Öneri Oyunu Daha İyi Yerlere Getirecek Öneriler

okanozcan

Üye
1. Achievement Sistemi : Oyunda çok zaman geçiriyor; yaratıklar, düşmanlar, öldürüyor; üretim yapıyoruz. Oyunda bir başarım sistemi olması gerektiğini düşünüyorum. Başarımlar bize pasif bonuslar ve unvan verebilir.

2. Juraid Mountain Benzeri Etkinlik: Malum oyunu aktif olarak oynamayıp sadece bu etkinliklere giren bir sürü oyuncu var bence bu oyunda da kesinlikle öyle bir etkinlik düşünülmeli casual oyuncu için çok iyi olur.

3. Oyun Müzikleri: Giriş ekranında müzik olmalı ayrıca oyun içindeki müzikler sırayla çalıyor her haritanın ayrı müziği olmalı.

4. Su altı Görevler ve Yaratıklar: Denizleri sadece balık tutmak için yapmadınız sanıyorum yüzme mekaniği de sadece grup dungeon için değildir.

5. Solo Oyuncular İçin Görevler Eklenmeli: Özellikle oyuna yeni başlayanlar ileride beraber kasılacağı arkadaşları olmayacak ve su anki görevleri tek yapamıycak bu da oyunu bırakmasına neden oluyor yeni oyuncular için bunlar çok gerekli.

Mello1993

Üye
+ günlük görevlerle "parça" biriktirip npc den item alabilelim. bunun için birbirinden farklı ama birbirine denk çokca item gerekli tabi. herkes farklı item kombinasyınları seçsin

okanozcan

Üye
+ günlük görevlerle "parça" biriktirip npc den item alabilelim. bunun için birbirinden farklı ama birbirine denk çokca item gerekli tabi. herkes farklı item kombinasyınları seçsin
Değerli yorumun için teşekkürler umarım onlar da olur.

RickSancheZz

Üye
yüzme mekaniğini kullanan görev gelse güzel olur, deniz altındaki saklı hazineyi falan bulalım misal

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt