İstek Oyunu Tüketmek

KRALBENIM

Üye
Merhaba,

Cok güzel bir oyun fakat +7 +8 itemlerin kolay basılması
Unique takıların sık sık cıkıyor olması, lütfen alışıldıgın dısında bir oyun olması için elimizden geleni yapalım

Yeni server açınca bütün playerlar para kazanma hırsıyla yeni servera geçecek fakat oyunu gercekten oynayan playerlar burada tek basına kalacak. Lütfen oyun daha yavaş gelişşin ve droplar upgradeler arttırılmasın.

Teşekkürler

ZeuSGoD

Üye
uniq item boss harici düşüyor mu? +7 +8 kolaylığı derken +7bowa para harcamamak içiin belki 30 tane +6 yaktım gittim en son +7 aldım taktiği mi var bunun ben 7ye basamıyorum 8e bile kolay demissin

drhashus

Üye
heartseeker aldım 6 tane 2 gün uğraştım nerdeyse. Sonrasında 4 tanesi yemin ediyorum +4 e geçerken yandı.

sanne2

Üye
Daha ne kadar yavaş gelişsin hocam hangi oyunu oynuyorsunuz siz?

xxxOLRICxxx

Üye
Merhaba,

Cok güzel bir oyun fakat +7 +8 itemlerin kolay basılması
Unique takıların sık sık cıkıyor olması, lütfen alışıldıgın dısında bir oyun olması için elimizden geleni yapalım

Yeni server açınca bütün playerlar para kazanma hırsıyla yeni servera geçecek fakat oyunu gercekten oynayan playerlar burada tek basına kalacak. Lütfen oyun daha yavaş gelişşin ve droplar upgradeler arttırılmasın.

Teşekkürler
Upgrade konusunda çok şanslısınız galiba zira bu oyunda upgrade hiç de kolay değil. Bırakın +7 yi +8 i insanlar +6 ya item geçirmekte zorlanıyor, basmaya korkuyor. Zorlanıyor derken bir iki itemi yakmalarından bahsetmiyorum. Gerçekten kolay geçmiyor.

s7a

Üye
Arch sword +1 50 M civarı. +5 120 M. +6 Sı ise 250M. Madem upgrade ' i bu kadar kolay buluyorsun tüm serverdaki archları topla seri seri +6 basıp sat paraya para demezsin. Boş konu :S

HeaveN

Üye
oyun zaten zor daha kolay olamaz :) 30 gündür zindan giriyom 0 drop başka oyun oynuyosun haliba

beyaskarga13

Üye
Mavi item basarken bile +4 de yanıyor sen ne anlatıyon kardeş sıkıntılımısın

AlaskanCrab

Üye
20 tane +3 cursed yaktım 7ye denerken, denemek yerine satsam almıştım +7sini. Bu da böyle bir anımdır.

SiNiSTeeR

Üye
arkadaş büyük ihtimal başka oyun oynuyor upgrade tövbe ettik bu oyun sayesinde

Theploutos

Üye
Tamamen şans ayrıca daha bı ton takı çeşidi olacak daha görmediğin yüzlerce item çeşidi ve eklencek + basmak zor zaten 18 tane +6 dan 1 tane +7 gecmedi

Bruce_Lee

Üye
Yayınlarda günlük 50-100gb'lik UP yapan elemanlar harici +8 basan yok bro

GizliPriest

Üye
Yayınlarda günlük 50-100gb'lik UP yapan elemanlar harici +8 basan yok bro
Yurt disin da yaşayan yada döviz üzerinden maaş alan yayıncısı falani filani yüzünden TL ile çerez parasına item alıp bastıkları için piyasaya +7 +8 itemleri onlar soktu. Bunun sorumlusu oyun değil RTE dir.

ulutanhuu

Üye
Arkadaş kısaca demek istiyor ki "ben çarı dizdim millet bana yaklaşamasın lütfen" yoksa drop fazlaymış upgrade kolaymış bunu oyunda diyen bir kişi gördünüz mü? Troll deseem olabilir de emin olamadım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt