Oyunu Bıraktırmaya mı Çalışıyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Balerion

Üye
Sabah 9'dan 11e kadar 2 saatte 8 tane reset geldi.
Planlama var mı? Yok. Duyuru var mı? Yok.
8 tane reset. Her birinden sonra bu sefer tamam heralde dedik partiyi yeniden topladık. Sonuç yine aynı. 3 kere yattı çar. Son resette de yatmış olabilir henüz açamadım. 82 levelde 3 kere yatmanın kaybettirdiği expi verecek misiniz?

82 levelde %6 kasmanın harcattığı potun row'un rpr'nin parasını iade edecek misiniz?

Hayır anlamıyorum madem sorun var niye geri açıyorsunuz. Serveri 6 saat bakıma alsanız kimseye hesap verme mecburiyetinde olmazsınız. Bu şekilde daha mı iyi oluyor, amaç nedir?
Ayrıca madem bir sürü reset gelecek, resetten 30 saniye önce tüm karakterler parlasın, skill vuramasın damage da yemesin. Kimse exp de kaybetmesin yazık günah.

Bu ilk de değil neredeyse her gün benzer şeyler oluyor. Ben bu sorumsuzlık yüzünden en az 15 kere yattım, sırf şu yatmaları telafi etmemin maliyeti 1000 lirayı bulmuştur. Madem bu kadar kafanıza göresiniz verin 1000 liralık cahs ödeşelim. Vallahi bıktım keriz gibi hissediyorum artık.

turku6az

Üye
Oyundan düştük, girişler kapalı ama oyunda olanlar var ve her yerde boss kesip drop kovalıyorlar. Biz de gariban gibi giden expe üzülelim.

lewon

Üye
oyunun yalakası şak şak cısı çok oldukça millet sesini çıkarmadıkça bunların hiç bişey umrunda değil hocam. sen ben bıraksak ne olacak sağlam bi boykot yapacaksın bak nasıl akıllanırlar

platoon0x

Üye
arkadaşlarımızla ortak minecraft serverımız varken bile kafamıza göre çat diyip kapatmazdık, burada böyle bir muamele olması çok komik :D

Balerion

Üye
Moderatör kardeş birazdan başlığı kapatmaya geleceksin sen kapatmadan söyleyeyim 2023 yılında bit pazarı kalitesinde datacenter kullanıyor olmanız lazım bu kadar kopması için.

Ayrıca bu yaşananlar reset değilse de fark etmez, reset geleceği zaman da ölüyoruz. Bin kere yazdık çizdik ona da çözüm getirmiyorsunuz ki buna tamam diyelim. Artık lütfen oyundan atmadan önce çarların 30 saniye parlayıp hasar almayacağı ve skill vuramayacağı şekilde ayarlayın bezdik yahu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt