oyunu sildim baştan yükledim bu seferde bu hatayı veriyor adminler neden bu kadar ilgisiz 3 gündür oyuna giremiyorum

moverse

Üye
Error 22.12.2020 14_09_25.png

Justice

Yönetici
Game Designer
Merhaba,
Ekran kartı modeliniz nedir?

Justice

Yönetici
Game Designer
Ekran kartınızı güncellemeyi dener misiniz? Sorun devam ederse buradan tekrar bildirin lütfen.

Justice

Yönetici
Game Designer
Sonuç alamazsanız aşağıdaki işlemi deneyin lütfen.

"Bilgisayarım"a sağ tıklayınız. Açılan pencerede "Özellikler"e tıklayınız.

Ss1.png

Açılan sistem penceresinde sol menüden "Gelişmiş Sistem Ayarları"na tıklayınız.

Ss2.png

Açılan "Sistem Özellikleri" penceresinde üst sekmelerden "Gelişmiş"i seçiniz, açılan sayfada resimde işaretlediğim "Ayarlar" butonuna tıklayınız.

Ss3.png

Açılan "Performans Seçenekleri" penceresinde üst sekmeden "Gelişmiş"i seçiniz ve açılan sayfada "Değiştir" butonuna tıklayınız.

Ss4.png

Açılan "Sanal Bellek" penceresinde üst kısımdaki kutucuk işaretlidir muhtemelen, onu kaldırıp aşağıdaki "Özel boyutu" seçiniz. Başlangıç ve En Büyük Boyut alanlarına 12000 ve 30000 değerlerini giriniz. Ardından "tamam" tuşuna basıp bilgisayarınızı yeniden başlatınız.

* Ek olarak Launcher üzerinde oyuna giriş yapmadan görüntü ayarlarını da düşürebilirsiniz.

Justice

Yönetici
Game Designer
bütün adımları tek tek takip ettim ama sorun hala devam ediyor

Bilgisayarınızda Ram tüketen diğer programların hepsini kapatıp düşük ayarlarda oyunu açmayı dener misiniz lütfen? Uyarı her ne kadar "yetersiz video belleği" şeklinde olsa da ram kaynaklı sorun yaşıyor olmanız muhtemel.

EaGLe*

Üye
Bilgisayarınızda Ram tüketen diğer programların hepsini kapatıp düşük ayarlarda oyunu açmayı dener misiniz lütfen? Uyarı her ne kadar "yetersiz video belleği" şeklinde olsa da ram kaynaklı sorun yaşıyor olmanız muhtemel.
Kontrol etmek için görev yönetici açık iken oyuna girmeyi deneyin ve görev yöneticisindeki işlemler penceresinen Kullanılan Bellek miktarın % sini takip edin. Ayrıca hata tam olarak ne zaman çıkıyor. Play e basar basmaz mı ? id/pass ekranı gelmek üzere iken fln mı ?

moverse

Üye
şimdi oyuna girmeyi başardım ama bu seferde oyundayken atıyor sürekli aynı hatadan dolayı

Justice

Yönetici
Game Designer
Ram yetersiz kalıyor muhtemelen. İyileştirmeler yapmaya devam ediyoruz, umarım ilerleyen günlerde sizi de rahatlıkla oyuna dahil edebiliriz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt