İstek Oyunu severek oynuyoruz ama şunlarda düzelsin artık :(

Burtto

Üye
neden bazı küçük isteklerimiz önemsenmiyo

bu konuyu geçen ay açmıştım düzelen 3 sorun var umarım diğer sorunlarda hızla çözülür teşekkürler

1-kask kapama açma gelsin saçımızı göstermek istiyoruz.
2-alfadan beri savaş bölgelerine z ye aldığımız düşmanı uzaktan göremiyoruz kafasının üstünede küçük bi belirgin işaret koyulsun
3-Karakter nft çevirme veya ring ile satış takas olayı gelsin.
4-partide iken debuff yediğimizde bazen parti barda rengimiz değişmiyo (düzeldi).
5-bazen partide bazı arkadaşlar bug ta kalıyor hiç bir şekilde üstüne tıklanmıyor. (düzeldi)
6-harita değiştirince takılı kalıyor oyun donuyor (düzeldi)
7-haddar haritasında sıklıkla yerler piksel piksel görünüyor bazen diğer haritalardada oluyor
8-mesaj gönderdiğimiz pencere map değiştirinec kapanıyor tekrar mesaj atmak zor oluyo her nicki ezberlemek zorunda kalıyoruz.
9-sağ tık ta sorun var basılı tutup ekranı istediğimiz gibi çeviremiyoruz iptal oluyo dönmüyo bazen ekran ve örnek pot sağ clikte 2 kere basınca basması gerek bazen tek seferde basıyo bir dünya pot bitirdim bu yüzden
10-clan bölümünde aynı haritada olmadığımız arkadaşların yanındaki class yerinde ofline yazıyo levelleri yazmıyo ve mesaj gönderme parti gönderme butonları aktif görünmüyo tıklayınca atıyo ama
11-oyunda boss saatleri tutuluyo ve sadece aynı insanlar aynı bossları kesiyor örneğin narun towerde en üst katta örümcek boss u vardı galba 2 3 ekip her katın saatini tutuyor ve çıkan bossu anında kesip diğer çıkacağı satti ayarlıyor.
12-karakter giriş ekranı siyah yerine güzel bir arka plan koyulsun
13-uzaktaki karakterlerin yanına gidince nickleri görünmüyo O ya basıp açıp kapatıyoruz öyle açılıyo
14-oyuna pvp etkinlikleri gelsin

bir kaç önerim daha vardı ama aklıma bunlar geldi varsa önerileriniz sizde konunun altına yazın görülsün.

bence bunların çoğu basit yönetimin istediğinde hemen halledebileceği şeyler umarım bir an önce şunları çözüme kavuştururlar.

Son düzenleme:

RhaegaN

Üye
Hepsine katılıyorum bir de eski arayüz daha iyiydi şuankinde çoğu mouse takılı kalıyor karışıklılık anında göz seçmiyor

Kenshin

Üye
Merhaba,

Emin olun Geliştici Ekip her öneriyi not alıp değerlendiriyor. Bu önerileri detaylı bir şekilde inceleyip aktif olması durumunda oluşabilecek olumsuzlukları da öngörüp onaylayıp onaylamayacaklarına karar veriyorlar. Mutlaka buradaki maddeler de incelenecektir.

IBoRiS

Üye
+ 1-Oyunun müzik çeşitleri artmalı.
Takvim ve Alarm çalışmalı etkinlikler gelince çok faydalı oluyor gerçi pek acelesi yok bunlarında :D
bide sc ler zor siliniyor.

KnuckerIII

Üye
""12-karakter giriş ekranı siyah yerine güzel bir arka plan koyulsun""

Tabi efendim.

JaxSui

J
A. z ye alınan mobun altındaki kırmızı çember görünür değil. Opsiyonel olmalı.. Mobun üzerine belirginleşmesi için bir ok da konulmalı.
B. Yazılar çok küçük bunlar daha da büyütülebilmeli.( pencere büyütmeden bahsetmiyorum)
C. Bankada aynı cins biriktirilebilen eşyalar üst üste konulmuyor. Düzeltilmeli.
D. Özellikle mage ve priestler ellerindeki silahları koşarken çok fazla sallıyor. Yeniden gözden geçirilmeli. (Mageler asaları daha dik tutmalı)
E. Pazarlarda her pazarın ön izlemesi görünmese de olur. Pazara yaklaştıkça pazarların ön izlemesi açılmalı. ( Lag ve FPS ye büyük artısı olur diye düşünüyorum.)
F. Harpy türü ve manticore türü mobların zehirleri aktifken karakter oturabilmeli.( Tamamen kişisel)
G. Pet ve binek çıkarmak için bir tuş atanmalı. Skillbara koymak yerine o tuşa basıp çıkarılmalı. ( Yanlışlıkla bineğe binip duruyorum.)
H. Ayıca bineğe binerken ve inerken biraz gecikme eklenebilir. 1-2 sn kadar. (Bunu mageler sevmeyecek.)
I. Sprint basılı iken Y ye basınca karakter yürümüyor sürünüyor...

Moderatör tarafında düzenlendi:

RhaegaN

Üye
+ 1-Oyunun müzik çeşitleri artmalı.
Takvim ve Alarm çalışmalı etkinlikler gelince çok faydalı oluyor gerçi pek acelesi yok bunlarında :D
bide sc ler zor siliniyor.
Sadece sc ler değil bufflar falan hepsi arayüzden kaynaklı kapalı betadaki ilk arayüz iyiydi hem görsel hemde işlemsel açıdan

N3v3N

Üye
Skill bari 3 leyip alta koyduğumuzda açılan banka, trade, kırma ekranların skill barın altında kalıyorlar.

Daily görevler gelsin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt