Oyunu kaldırırken kalan dosyalar

sipir

Üye
Oyunu kaldırırken Revo Uninstaller kullandım. 25.9 gb dosyanın kaldığını gördüm. Bilginize.

rise online.jpg

Lonarad

Üye
Oyunun kendisi zaten 27GB. Bence oyunu kaldıramamışsın sen.

Gangsta

Üye
Sorun iki sene önce yapılan Alfa testinden bu yana devam ediyor. Düzelteceklerini düşünmüyorum. :)

taslex

Üye
pakchunk hemen hemen her oyunda var. cache gibi birşey sanırım. siz oynadıkça oluştuğu için yeni bir dosya olarak eklendiğinden silinmiyor olabilir.

sipir

Üye
Revo unistaller nedir ne işe yarar ? denetim masasından ekle kaldırı kullandığınız da illa dosyalar kalıyor. Revo unistaller ile kaldırdığınız da gereksiz ne kadar dosya oluşturulduysa kaldırıyor. Yani o kadar saçma yorumlar yapmışsınız.
Revo Unistaller:
Pek çok uygulama Windows program kaldırma aracı ile sorunsuz bir şekilde silinebilir. Ancak bazıları, sistemin pek çok farklı klasöründe iz yani artık dosya bırakabilir. Revo Uninstaller ile tüm bu programları geride hiçbir iz bırakmadan silebilir ve geride hiçbir artık dosya kalmadığından emin olabilirsiniz.

Burda anlatmak istediğim windows işletim sisteminin dahili program kaldırma aracına kullandığınız da oyunu tamamen kaldırmış olmuyorsunuz. Bu dosyalar kalıyor ve hala yer kaplıyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt