Oyunu Globale Açıp Oyuncu Kazanma

zeyn

Üye
Oyun gittikçe daha güzel hale geldiğini hep birlite şahit oluyoruz ne kadar eksikleride olsa ekip var gücüyle oyunu geliştirmeye çalıştığını farkındayız benimde nacizene bir fikrim var hemen olmayacak ama ilerde olmasını beklediğim bir fikir gelelim fikrimize oyunu globale açıp oyunu çeşitlendiremek gerektigini düşünüyorum buda özellikle farm konusunda çünki suanda dünyada oyun oynayarak cripto para kazanma trendi var buda bizim oyunumuzda zaten var olan birşey oyunu 2 tip insan oynuyor biri keyif almak zaman geçirmek pk atmak diğerleride farm atıp bir gelir elde etmek gelelim bu konuyu 2 başlıkla anlatalım.

1. Suanda var olan farm sistemi oyun içi gold kasımı şuanda bu sistem türk oyuncuları için sorunsuz çünki karsılarında devamlı muhattap olabildikleri oyundaki itemlerini goldlarını bir site aracalıgı ile nakite çevirebiliyor ama yabancı oyuncu bu konuda kısmen zorluk çekiyor çünki bildigimiz kadarıyla yabancı oyuncuların oyun içindeki gold degerini kendi para birimlerinde herhangi bir sitede satış yapamıyor veya alamıyor buda yabancı oyuncuları zorladıgını düsünüyorum vede tl degeri yabancılara cazip gelmiyor olabilir 1 gb 500 tl güncel kurla 26 27 dolar arası 1 gb kasmak 1 oyuncu için cok zor aşırı şanslı degil ise tabi oda dolar karsılıgı ortada buda cazip gelmiyor burda 2. secenek yabancıları çekme konusunda daha güzel sonuç verecegini düşünüyorum geçelim 2. seçenege.

2. İlk başlıktada belirttigim gibi oyunu çeşitlendirmek gerekiyor özelliklede yabancı oyuncular için buda roco token farmı roco token farmlıyabilmek yabancı oyuncu için daha ulasılabilir rahatlıkla kastıklarını kendi para birimine çevirebilir hale getirir ve suanki oyun oynayarak cripto para kazanma trendini yakalamış olur ve buda oyunumuza sürekli bir yabancı oyuncu girişi saglar bu farmında getirisinin yüksek oldugu bölgeyi bowl olarak entegre etmek bowl canlandırır ve pk atan insanlar devamlı bir oyuncu ile karsılasırlar buda özellikle monulardan geçer önceki sistemde roco token atıyorlardı ama cok cüzi bir miktarda bunu bir çok insan farm olarak görmüyordu bile bence monular 1 roco token + skill book atmalı ama buda yeterli degil bu konuda cünki roco tokenin anlık fiyatı cazip degil burda sizlerin roco yetkileriyle müzakere yapmanız gerektigini düsünüyorum piyasadan roco token yakabilirler veya baska birşey yapabilirler buda roco tokenin fiyatının yükselmesini saglar suanda 1 roco token 0.50 dolar olması halinde ve siz bu roco token farmını oyuna entegre etmeniz halinde güzel bir reklamla bunu tanıtmanız bu oyuna devamlı olarak yabancı oyuncu girişi saglar yabancı ekipler gelir buda hem türk oyuncuların daha keyifli pk atmasını saglar ve oyun cok daha büyük bir kitleye hitap etmiş olur.

Benim nacizane fikrim bu yöndeydi ama 2. secenegin olusabilmesi için öncelikle avrupada bir sunucuya ihtiyac var yabancıların suanda oyunda cok yüksek bir ping degeri ile oyun oynamaya calıstıgını hep birlikte görüyoruz ama buda olmayacak birşey degil dogru yatırımlar arkasından cok daha fazla gelir getirmini saglar. Okudugunuz için teşekkürler

Powerslavee

Üye
"Oyun gittikçe daha güzel hale geldiğini hep birlite şahit oluyoruz" dan sonrasını okumadım. ortada crafterların 6 aylık emeğini bir anda çöp eden bir yönetim var. Gerisi hikaye

GunJack

Üye
Konu ile çok alakalı değil ama ülkemin insaninin 1 maaşını verip aldığı eşyayı kur farkından kaynaklı çerez parasına almalarına hep gıcık oldum:)

zeyn

Üye
"Oyun gittikçe daha güzel hale geldiğini hep birlite şahit oluyoruz" dan sonrasını okumadım. ortada crafterların 6 aylık emeğini bir anda çöp eden bir yönetim var. Gerisi hikaye
sadece bir tarafdan bakarsanız bu sekilde görmeniz doğal olarak karşılıyorum üsttede belirttigim gibi eksiklikleri var ama bunlar giderilmeyecek sonu olmayan eksiklikler degiller ben gerçekten ekibin çalıştıgını düsünüyorum

Powerslavee

Üye
Proteanlar rush skillini düzelmesini aylarca bekledi, biz balıkçılar DV'de çıkmayan balıkların geri eklenmesini aylarca bekledik, AH'a sayılabilir eşyalar koyulamıyordu haftalarca bekledik ama asasları ilgilendiren bir hata olduğu anda (az R vurması tüm sınıfları ilgilendirse de en çok R'yi asaslar vuruyor bunu biliyoruz) patch gelen günün ertesinde hemen çözüyorlar hotfix ile. bu kadar sürede aksiyon alabilyorduysanız neden daha önce yapmadınız?

Balerion

Üye
Proteanlar rush skillini düzelmesini aylarca bekledi, biz balıkçılar DV'de çıkmayan balıkların geri eklenmesini aylarca bekledik, AH'a sayılabilir eşyalar koyulamıyordu haftalarca bekledik ama asasları ilgilendiren bir hata olduğu anda (az R vurması tüm sınıfları ilgilendirse de en çok R'yi asaslar vuruyor bunu biliyoruz) patch gelen günün ertesinde hemen çözüyorlar hotfix ile. bu kadar sürede aksiyon alabilyorduysanız neden daha önce yapmadınız?
Protean rush skilindeki peoblem neydi hocam? Benim bildigim lunaskar rush skili %75 yerine %100 hizla kosuyirdu problem oydu. Proteanda ne vardi ki?

HazyShade

Üye
Oyunu Globale açmak öyle derin bir konu ki, yapılan işlerden gördüğümüz mevcut ekibin altından kalkamayacağı bir olay.
Önce şu konudaki Ries'in yazısını, sonrada ŞUNU okumanızı tavsiye ediyorum.

Opus Magnum

Üye
Oyun gittikçe daha güzel hale geldiğini hep birlite şahit oluyoruz...

Buradan sonrasını okumadım. Geri kalan kısmının zirvalik olduğunu düşünüyorum.

mmtakiff06

Üye
Okçu rush 1 tamamen sıkıntı acilen el atilmasi lazım asastan kaçma şansın yok stepback dahi kullansan slide , atıyor direk yerdesin. Acilen %85 civarına çıkartılmalı.

platoon0x

Üye
bu oyunu global kitleden kimse oynamaz dostum, oynayan kitlenin %80 i bile nostalji duygularıyla oynuyor zaten hepimiz farkındayız

DeadLegion

Üye
Skil stat sistemk magara zihniyeti oyunda item drobu afk olarak aliniyor. Gunluk gorev sistemi giris odulu vb yok. Craft sistemi bir ise yaramiyor cunku sc satiyorlar. Bu oyunu global capta kimse oynamaz. 7/24 afk farm upgrade ve pk disinda birsey yok oyunda. Ki paran yoksa upgrade ve pk kismini gec. Gerci farm da elle atilamiyor. Yani anlayacagin oyunun ici bos ama turu nedense mmorpg...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt