Oyunumuz Rise online ve içeriği ?

AstoVidatu

Üye
Selamlar sevgiler ,

İnşallah bu konumu da silmezsiniz sayın yönetim.

Ne diyeceğimi bilemedim açıkcası çaresizlik mi bıkmışlık mı bilemedim ama vicdan olarak elimi koyduğum da aşırı mutsuz ve üzgünüm.

Eleştirisel değil de gidaşat ile alakalı çok şey demek lazım ama maalesef herkesin dilinde tüy bitti. (ya da konularımızı siliyorsunuz.) Umarım yakın zaman da Her şey çok güzel olur .

Sevgiler ve saygılar kendinize iyi bakın.

SunRise

Yönetici
Community Manager
Selamlar,

Mutsuz olduğunuz konu nedir ? Oyundaki hatalar ve lag dan bahsediyorsanız, evet son günlerde hatalar sizleri rahatsız, mutsuz ettiğini farkındayız. Fakat bu gün itibariyle lag sorunu tamamen giderildi. Yakında crafting açılıyor, yeni etkinlikler aktif edilecek. 70 lvl cap için yakın zamanda tarih duyurulacak.
Mutsuz olma, yakında mükemmel bir oyun deneyimini yaşayacaksınız..

Saygılarımızla
İyi forumlar.

AstoVidatu

Üye
Selamlar,

Mutsuz olduğunuz konu nedir ? Oyundaki hatalar ve lag dan bahsediyorsanız, evet son günlerde hatalar sizleri rahatsız, mutsuz ettiğini farkındayız. Fakat bu gün itibariyle lag sorunu tamamen giderildi. Yakında crafting açılıyor, yeni etkinlikler aktif edilecek. 70 lvl cap için yakın zamanda tarih duyurulacak.
Mutsuz olma, yakında mükemmel bir oyun deneyimini yaşayacaksınız..

Saygılarımızla
İyi forumlar.
Mutsuz olduğum bir çok konu var açıkcası ama ben bunu geçen gün bir konum da detaylı olarak belirttim ve 23-24 dakika sonra silindi maalesef. Açıkcası yine gerçekten üşenmeden yazarım emek veririm ama silinir tekrar diye emeğim çöpe gitmesin diye belirtemiyorum. Üzgünlüğüm bundan kaynaklı.

Saygılarım ile

SunRise

Yönetici
Community Manager
Mutsuz olduğum bir çok konu var açıkcası ama ben bunu geçen gün bir konum da detaylı olarak belirttim ve 23-24 dakika sonra silindi maalesef. Açıkcası yine gerçekten üşenmeden yazarım emek veririm ama silinir tekrar diye emeğim çöpe gitmesin diye belirtemiyorum. Üzgünlüğüm bundan kaynaklı.

Saygılarım ile

Rahatsız olduğun konular var ise bizlere destek bileti üzerinden yada özelden ulaştırabilirsin. Mesela bana özelden yazabilirsin, seni dinlemek istiyorum. Discord yada forum üzerinden mesaj atmanı bekliyorum.. :)

Saygılarımızla
İyi forumlar.

AstoVidatu

Üye
Rahatsız olduğun konular var ise bizlere destek bileti üzerinden yada özelden ulaştırabilirsin. Mesela bana özelden yazabilirsin, seni dinlemek istiyorum. Discord'dan mesaj atmanı bekliyorum.. :)

Saygılarımızla
İyi forumlar.
Mesaj attım. Cevabınızı bekliyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt