Oyunla ilgili yaşanabilecek en saçma olay!

Scl

Üye
Bu forumda bundan daha saçma bir konu açılamaz bundan eminim. Oyunu sadece erkekler oynamıyor, kızlar da var. Daha önce başka oyunlarda ne tür dolandırıcılıklara uğradığınızı bilemem ama az önce sırf kız olduğum için bir sürü küfür yedim, kendimi ispatlamam istendi, hiç kimseden hiçbir talebim olmamasına rağmen bunu yaşadım ve partiden atıldım. Kimse sizin saçma sapan ithamlarınıza maruz kalmak zorunda değil. Kimseye kendimizi ispatlamak zorunda da değiliz. PriLady kullanıcı adıyla oynuyorum oyunu ve bana bu şekilde mesaj atan herkesi bir etkisi ya da cezası olsun olmasın ilgili kişilere bildireceğim haberiniz olsun.

maticmeta

Üye
Bu forumda bundan daha saçma bir konu açılamaz bundan eminim. Oyunu sadece erkekler oynamıyor, kızlar da var. Daha önce başka oyunlarda ne tür dolandırıcılıklara uğradığınızı bilemem ama az önce sırf kız olduğum için bir sürü küfür yedim, kendimi ispatlamam istendi, hiç kimseden hiçbir talebim olmamasına rağmen bunu yaşadım ve partiden atıldım. Kimse sizin saçma sapan ithamlarınıza maruz kalmak zorunda değil. Kimseye kendimizi ispatlamak zorunda da değiliz. PriLady kullanıcı adıyla oynuyorum oyunu ve bana bu şekilde mesaj atan herkesi bir etkisi ya da cezası olsun olmasın ilgili kişilere bildireceğim haberiniz olsun.
Kendini ispatlamak istemesindeki asıl amaç seninle tanışmak. Sana bu şekilde baskı yapıp zorbalık yöntemiyle seninle tanışmaya çalışmış. Sinirlerinle oynamış her kim yaptıysa ss alıp foruma atabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Scl

mmtakiff06

Üye
foruma değilde anlık oyun içi görüntü alabilirsin. ticket at ilgileniyorlar.

Scl

Üye
Sonunun böyle bir şeye gideceğini düşünmediğim için sohbet penceresini kapatmıştım ama bu bana ders oldu bundan sonra özellikle kapatmayıp ss alacağım konuşmaları

Bigjest

Üye
Merhaba
Oyun içerisinde huzur kaçıran, argo kullanan ya da ırkçılığa yönelik hakaret eden tüm oyuncuları lütfen oyun içi destek kısmından ilgili görüntüler ile birlikte paylaşın. Kontroller sonrasında ilgili kullanıcıya aşamalı olacak şekilde cezai yaptırımlar uygulanır.
İyi forumlar.

KAYBERENN

Üye
biraz çelişkili kendinizi kanıtlama arzunuz yoksa burada kendinizi nickinizi belirtmeniz ilginç olmuş ama zaten oyun içi taciz hakaret yada bu tarz şeyler için screen alıp bildirdiğinizde yetkililer gerekeni hızlı yapıyor dönüşleri çok hızlı

Scl

Üye
biraz çelişkili kendinizi kanıtlama arzunuz yoksa burada kendinizi nickinizi belirtmeniz ilginç olmuş ama zaten oyun içi taciz hakaret yada bu tarz şeyler için screen alıp bildirdiğinizde yetkililer gerekeni hızlı yapıyor dönüşleri çok hızlı
Farkındaysanız burda da kız olduğumu ispatlayıcı bir şey yapmadım, sadece nick verdim ki bana bu tarz konuşmalarla gelen kişiler şikayet edileceklerini bilsinler.

Scl

Üye
Bir şey koparmaya çalıştığım yok, sadece uğradığım zorbalığı anlatmaya çalışıyorum senin gibiler tarafından. Sen de beni haklı çıkarmış oluyorsun konuşma tarzınla.

Scl

Üye
Direkt olarak bana da sorulmuyor fakat oyunda o kadar çok küfürlü konuşma var ki, rahatsız olup kız olduğumu belirtmek zorunda kaldım. Hatta genel konuşmada değil direkt olarak bana attığı mesajda bir sürü küfür vardı afk mıyım diye sormak için yazdı. Yoksa ben de ben kızım ben kızım diye bağırarak gezmiyorum. Bu olaylar yaşanınca da kullanıcıyı engelledim hatta.

theTitan

Üye
Ablacım. Oyunun yarısı mukoko onlineden geldiği için mukokolara alışıcan artık. Partilerde defalarca kız gördüm, kızım dedi mi abaza asosyal tim üşüşüyor. Oyunun yarısı partisi belli olmayan clanı belli olmayan assoyal tayfa var onlardan farklı bişey beklemen mantıksız. Clanı ya da ismi olan biraz oturaklı kullanıcılardan beklenen tavrı başkasından bekliyorsun. Hatan şu gerektiği yerde kız olduğu belirt boş yapıp yarısı konuşur exp atakta vermezler pt yavaşlatırsın :) geçersin bir ekip bulursun dc den oradan rahat rahat pk ve Farmını atarsın. Gravefuarda biri kız desimi ptden atasım gelir. Millet salça oluyor sonra atak exp yalan. Birde bir kaç defa kızım diiyip görevlerine yardım ettirenler para alanlqr bile oldu. İstemese bile aç istanlar verdi :) oyunun %30 asosyal pcden kalkmayan bir kafeye gidip çay kahve bilmeyen. Sadece server rest saatin dışarı çıkan tayfa :)

MaRaKeSH

Üye
Maalesef Türkiye gerçeği buraya özgü bir durum değil bu, çok fazla önemsemeni gerektiren bir durum değil hatta mümkün mertebe rahatsız oluyorsan dişi olduğunu belli bile etme. Oyun içerinde discordda bir çok bayan oyuncu arkadaşımız var ben hiç böle bir duruma şahit olmadım ama ne olduğu belirsiz klansız ve özellikle ex slotlarında maalesef bu tip arkadaşlar mevcut. Yapacak bişey yok heyecanlı tipler

Scl

Üye
Dediğim gibi sağda solda kız olduğumu söyleyerek gezmiyorum ama küfürden gerçekten rahatsız oluyorum, direkt olarak kişiye mesaj atıp rahatsız olduğumu söylüyorum partiye bile yazmıyorum. Kimseyle o tarz bir sohbete girmiyorum hiç kimseden ne item ne coin hiçbir şey istemiyorum. Düzgün bir klan bulmakta da zorlanıyorum zaten. Ağırlıklı olarak kızlardan oluşan bir klan bulsam asla beklemem katılırım ama burdan o şekilde bir ilan da açamıyorum bir sürü kişi kızmış gibi davranarak yazacak diye.

Zayk0

Üye
Yanlış anlaşılmak istemem ama bende kadın karakter açtığım için Lady nickini kullandım ancak kimse benm cinsiyetimi sorgulamadı.

MaRaKeSH

Üye
bayan yayıncı arkadaşlar var iletişime geç eminim yardımcı olacaklardır. ama şöle bir de durum var küfürü engelleyemezsin şahsına edilmiyorsa bence görmezden gel derim. bir çoğumuz oyuna stres atmaya geliyor havaya küfür ediyoruz sonuçta şahsına direk küfr edilmiyorsa oyun dünyasının içerisinde bu mevcut ki aynı şekilde erkek gibi küfr eden bayan arkadaşlar da var

Scl

Üye
Arkadaşlar ben anlatamıyorum galiba, karakter isminden dolayı yaşamıyorum bunu. Adam mesaj atıyor afk mısın diye burdayım 2 dakika işim vardı kusura bakma diyorum bilmem neren sağ olsun diyor. Kız olduğumu söyleyip düzgün konuşmasını rica ediyorum hâlâ devam ediyor üstüne beni dolandırıcılıkla suçluyor.

Scl

Üye
bayan yayıncı arkadaşlar var iletişime geç eminim yardımcı olacaklardır. ama şöle bir de durum var küfürü engelleyemezsin şahsına edilmiyorsa bence görmezden gel derim. bir çoğumuz oyuna stres atmaya geliyor havaya küfür ediyoruz sonuçta şahsına direk küfr edilmiyorsa oyun dünyasının içerisinde bu mevcut ki aynı şekilde erkek gibi küfr eden bayan arkadaşlar da var
Direkt olarak benimle küfürlü konuştuğu için söyledim yoksa karışmıyorum zaten

Scl

Üye
Çok fazla yayın izlemiyorum, önerebileceğiniz biri var mı iletişime geçmem için

MaRaKeSH

Üye
Direkt olarak benimle küfürlü konuştuğu için söyledim yoksa karışmıyorum zaten

farkettik hepimiz durumu zaten ticket atmaktan başka yol yok dediğim gibi sana tavsiyem düzgün klanların birine at kendini en azından böle durumlar yaşamazsın

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt