PlatinKolonya
Üye

Bir çok arkadaş bir çok kez bunları yazdı biliyorum ama , bende oyundan artık bıktıran nefret ettiren bi kaç şeyden bahsetmek istiyorum. Protean karaktere sahibim. İşim gereği hafta sonu hariç sınırlı miktarda oyuna giriş yapabiliyorum. Bu girişlerde de zindan ve etkinliklere katılmaya çalışıp, biraz craftta ilerlemeye çalışıyorum. Oyunda bazı konularda inanılmaz düzeyde adaletsizliğin olduğunu düşünmekteyim. Irk eşitsizliğinden dolayı herkes muzdarip, son girdiğim 40 etkinlikten yalnızca 1'ini kazanabildim. Yeni bir güncelleme geldi 5000.np olayı. Başta karşı çıksamda olumlu olacağını düşündüm fakat. Daha fazla afk karakterinin olduğunu ve hiç çekişme olmadan, adil bir dağılım olmadan gelen partilerin geldiğini gördüm. Karşıya gelen 1 mage bile çekişmeli geçen maçı kendilerine çeviriyor. Bizde towndan yürüyelim
Her seferinde yöneticilerin sözlerine güvendim lunaskara geçmedim fakat düzelen bişey yok. Daha da kötüye gidiyor malesef. Etkinliklerde afk çok dediğimizde report etmemiz söyleniyor. Ben oyun mu oynuyayım yoksa kameraman mı olayım ? . Lunaskar zaten her etkinlik kazanıyor. Etkinlik dışı kalan oyuncular vardı. Sağolsun son güncellemeler sağolsun kendi içlerinde bir şekilde savaşıyorlar. Bu şekilde kim protean olsun ki ? burda bir çelişki yok mu ? Drop konusuna hiç girmiyorum. Malesef her güncellemeyle bir çok şeyin daha kötüye gittiğini düşünmekteyim. Umarım kısa sürede çözülür.Herkese iyi akşamlar.