Oyunu Öne Çıkaracak 8 Detay!

BiomS

Üye
Oyun parası ile item alamadıktan sonra satışı olsa bile işe yaramaz. Değerli itemler takas edilemeyecek dendi.
tamam degerli item satılmaya bilir ruh bagı dedıgı olay kodaki 70 questi gibi itemler icin gecerli gb satılcak fazla hayal kurmayın gb satısı vs vs olmayacak diye

TANK

Üye
Şöyle bir öneri yapabilirim. itemin rise online tarafından belirlenen bir değeri olmalı mesela raptor +1 10 lira gibi bu fiyattan oyuncular oyunculara tamamen Rise online konrolünde olucak şekilde takas yada satış yapabilsin mesela bazı jobların görevi olsun bu görevden kasa düşsün açalım şansa 1000 tl lik itemde düşebilir örnek olarak bunu biz ya satalım tl çevirebileceğimiz bir platform olabilir takas olabilir cs go mantığı diyebilirim

shady19071907

Üye
Şöyle bir öneri yapabilirim. itemin rise online tarafından belirlenen bir değeri olmalı mesela raptor +1 10 lira gibi bu fiyattan oyuncular oyunculara tamamen Rise online konrolünde olucak şekilde takas yada satış yapabilsin mesela bazı jobların görevi olsun bu görevden kasa düşsün açalım şansa 1000 tl lik itemde düşebilir örnek olarak bunu biz ya satalım tl çevirebileceğimiz bir platform olabilir takas olabilir cs go mantığı diyebilirim
Bunun önüne geçemezsin dostum. KO'ya benzer hiçbir mantık olmasın. Zaten işin içine paranın girdiği oyunda kullanıcı kalmaz. Oyun yönetiminin açıklamalarında da P2W ya da item satışı yapılmayacak

BiomS

Üye
Oyun parası ile item satın alınmayacak dedi bu da GB oluyor :) Anlamak istediğin gibi anlayabilirsin. Neyse oyun bir çıksında daha iyi görürüz
ya kardeşim neyin kafısını yaşıyorsun ya tamamen kapatılmıycak bazı itemler için söylüyor onu tamamını kapsamıycak her silah ruh bağı olmuycak adam salakmı ozaman farm yapıp gb kasıcak oyun ici item alamıycaksa ne yaşıyorsun biraz mantıklı düşünün mmorpg oynuyorsun single oyun oynamıyorsun

shady19071907

Üye
ya kardeşim neyin kafısını yaşıyorsun ya tamamen kapatılmıycak bazı itemler için söylüyor onu tamamını kapsamıycak her silah ruh bağı olmuycak adam salakmı ozaman farm yapıp gb kasıcak oyun ici item alamıycaksa ne yaşıyorsun biraz mantıklı düşünün mmorpg oynuyorsun single oyun oynamıyorsun
Sen neyin kafasını yaşıyorsun? Bu oyun illa KO'un birebir aynısı mı olacak sanıyorsun? Etrafına bir bak hangi oyunda bir iteme 200 milyar veriliyor, ev araba veriliyor. Birde utanmadan farm yapıp kasamayacaksa niye oynuyor yazıyorsun. Bi zahmet oynamasın bu oyunu. Göreceksin bu oyunun ne farmı ne sistemi KO gibi olacak. Birçokları bu konuda hayal kırıklığı yaşayacak. Bu istediklerini içeren bir oyun var niye buraya geliyorlar? Farm, para her şey orada dönüyor zaten.

TANK

Üye
Bunun önüne geçemezsin dostum. KO'ya benzer hiçbir mantık olmasın. Zaten işin içine paranın girdiği oyunda kullanıcı kalmaz. Oyun yönetiminin açıklamalarında da P2W ya da item satışı yapılmayacak
Anlattığım sistem ko da yok bu arada farklı bir sistem anlattım ko da kasa yok mesela

Tekitekurin

Üye
Emeğine sağlık, başarılı içerikler üretiyorsun dostum.
Seni DM' de sıcak bir çay ile bekliyorum :D

wHDexteR

Üye
Oyunda pus fiyatları tr ortalamasına hitap ederse zaten oyunda öyle pahalı itemların olacağını düşünmüyorum.

X A

Üye
Clanların biribiriyle ittifak halinde olmaları halinde direk kalıcı olarak uzaklaştırılsınlar bence.

Makarov

Üye
Kendi düşüncem clan limiti 20-25 ile sınırlı olsun. Clan üyeleri sayısı arttıkça oyun içi huzursuzluk çıkma oyunu fazla olayım üstünlüğümü sayıdan kazanayım mantığı oluyordu. Sırf Clan birincisi olmak için ekibine dışarıdan hiç tanimadigi adamları alan, savaş haritasında 3-4 farklı partiyle sayıca üstünlük kurarak karşı tarafa bu mantıkla birleşen ekipler çoğalacak. Bu da herkesi 50 kişilik ekiplerde mecburen oynamaya itecek. Bu da savaş haritalarını ve nerde çokluk orda b. felsefesiyle oyunu kötü etkileyecek. Exp slotları, item droplari da kötü etkilenecek.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt