Oyunu kimin kaç saat oynadığını eleştirenler okuyun lütfen!!

DraeThyN

Üye
Öncelikle gününün çoğunu oyunda geçirenler ve günde 2-3 saat oynayan insanların bazı eleştirilerini sohbette ve forumda çok gördüğüm için yazmak istedim.

İlk olarak oyunu günde 8-9-10 belki de daha fazla oynayan insanlara yönelik gelen eleştiriler için yazıyorum çünkü bu konu hem discord sunucusunda hem de burda fazlasıyla dile gelmeye başladı. Ben günde 2-4 saat arası oynayan biriyim ama gidip oyunu günde 8-10 saat oynayan birine yok döner ekmekçi yok TL’ci falan diyenleri anlamıyorum. Arkadaşlar herkes aynı yolu seçmeyebilir. Adam günde 8-10 saat oynayıp farmını atıyor diye adamı neden eleştiriyorsunuz bana hiç anlamlı gelmiyor. Farm atanlar olmasa hiçbir MMO gelişmez bunu bilmemek büyük saçmalık. Hadi hepsini geçtim sen oyun oynamayıp maç izliyor, maça gidiyor veya parkta arkadaşlarınla muhabbet etmekten daha çok keyif alıyor olabilirsin. Oyunu 8-10 saat oynayan adamda bundan keyif alıyor. Adamın günde 8-10 saat oynamasından SANANE!!!

İkinci olarak gününün çoğunu oyunda geçirip yok hiçbir şey alamıyoruz yok şu yok adamlar 2-3 saat girip drop alıyor biz alamıyoruz diyenler için yazıyorum. Girme kardeşim kimse seni zorla oyuna sokmuyor. kimse sana illa bu oyunu saatlerce oynayacaksın demiyor. Gir sende 2-3 saat şansın yaver giderse al drobunu git ne sağda solda şu kadar durduk bir şey atmadı diye tantana yapıyorsun. Neden drop alan insanları göstererek eleştiri yapıyorsun. Adamın şanslı oluşundan SANANE!!!

NeyimLanBen

Üye
Hocam zaten kimse kimsenin ne kadar oynadığına pek karışmıyor istersen ben 10 saat günde oynuyorum diye foruma aç konu bekle kim ne dicek bakalım durduk yere çoğu banane der , ama adam ben günde 10 saat oynuyorum şu kadar saatte şu kadar item aldım siz alamiyorsaniz aptallık sizde demek istiyor millete , millet buna tepki veriyor yoksa kime ne tabiki kim naparsa yapar . Boş yere gerilmişsin...

DraeThyN

Üye
Hocam zaten kimse kimsenin ne kadar oynadığına pek karışmıyor istersen ben 10 saat günde oynuyorum diye foruma aç konu bekle kim ne dicek bakalım durduk yere çoğu banane der , ama adam ben günde 10 saat oynuyorum şu kadar saatte şu kadar item aldım siz alamiyorsaniz aptallık sizde demek istiyor millete , millet buna tepki veriyor yoksa kime ne tabiki kim naparsa yapar . Boş yere gerilmişsin...
Hocam discord sohbet ve forumdaki konular bundan geçilmiyor. Biri diyor ki o kadar PC başında oturma git sosyalleş, yok git iş bul kendine biri diyor ki ben böyle iyiyim yok sende yap falan. Özellikle discord sohbetinde yöneticilere bir şey sorayım diyorum araya bin tane mesaj geliyor böyle saçma sapan

Jacques

Üye
Adamları eleştire eleştire farmı bitirdiler dorionda in cin top oynuyoruz bırak kim ne yapıyorsa yapsın bende pazar yapıyorum diye bana diyo bi tanesi bak işte 2 postundan biri pazar demek pazarcısın ee abi pazarcı olmak niye suç 30 gblik charım var benim oyunda benim bu oyunun eko sistemine katkımın çeyreği yok sende yok pazarcıları bitirin yok farmcıları bitirin oyunu bitiriyorsunuz yönetimde bunları dinliyor.

HeaveN

Üye
Ben 20 saat oynuyom Aşağı yukarı herkes kendi durumuna göre oynuyo yoruldunmu çıkıyorum açıkcası
Konu gereksiz herkes birşeyler der kafaya takmıcan boş ver yönetim yaptığı kurallar önemli.

DraeThyN

Üye
Ben 20 saat oynuyom Aşağı yukarı herkes kendi durumuna göre oynuyo yoruldunmu çıkıyorum açıkcası
Konu gereksiz herkes birşeyler der kafaya takmıcan boş ver yönetim yaptığı kurallar önemli.
Evet ama bu boş konular yüzünden oyundaki problemler ve beklentilerimizi yazdığımız Mesajlar altta kalıyor hep..

MaRaKeSH

Üye
Evet maalesef böle bir kitle var tabi ama bunu 12 saat farma attım drop yok tarzı konusan adamlara yapıyolar genelde yapmalarının nedeni de seninde yazdığın gibi BANANE!! tarzında şeyler. Git sosyalleş zaten drop çok düşük farmda yormayalım birbirimizi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt