Oyuneks.com HAKKINDA

QUADROO-TOSUN

Üye
Selamlar arkadaşlar. Reseller epin sitelerine bakarken www.oyuneks.com sitesini gördüm. Sitede kripto ödeme seçeneği olması benim için önemli bir unsur. Fakat daha önce hiç alışveriş yapmadım. Yapan varsa site hakkında yorumlarını paylaşabilir mi? Alımlarda, problem yaşayan oldu mu? Ona göre tercih edeceğim. Yardımınız için teşekkürler.

JusTTory

Üye
herhangi bir problem yasamadım rise için ilk cash oradan satın aldım

VoltreMtv

Üye
Selamlar dostum. Www.oyuneks.com ile klan olarak çalışıyoruz hızlı ve güvenli bir hizmet sağlıyorlar bugüne kadar problem yaşamadık herhangi bir aksilik söz konusu olduğundada aynı dakika içinde geri dönüş sağlıyorlar.

QUADROO-TOSUN

Üye
herhangi bir problem yasamadım rise için ilk cash oradan satın aldım
Yorum ve Bilgilendime için teşekkür ederim

Selamlar dostum. Www.oyuneks.com ile klan olarak çalışıyoruz hızlı ve güvenli bir hizmet sağlıyorlar bugüne kadar problem yaşamadık herhangi bir aksilik söz konusu olduğundada aynı dakika içinde geri dönüş sağlıyorlar.
Bilgilendirme için teşekkürler bende denicem bugün yarın İnşallah

Nart

Üye
Gayet güvenilir bir sitedir. Sorun yaşamazsınız.

saintx

Üye
İyi bir site olmanın yanında oyunu da sahiplenen bir site pazarlama müdürü ile bile 2-3 tıkla gorüşebiliyorsun 24 saat telefonları acık ve kar etmekten ziyade oyuna oyunu sahiplenme yolundalar.
Hand of steel olarak bizde orayı tercih ediyoruz.

Anilchan

Üye
Diğer yorumlara çok aldanma herkese sponsor oldular.
Bana sponsor olmadılar, clanıma teklifte bulundular reddetmek zorunda kaldım haberin olsun.
Yinede sitelerinden 1000 liraya yakın alışveriş yaptım hızlılar ve sıkıntı yaşamıyorum yetkililerine kolayca ulaşabilme imkanında var ayrıca.

hakoez

Üye
rise online yetkili satıcısı güvenilir.

QUADROO-TOSUN

Üye
Tüm yorumlar ve bilgilendirmeler için hepinize teşekkür ederim kripto ile ödeme yaptım. Kod uda sorunsuz bir şekilde aldım.

Teşekkürler Oyuneks.com

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt