oyunu test edenlerden bilgi ricası

nyctophilia

Üye
Öncelikle selamlar, 12 - 13 yıldır metin2 oynayan birisi olarak artık bir farklılık istiyordum ve row ile karşılaştım 3-4 saatir oyunu inceliyorum ve hoşuma da gitti.Başlangıç için farmda hangi karakter öneririsiniz? ve statüleri ne şekilde olmalı ? bu konuda biraz aydınlatırsanız sevinirim.

DeLLeChiaie

Üye
Hemen hemen bütün karakterler aynı hızla kasılıyor ve farklı farklı işlere yarıyor diyebilirim senin kararını vermen gereken sana uygun karakteri açmak.
(Warrior yakın dövüş farm da kolay ama pot mana uğraştırabilir, Priest bp dediğimiz atak olan buda yakın dövüş ve canını hızlı bir şekilde doldurabilir yada yaratığın defansını düşürüp daha çok vurmanı sağlayabilir, Rogue okçu olarak oynaması çok keyifli 3lü ve 5li ok ile kombo yapıp yine farmını yaparsın.)
Bütün karakterler kendi başına çok güzel şeyler yapabiliyor tavsiyem bir clan bulman ve oyuna hakim olanlarla ilerlemen.
Şu da var zaten karakterleri seviye atlatmak çokta kolay olmayacak bu zaman zarfında açtığın karaktere baya hakim olursun.

Bol şans :)

nyctophilia

Üye
Hemen hemen bütün karakterler aynı hızla kasılıyor ve farklı farklı işlere yarıyor diyebilirim senin kararını vermen gereken sana uygun karakteri açmak.
(Warrior yakın dövüş farm da kolay ama pot mana uğraştırabilir, Priest bp dediğimiz atak olan buda yakın dövüş ve canını hızlı bir şekilde doldurabilir yada yaratığın defansını düşürüp daha çok vurmanı sağlayabilir, Rogue okçu olarak oynaması çok keyifli 3lü ve 5li ok ile kombo yapıp yine farmını yaparsın.)
Bütün karakterler kendi başına çok güzel şeyler yapabiliyor tavsiyem bir clan bulman ve oyuna hakim olanlarla ilerlemen.
Şu da var zaten karakterleri seviye atlatmak çokta kolay olmayacak bu zaman zarfında açtığın karaktere baya hakim olursun.

Bol şans :)
yorumun için teşekkürler.karakter statüleri knight ile aynı mı yoksa oyuna özgün stat var mı ? mesela knighttaki priestin statüsüyle bu oyundaki aynı mı olacak?

DeLLeChiaie

Üye
yorumun için teşekkürler.karakter statüleri knight ile aynı mı yoksa oyuna özgün stat var mı ? mesela knighttaki priestin statüsüyle bu oyundaki aynı mı olacak?
Farklı skiller eklenmiş ve kaldırılmış ama genel olarak evet priest buffer, db , heal olarak görevde benzer şeyleri yapıyor.

DeLLeChiaie

Üye
Mesela magede lr 65 stafı var ama fr 65 yok yada master kısmında yine magenin 5sn rakibe hiç bir şey attırmayan bir skili var gibi farklılıklar söz konusu. Skil rehberine göz atmanı tavsiye ederim.

LosTurcos

Üye
Benim kafam karışmasın düz oynayım diyorsan warrior yada okçu gerisi biraz daha tecrübeyle olacak şeyler

nyctophilia

Üye
teşekkürler sağolun.yeni bir serüvene atılıcaz gibi gözüküyor.knight oynayanlar oyuna büyük bir + ile başlıyacak gibi :)

Decrt

Üye
Bence benim gibi okçu açabilirsin. Başka oyunlarda okçu oynadiysan çok basit geliyor. Farm olarak da gayet iyi tavsiye ederim

nyctophilia

Üye
Bence benim gibi okçu açabilirsin. Başka oyunlarda okçu oynadiysan çok basit geliyor. Farm olarak da gayet iyi tavsiye ederim
ne yalan söyliyim okçu karakterini hiçbir oyunda benimseyemiyorum :D daha çok warrior veya mage tarzı karakterlere uygun olduğumu düşünüyorum.mage oynayasım var fakat farmda sıkıntı olacağını düşünüyorum bu yüzden warrior ilerleyebilirim sanırım.yorumun için teşekkür ederim.

orkungenel

Üye
ne yalan söyliyim okçu karakterini hiçbir oyunda benimseyemiyorum :D daha çok warrior veya mage tarzı karakterlere uygun olduğumu düşünüyorum.mage oynayasım var fakat farmda sıkıntı olacağını düşünüyorum bu yüzden warrior ilerleyebilirim sanırım.yorumun için teşekkür ederim.
Warior olarak farmda sıkıntı yaşabilirisin pot konusunda. Okçunun 3lü 5li kombosu var tavsiye ederim. Kendine defans ve atack verebiliyor ayrıca yakından 3lü5li kombo ile wariordan daha fazla hasar çıkarıyor.

mmemati17

Üye
Mage farmda masrafsız ve güzeldir. Fakat pk alanında veya güçlü moblara karşı ekip gerektirir. Warrioru da solo oynamak zordur. İkisi de ekip gerektirir.

Legadema

Üye
Yıllarca metin 2 oynamışsın karakter açısından aynı değiller özellikle mage ve priest, sura ve şaman ile aynı değiller

nyctophilia

Üye
evet farkındayım metin2 bakış açısıyla yaklaşmıyorum oyuna aralarında dağlar kadar fark var.deneyip göreceğim teşekkürler

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt