Öneri Oyunu zevk için değil para için oynayanları üzmek

byrakm

Üye
bu kdr çok bilgili ve bişeyler katmak istiyorsan güzel kardeşim rehber olursun insanlara şu drop nerde düşer şurda solo kasılor burda takımla kasılır diye ben 65 oldum yeni başlayan ne yaparsa yapsın oyun 65 lwl üzerine kurulu birisi de daha yeni başlayana rehber olduğunu görmedim daha etkinlik istiyorsan al sana etkinlik rehber ol
hem yeni kasanı hemde 65 olanı mutlu etmen gerekir. end game dediğimiz mesele pk döndürmek dungeon yapmaktır ama pk döndüremiyoruz millet boss peşinde koşuyo 3 tane kanal var gezip duruyolar adamda diyoki bosslar sadece 1. kanalda çıksın en azında pk dönsün savaş olsun.

niyesuH

Üye
hem yeni kasanı hemde 65 olanı mutlu etmen gerekir. end game dediğimiz mesele pk döndürmek dungeon yapmaktır ama pk döndüremiyoruz millet boss peşinde koşuyo 3 tane kanal var gezip duruyolar adamda diyoki bosslar sadece 1. kanalda çıksın en azında pk dönsün savaş olsun.
yaw ben ona kızmıyorum oyunu 65 lwl ile düşünüyor geri kalanı ne yapacak itemle alakam yok diyor ama ödül istiyor oku bak

byrakm

Üye
yaw ben ona kızmıyorum oyunu 65 lwl ile düşünüyor geri kalanı ne yapacak itemle alakam yok diyor ama ödül istiyor oku bak
ödül olayı mantıklı milleti pk yapmaya sürükler yine aynı konu pk dönsünki zevkli olsun gidip exp kasan adamlardan np kasmayalım zevkli pk atalım.

sanne2

Üye
Bu forumda insanlar sürekli neden birilerinin oyununu bozma peşinde :D tutunamayan adamların konuları sırf .D

BayPROBLEM

Üye
Merhabalar, herkes biliyor ki 65lv. kasmış arkadaşlar fazla etkinlik olmadığından pekte aktif olmamakta, farklı farklı hesaplar açıp yan char kasmakta yada benzeri şekilde tek başına farm peşinde.
DeathValley 1, 2, 3 olarak fazla kanal olması tabi ki de exp kasan arkadaşlar için müthiş bir şey, olması da gerekiyor fakat boss ve farm peşinde olanlar için sadece 1 etkin kalsa mesela bosu sadece dv1 e atsanız? dv1 deki slotların farm oranı yüksek olsa gibi bir düzeltme yapılsa müthiş bir kaos ortamı olur pk da fazlasıyla sarar, bunun yanında birde günlük etkinlik olsa alınan kill karşılığında random pot mana yada içinden item çıkacak bir kutu bile olabilir ortamı daha şahane ve güzel hale getirir. Uzun süre gelecek olan etkinlikler için bu bizi fazlasıyla idare eder. Taktir tabi ki de yönetimin iyi çalışmalar.

Bol eğlenceler, saygılar.
Bosların Sadece Deathvalley 1 haritasında atmasına katılıyorum +1 gerisine katılmıyorum -1

ProOceaN

Üye
NomerCyStars Olarak tam destek veriyoruz kesinlikle yeni etkinliker lazım

cepnot

Üye
Adam konu açmış belirtmiş fikrini, sövmediğiniz kalmış la
Olacak dememiş olsa iyi olmazmı diye konu açmış :D
Yeni etkinlik Lazım, fakat sana katılmıyorum ramdom olması gayet iyi.

Son düzenleme:

Barljix1912

Üye
Merhabalar, herkes biliyor ki 65lv. kasmış arkadaşlar fazla etkinlik olmadığından pekte aktif olmamakta, farklı farklı hesaplar açıp yan char kasmakta yada benzeri şekilde tek başına farm peşinde.
DeathValley 1, 2, 3 olarak fazla kanal olması tabi ki de exp kasan arkadaşlar için müthiş bir şey, olması da gerekiyor fakat boss ve farm peşinde olanlar için sadece 1 etkin kalsa mesela bosu sadece dv1 e atsanız? dv1 deki slotların farm oranı yüksek olsa gibi bir düzeltme yapılsa müthiş bir kaos ortamı olur pk da fazlasıyla sarar, bunun yanında birde günlük etkinlik olsa alınan kill karşılığında random pot mana yada içinden item çıkacak bir kutu bile olabilir ortamı daha şahane ve güzel hale getirir. Uzun süre gelecek olan etkinlikler için bu bizi fazlasıyla idare eder. Taktir tabi ki de yönetimin iyi çalışmalar.

Bol eğlenceler, saygılar.
arkadaşlar sanırım senin başlığı yalnış anlamış, bu arkadaşımız kaosun zevkin derdinde parayla pulla işi olmayan oyunu zevk için oynayan bir topluluk istediğini söylüyor anladığım kadarıyla, katılıyorum.

samess

Üye
Yahu daha 1 oldu yönetim de eşek değildir biliyordur etkinlik az olduğunu bdw si gelir savaşı gelir osu gelir busu gider az sabır neticede bu oyunu yapan insanlar aptal değiller farkındalar sistemin

Pemila

Üye
git bi sigortalı işe gir patron
Olay para peşinde olmak değil ki adamın söylediği şeyler PK ortamını canlandırmak ve işe heyecan katmak heves arttırmak insanları Pk ya çekmek. Adamları kestiğinde otomatik üstüne düşen belli item vb. drop sistemi güzel olabilir aslında her adam için Örn xxx i kestiğinde sadece 1 kere sana drop atabilir veya saatte 1 vb. bi sistem geliştirilebilir.

Pemila

Üye
Yahu daha 1 oldu yönetim de eşek değildir biliyordur etkinlik az olduğunu bdw si gelir savaşı gelir osu gelir busu gider az sabır neticede bu oyunu yapan insanlar aptal değiller farkındalar sistemin
Fikirler konuştukça ortaya çıkar sabır etmiyor değiliz zaten oyunu oynayan sürekli online adamlar burada genelde takılıyor. Bıkmadınız sabır sabır çekmeye gerçekten :) Lan biraz konuşun oyunu ne güzelleştirebilir bi düşünün birşey yazın sabır yazmak dışında aklına gelen fikirleri paylaş bişi yap belki yönetiminde hoşuna gider geliştirir. Forum sadece tartışmak için değil fikir paylaşmak içinde var. Community anlayışını değiştirmeni tavsiye ederim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt