oyundan soğutan etkinlik sıkıntıları!

ramazan73

Üye
saat 8 deki bdw benziyen etkinlikte ilk zamanlar kutular değerliyken bi priest olarak giremiyordum sıkıntı halletmeniz 1 haftayı geçtikten sonra kutuların değeri kalmayınca oldu neyse olur dedik şimdi blood valley diye bir etkinlik getirdiniz bunada içeri girmek daha nasip olmadı kutuların değeri şuan 30m den 22m düştü 10 m olunca düzelirmi bilmiyorum düzelse ne işe yarar o saatden sonra ben bir int priestim ve pk atıyorum farm fazla atmıyorum charımı bu tarz etkinliklerden dizemiceksem nasıl dizecem anlamış değilim ya etkinliği komple kaldırın kimse giremesin sorunlar düzeltilene kadar hak geçmesin bu kadar basit iyi forumlar

ayata99

Üye
Kardeşim daha önce bunun gibi çok konu açıldı bdw içinde şahsen konu açmıştım ticket atsanda burdan yazsanda cevap değişmiyor kalıplaşmış cevaplar veriliyor. Atı alan üsküdarı geçmiş herhangi bir düzelme yok sadece üzerinde çalışıldığını belirten konu ile bilgisi olduğunu söyleyen oyun yönetimi var . Ozaman kapatın etkinliği stabil yapın açın o da yok en son ne zmaan bdw ye girdim hatırlamıyorum her gün 20: 00 ve 02: 00 da ki etkinliğe tıklıyorum giremiyorum blood valleye giremiyorum ve diğer oyuncuların np olarak kutularda drop düşürme şansı olarak geride kalıyorum o zaman bu oyunu oynamamızı gerektiren bir durum kalmıyor hakıszsam biri çıksın haksızsın desin

Hedvein

Üye
Bugün Join yazısı gelmedi beklerken, sonra sunucu değiştim ve ekranda son 30 sn kalmıştı.
Düzeltilmesi güzel olurdu.

MaRaKeSH

Üye
20 sn ile 30 saniye geçmiş oluyor buton yazısı geldiğinde buna bir çözüm bulunması gerek

birol2003

Üye
Plansız kapanmalarda, oyuncuyu oyundan uzaklaştıran bu tip eksikliklerde benim bildiğim gördüğüm özür niyetine birşeyler verirsin ki oyuncu sana sitemini fazla etmesin, en azından bu geldi desin, sunucu sayısını artıramıyorsanız "elinizde yeteri kadar sanal sunucu olmadığını düşünüyorum" yatırım yapın ve bu süreçte etkinliği ya kapatın yada giremeyenlere sus payı olarak bir şeyler verin.

morganlefay

Üye
Kutuların bu kadar değerli olmasına gerek yok, her itemi de illa atması gerekmiyor. Çok değerli birkaç itemi çok düşük oranla atsın oyunda bir sürü kutu olsun ama herkes rahatça etkinliğe girip zevk alabilsin. Şuan ki düzende oyuna kutu girecek, eşya girecek diye kimse etkinliğe giremiyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt