Oyunumuzun iyiliği için okuyabilirsiniz.

TheZK

Üye
O zmn bnde premium almam kardeşim öyle vergi falan olacaksa ne anlamı kaldı premiumun oyunu oyun olarak oynayın yatırım olarak görmekten vazgeçin artık korkuyorum sizin gibi oyunculardan sonunuzu bile göremiyorsunuz
Hocam premium almazsan da normal pazar kurar saatlerce bilgisayarını açık bırakırsın ya da gider acil pazarı yapan diğer oyunculara satarsın bu kadar basit. Oynadığımız oyun ne olursa olsun pazar veya ticaret olmadığı sürece oyuncuyu kaybedecek bir oyun. MMORPG oyunların %90'ı bu şekildedir. Oyunda denge olması gerekiyor.

Zbam

Üye
Hocam premium almazsan da normal pazar kurar saatlerce bilgisayarını açık bırakırsın ya da gider acil pazarı yapan diğer oyunculara satarsın bu kadar basit. Oynadığımız oyun ne olursa olsun pazar veya ticaret olmadığı sürece oyuncuyu kaybedecek bir oyun. MMORPG oyunların %90'ı bu şekildedir. Oyunda denge olması gerekiyor.
Ticarette bir sıkıntı yok herşey oturuyor işte fiyatına konu ah ile alakalı değil.
Hepsiburada'yı düşün gerçek hayatın ah si sence fiyatları ksyle düşürebilirler mi?
Ah kapatılsın demek Hepsiburada kapatılsın demek gibi birşey

TheZK

Üye
Ticarette bir sıkıntı yok herşey oturuyor işte fiyatına konu ah ile alakalı değil.
Hepsiburada'yı düşün gerçek hayatın ah si sence fiyatları ksyle düşürebilirler mi?
Ah kapatılsın demek Hepsiburada kapatılsın demek gibi birşey
Hocam sen online bir şey alırken gidip karşılaştırma yapan sitelerden bakıp aynı ürün en ucuz nerdeyse ordan almıyor musun? Alıyorsun. Onların firma olarak çalıştığını ve senin bireysel olarak çalıştığını ve sürekli kontrol edip satış yapmak istediğini düşün. Sen koymussun 100'e bakıyorsun 98'e koyan var. Kârın devam ediyorsa 97'e koyuyorsun senden sonra başkası 96'ya koyuyor ve bu böyle gidiyor. 3 gün önce 520'den pazarda olan golden snake+7 şu an ks ata ata 420'e kadar düştü. Ayrıca ben AH kapatılsın da demedim. AH'den vergi alınsın dedim.

priesttt

Üye
adamlar rekabet oyununda rekabete karşı aga harbi tuhafsınız aga, AH iyi ki çıktı boş boş pazar kurup beklemiyorsun atıyorsun offlineye, yüksek fiyata koy alttakiler alınınca seninkine sıra gelir ne bu

AstoVidatu

Üye
Fikir ayrılıkları olabilir arkadaşlar çokta normal bu fakat lütfen 2 li polemiklere dönüştürmeyiniz.

Sevgiler

FanteziTanrisi

Üye
Bi mmo oyununda gelmiş geçmiş en iyi sistem ah'dir. Burada kendi kendini yakan ve zarara sokak oyunculardır ah sistemi değil. Lost ark oynadım aylarca orda gold kasmak hayli zordu ve craftla elde edilen potlar iyi goldlara satılıyordu örneğin 150 gold'a satılıyordu. Fakat orda birbiri ile hiç bir şekilde iletişme geçemese dahi (800-900 bin oyuncudan bahsediyoruz) 1 kişi bile çıkıp ah'ye 149 golda koymuyordu. Ah'ye giriyosun pot yazıyosun 23000 tane pot var satılıkta hepsi 150 gold. Yani ah sistemi sıkıntı değil oyuncular sıkıntılı.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt