Acelemiz yok zaten hadi hayırlı olsun kardeşimİndirdim, .rardan çıkardım, sıkıştırılmış dosyaları ve kurulumu bir güzel bekledim,ama ana menüye şu an erişim yok maalesef.
Sorunu çözebildin mi ?Bende oraya da gelmiyor. Hata kodu şöyle,
giriş ekranına kadar giriliyor denildi ama ?Hayır, bu bir sorun değil zaten ''server offline.'' Bugün, yarın bir yama eklenir, erişim izni gelir. Şimdilik beklemedeyiz, aslında bilirkişi bu konu hakkında açıklama yaparsa konu netleşir.
bi konu aç bakalım belki bi hatadır buBelki de giriş ekranından kasıt budurLauncher açılıyor; server bağlantı hatasını belirtiyor ''PLAY'' aktif durumda, tıklıyorsun ve sonuç fotoğraftaki gibi.
bana fotoğraf atıver benden önce denersenBu bir ''hata'' değil. Henüz aktif edilmemiş sadece. CodeNameHero konuya el atıp durumu belirtti zaten. Konu açmaya değer bir durum değil, buradan ilerleyecektir. Bu gece açılmazsa, yarın aktif olur.
Evet doğru oyun ertelendi.Oyun ertelenmiş. 1-2 hafta beklemek durumundayız.
Karakter oluşturma ekranına kadar açsalar keşkeOyun ertelenmiş. 1-2 hafta beklemek durumundayız.
Kuvvetle muhtemel sen trafik azaldığında indirdin biz ilk indirenlerdendik 1mb aldım daha sonrasında trafik azaldı galiba bazı arkadaşlar vazgeçti başka zaman indirmek için o zaman 3 lere cıktıİnternet hızıyla ilgili bir durum olabilir, ben de 1 saatte indirdim fiber var.
sen adamsın yaa bi selam çaksaydınSenin yerine ben açtım, fotoğraf değil video paylaştım. Hadi yine iyisinforumda bulabilirsin, iyi seyirler.