Oyunumuzun iyiliği için okuyabilirsiniz.

AstoVidatu

Üye
Selamlar herkese ,

Günlerdir okuduğum forumda okuduğum konu , yorum , polemik veya tartışmanın tamamı oyuna giren drop fazlalığı ve fiyatların düşüşü. Kimisi haklı kimisi haksız.

Bakın arkadaşlar item fiyatları düşüyor diye ortalığı Velveleye(Gereksiz telaş yaratmak.) verileceğine aksiyon almakta bizlerin elinde ?? Nasıl mı ??

Öneri : +1 item epik item fazla çıkıyor olabilir tamam yapacak bir şey yok ama bunu direk düştü diye koştur koştur ölü fiyata ks atarak satan arkadaşlar yüzünden oluyor. Hali ile bunu yapan bir sürü de insan olduğu için ve gün geçmeden her gün fiyatlar %10-20 bandında düşüyor.

Çözüm: Ne kadar sağlıklı olur bilemem fakat emeğini ks ile kapışarak hiç etmemek daha mantıklı olsa gerek ? maalesef üzülerek belirteyim o kadar çok AÇ insan var ki koştur koştur ne düşse ölümüne ks ile satış yapmaya çalışıyor. Sonra üzerine yetmiyor bu şahsiyetler seziniyor ve ağlıyor. Bu nasıl bir algı ben hala çözemedim.

Birbirinizi koparmak yerine bunları düzeltmek sizin bizim hepimizin elinde , herkes yazıyor yönetim şunu bunu yap , bir atasözü der ki : Acele ile menzil alınmaz. ( Yani telaşlı bir şekilde sorunların çözülemeyeceğidir. Başarı kazanmak sabır ve zaman ister).

Neyse velhasıl kelam Biraz iğneyi kişinin kendisine batırması gerekiyor ki , bu tarz şeyler olmasın ya da oluyorsa da Kimse Söylenmesin.

Hepimiz oynuyoruz , eksiği de var hatası da var iyi yönü de var herkes bunu da biliyor. Kabullenerek hareket etmek ve başka oyunlara göre kıyas yapmamayı öğrendiğiniz gün bu oyun daha fazla gelişecektir.

Umarım demek istediklerimi güzel bir şekilde okur , anlar ve uygulamaya geçmeye çalışırsınız.

Herkese sevgiler saygılar ,

Not: Toxic kitle lütfen konuya bulaşmasın.

BySavas

Üye
action house ile herkes birbirine ks atiyo bu sistem niye var anlamış değilim. item aratmak kaldırılmalı oyundan.

Jacques

Üye
oyundaki en faydalı şey ah boş yapmayın
1 milyon oyuncu olsa evet ama 3k userde ah saçmalık ha bende çok seviyorum ama bu muhabbetler asla bitmeyecek çünkü itemi alacak 3 kişi var ks atmazsan satamazsın. Elimde +7 warrior göğüslük var tam 1.5 aydır satılmadı niye ks atmıyorum zaten haftada 1 alıcısı çıkarsa çıkıyor sıra bana gelmiyor ki.

GizliPriest

Üye
Şöyle bir çözüm çok basit bir şekil de bu durumu ortadan kaldırabilir. İtemlere Max - Min satış opsiyonu eklemek bunu yönetim belirlicek örnek oyun AH si vermem gerekirse black desert online gibi. Ornek hatred minimum fiyatı 20m max fiyatı 9999m kimse +1 hatredı 20mden aşağı koyamaz. +2 hatred olur 22m koyar +8 olur 9999m koyar. herkes sırayla itemini alıcıya satmış olur. Bu durum da ne piyasa böyle çalkantılı olur nede insanları emeği boşa gider.

Cabbar34

Üye
Şöyle bir çözüm çok basit bir şekil de bu durumu ortadan kaldırabilir. İtemlere Max - Min satış opsiyonu eklemek bunu yönetim belirlicek örnek oyun AH si vermem gerekirse black desert online gibi. Ornek hatred minimum fiyatı 20m max fiyatı 9999m kimse +1 hatredı 20mden aşağı koyamaz. +2 hatred olur 22m koyar +8 olur 9999m koyar. herkes sırayla itemini alıcıya satmış olur. Bu durum da ne piyasa böyle çalkantılı olur nede insanları emeği boşa gider.
vallahi süpersin bdo ve rise :)

SELOXER

Üye
konunun özeti stok yaptım elimde patladı lütfen yardım edin. fazla item olması iyi birşey herkes iteme daha kolay ulaşır. oyunun amacı end game e ulaşmak bir an önce ama para kazanmak amacıyla oynayanlar için bu durum işlerine gelmez

Maximiliantr

Üye
action house ile herkes birbirine ks atiyo bu sistem niye var anlamış değilim. item aratmak kaldırılmalı oyundan.
kardeşim neden kaldırılsın, hiç yapıcı değilsiniz. Bir şeyi yıkmaya üsümüze yok. Kaldırılacağına orada Steam piyasası gibi belli bir oranda satış yapılan itemlerin fiyatının yüzde bilmem kaç daha yukarısına koyulur, yada yüzde bilmem kaç aşağısına . Yani borsa gibi düşün atıyorum 100 kişi 10m den golden snake satıyor, adamın biri gelip AH kullanıyor diye elindekini 5m fiyata koaymayacak 9 minimum 11 maximium olacak olay bu ama bu sadece ah de geçerli. bunu hesaplayacak algoritma çok kolay yarlanır.

cemde46

Üye
Herkese merhaba öncelikle Saygılar
Craft getirilecek dendiği zaman inşallah Ara topla olayı ile yapılmaz demiştim ama oldu yani craft metaryelleri oyundan item silmedi aksine ekliyecek şu an için yoklar piyasada ama gelicek oyun yönetimsel olarak craftı genele yaymak yerine pc başında aktif olan insaların işine gelicek şekilde uyguladı ki bu baya sakıncalı
Yani bunun eksisi craft yapamayan adam girdiği partilerdeki drobu craft yerine piyasaya sürüyor buda item piyasasını alt üst ediyor craft toplama olayı yerine
birleştirme olayı ile yapılırsa oyundan hatrı sayılır miktarda item silinir
Örneğin en değerli daggerlardan biri mesela hatred blade değilmi craftta oseviyelere gelen biri 2xhatred 30 shard 5 epic sc ile ile kendine craftlı bir hatred yapsın tabiki buda şansa bağlı olacak Örneğin %15 güçlü bonuslar mesela Geri kalan % 85 ihtimallede itemde düşük bonuslar bu sistem oyuna getirlirse oyunda istediği kadar item droblansın itemlerini güçlendirmek isteyen oyuncu piyasadaki itemi silicektir buda sizin dediğiniz pazardaki item drobunun sürekli artmasını önler saygılar iyi geceler

wreeq12

Üye
konunun özeti stok yaptım elimde patladı lütfen yardım edin. fazla item olması iyi birşey herkes iteme daha kolay ulaşır. oyunun amacı end game e ulaşmak bir an önce ama para kazanmak amacıyla oynayanlar için bu durum işlerine gelmez
Bir an önce end game istiyorsan pvp serverlarına gidebilirsin madem end game ulaşmak oyunun amacı bir an önce craft denilen şey neden var ? Neden bu kadar zor ve maliyetli oyun hakkında araştırma yapmamışsınız row açıp bota oyun oynatın siz neyse bişi demiyorum bu şekilde 1 2 ay gider sonra patlar zaten

Zbam

Üye
Selamlar herkese ,

Günlerdir okuduğum forumda okuduğum konu , yorum , polemik veya tartışmanın tamamı oyuna giren drop fazlalığı ve fiyatların düşüşü. Kimisi haklı kimisi haksız.

Bakın arkadaşlar item fiyatları düşüyor diye ortalığı Velveleye(Gereksiz telaş yaratmak.) verileceğine aksiyon almakta bizlerin elinde ?? Nasıl mı ??

Öneri : +1 item epik item fazla çıkıyor olabilir tamam yapacak bir şey yok ama bunu direk düştü diye koştur koştur ölü fiyata ks atarak satan arkadaşlar yüzünden oluyor. Hali ile bunu yapan bir sürü de insan olduğu için ve gün geçmeden her gün fiyatlar %10-20 bandında düşüyor.

Çözüm: Ne kadar sağlıklı olur bilemem fakat emeğini ks ile kapışarak hiç etmemek daha mantıklı olsa gerek ? maalesef üzülerek belirteyim o kadar çok AÇ insan var ki koştur koştur ne düşse ölümüne ks ile satış yapmaya çalışıyor. Sonra üzerine yetmiyor bu şahsiyetler seziniyor ve ağlıyor. Bu nasıl bir algı ben hala çözemedim.

Birbirinizi koparmak yerine bunları düzeltmek sizin bizim hepimizin elinde , herkes yazıyor yönetim şunu bunu yap , bir atasözü der ki : Acele ile menzil alınmaz. ( Yani telaşlı bir şekilde sorunların çözülemeyeceğidir. Başarı kazanmak sabır ve zaman ister).

Neyse velhasıl kelam Biraz iğneyi kişinin kendisine batırması gerekiyor ki , bu tarz şeyler olmasın ya da oluyorsa da Kimse Söylenmesin.

Hepimiz oynuyoruz , eksiği de var hatası da var iyi yönü de var herkes bunu da biliyor. Kabullenerek hareket etmek ve başka oyunlara göre kıyas yapmamayı öğrendiğiniz gün bu oyun daha fazla gelişecektir.

Umarım demek istediklerimi güzel bir şekilde okur , anlar ve uygulamaya geçmeye çalışırsınız.

Herkese sevgiler saygılar ,

Not: Toxic kitle lütfen konuya bulaşmasın.
Yanlış Düşünüyorsun Konunun ks ile hiç alakası yok pazarı ciddi anlamda takip eden biriyim olay tamamen arz talep fark ettiysen 2 3 gündür itemların fiyatı oturdu çok fazla +1 item düştü ve fiyatı hakettiği yere geldi şuan .Böyle büyük pazarlarda ks fiyatı düşürmez şu an herkes rahatlıkla item satabildiği için oyun pazarcıların tekelinden kurtuluyor ve itemlar hakkettiği fiyata doğru yöneliyor.

bRT E

Üye
Row oyuna çok item soktu. Öncelikle Rowa acil düzenleme gelmesi gerektiğini düşünüyorum. Heryer +1 item dolu...
2. olarak + basmak çok maliyetli ve zor olduğu için bu itemlerin satışlarıda oldukça yavaş ilerliyor , yayıncılar ve zengin kitle dışında + basacak kitle çok az bundan dolayıda piyasada çark dönmüyor.
Öneri ;
-Row olayında düşen coin yarıyarıya azaltılmalı , drop atmamalı
-İtem basma oranlarına düzenleme getirilmeli

MaRaKeSH

Üye
action house sistemi bence yararlı bir sistem ama o kadar çok yararsız oyuncu varki bunu kötüye kullanan. Haklı olan coini olmadığı için acil satmak zordunda olan, haksız olan aman benden çıksında ne kadar çıkarsa çıksın diyen. aslında ürünün yayınlanan fiyatı altında bir fiyat eklenemese çok world bir sistem nasıl. diyelim hatret elimde 40 a koydum benden sonra koyacak adam 1 kuruş eksiğine koyamasın. bana acil lazımsa satacaksam afk pazara bırakayım. Şimdi anormal olan afk pazarlarda item pahalı ah de itemler çok ucuz herkes ucuz almak ister ama kimse ucuz satmak istemez. bence bu kurallar ah de gözden geçirilmeli

mmtakiff06

Üye
Pazar fiyatlari düzeliyor özellikle chestler , royaller 18m goldlar 4m olmaya doğru gidiyor. Bazi itemlerde artış var gayet güzel gidişat.

presto_86

Üye
Arkadaşlar kime göre neye göre ucuz yapmayın Allah'ın aşkına bir dragon necke 100 bin isteyen ve o fiyatları veren hasta insanlar var bir eşyanın kıymetini arz talep belirler her şey yeterince pahalı bence daha da düşmesi lazım akıl işi değil fiyatlar para kazanacaksanız da lütfen gidin SGK li bir yerde çalışın oyunu trollemeyin

TheZK

Üye
Pazar sisteminin yalnızca AH'ye vergi sistemi getirilmesi ile düzeleceği görüşündeyim. AH ile satılan eşyalardan normal pazardan daha fazla (%5) vergi alınması gerekiyor. Hem aktif değil hem de vergisiz satılıyor. Bu da eşya fiyatlarının akıl almaz derece de düşmesini sağlıyor.

presto_86

Üye
Pazar sisteminin yalnızca AH'ye vergi sistemi getirilmesi ile düzeleceği görüşündeyim. AH ile satılan eşyalardan normal pazardan daha fazla (%5) vergi alınması gerekiyor. Hem aktif değil hem de vergisiz satılıyor. Bu da eşya fiyatlarının akıl almaz derece de düşmesini sağlıyor.
O zmn bnde premium almam kardeşim öyle vergi falan olacaksa ne anlamı kaldı premiumun oyunu oyun olarak oynayın yatırım olarak görmekten vazgeçin artık korkuyorum sizin gibi oyunculardan sonunuzu bile göremiyorsunuz

UNDERT0KER

Üye
Bu durum şöyle olur mesela oyun hatred'i demirciye satarsan 20m'den alır kendin pazarda satmak istersen bekleyerek 25-27-30'a satarsın beklemek istemeyen itemi direk atar demirciye bu sayede item birikmesi de olmaz. Ama bu çok zor bir durum sürekli pazar analizi yapılarak yeni itemler geldikçe iteme rağbetin azalmasıyla birlikte fiyatların sürekli güncellenmesi gerekir ki bu fiyatlandırmayı neye göre yapacaksın çok usta analiz gerekir tüm itemler için.

Upgradeye teşvik harici bu sorun çözülmez ksleşmenin önüne geçilemez item adamın istediği fiyata satar.

Mitraileusse

Üye
Ah çıkmadan önce çok mu iyidi saçmalıyosunuz acil satış yapmak isteyen bir oyuncu bir itemi değerinin çok çok altında pazarcılara satıyor zarar ediyordu .
Peki şuan ne oluyor ? oyuncular aradığı itemi kolayca bulabiliyor pazarcılar kazanmıyor ihtiyacı olan oyuncular kazanıyor . bu sistemi eleştirende art niyet ararım net.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt