Öneri Oyunu bi̇r adim daha öne taşiyabi̇lecek öneri̇ler geli̇şti̇rmeler

Alphaa

Yeni Üye
Merhaba oyunumuz gayet iyi seviyede olması , ufak tefek özelliklerle daha da gelişmeler olması adına bir kaç önerim var bunların oyunumuza eklenmesiyle daha da fark yaratmış oluruz.
  1. Oyunda User İnfo özelliğinin gelmesi= Oyun içi bir bölümde user info bölümünde karakterin nickini yazarak o karaktere ait bilgileri öğrenebileceğimiz ( inventorysi itemleri bp si hp si vs.) bir sistem getirilmeli ve oyun içinde karakterlere parti atar gibi sağ tıklayıp user info atılabilmeli bu sayede oyun içi herşey açıkça karakterler arası çatışma olmasını engeller.
  2. DV de mele için de mage içinde z de olan rakibimizi belirtmeye yarayan bir tuşla rakibin kafasına belirtici bir sembol 1 lemek gibi işaretlemek gibi bir özelliğin gelmesi.
  3. DV de öldüğümüzde karakterin dağınık bir biçimde değilde belli bir m2 içerisinde dirilme olmalı.
  4. Parti bar da parti barın kitlesek bile sıralaması kayıyor ve parti barda yukardan aşağı yöne 1-2-3-4 şeklinde karakterlerin sıralanması + bir özellik katar.
  5. Oyun içersinde belli bir bp sıralamasında ki oyunculara panelde semboller mevcut ancak oyun içi karakterlerde bp sıralaması sembolleri getirilmeli.(her sınıfın ayrı ayrı sembol sıralaması daha sağlıklı)
  6. Oyun içi tp yapıldığı gibi bulunduğun bölge hemen yüklenmiyor delaylı bir şekilde 2 sn sonra etraftaki rakipler falan açılıyor bunun düzeltilmesi gerekli.
  7. DV bölgesinde mini haritada bulunan çatışmalarda rakiplerin birbirlerini öldürdüğünde mini haritada şurada öldü gibisinden bir yanıp sönme tarzında bir sembolle belirtilebilir.
  8. DV bölgesinde belli bir kill görevi ile roco token hediyesi gelebilir.
  9. Priestler art arda farklı skill atarken 10 da 9 u fail veriyor ve çok kötü gecikmelere sebep oluyor düzenlenmesi gerekli.
  10. R VURULDUĞU HER POZİSYONDA PRİESTİN VE MAGENİN SKİLL KESİNLİKLE ATAMAMA SORUNU MEVCUT BİLGİNİZE.
Şimdilik bu kadar bir geliştirici bilgi vermek istedim oyun yöneticilerimiz ve oyuncularımız hangisine veya hangilerine katılacaklar bilgim yok ancak hepsi birer geliştirici unsur ve fark ortaya koyar umarım bir faydası olur.

Son düzenleme:

JaxSui

J
z ye gelen mob ya da karakterlerin üzerine ekstra bir belirtecin gelmesini ben alfa 2 den beri istiyorum çünkü alttaki kırmızı çemberi çoğu zaman GÖREMİYORUM. Üstüne de bir işaret umarım koyarlar. Kırmızı rengi de daha görünür bir renk tonu seçerler umarım. Çünkü gözleri zor gören oyuncuları düşünmüş olurlar. UMARIM.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt