Oyunun 3. ayı olcak artık şu gorev itemlerinden kurtulsak mı?

Tolgun

Üye
Solo mob kesiyorsun 2k coin geluyor 8 kisilik partydede 2k geliyor toplam 16k girmis oluyor bu sorun cozulmeli. 2. Si potlar coin ile satlmali. 3. Su craft isleminde coin artirilmali. 4. Su isinlanma paralari arttirilmali. Gb duserse user azalir oyunu zirvede tutan gb dir
Bence Gb fiyati yüksek bile, Gb yüzünden oyniyan tek paradan keyif alan ciksin zaten bu güzel oyundan onlar icin baska oyun vardir bile :D.

RickSancheZz

Üye
"user kalmayacak" her konuda bunu yazıyorsunuz yönetime gizli tehdit mi yapıyosunuz yoksa :D Çok kısır muhabbetler gb yüksek diye oynayan oynamasın, yav oyunu oyun olduğu için oynayın.

ARTYOM

Üye
Görev itemlerini 20 atak düşürmek binlerce oyuncunun bırakması demek. Bomboş server da gezmen demek. Benim haftada oynadığım zamanı 1 günde oynayıp "ama sizde item yapamıyorsunuz" demek nereden bakarsanız bakın kötücüllük. Ben söyleyeyim. Günde 1 veya 2 saat oynuyorum. Mana parasıyla kafa kafaya gidiyor hatta çoğu zaman gitmiyor. Çoğunluk sizin gibiler değil benim gibiler, biz bırakırsak 50-60 kişi birbirinize item satmaya çalışırsınız.
sizler bırakın zaten üstünüzde 5m bile bırakmayın o 5m yi sitelere satan oyuncularsınız yarardan çok zararınız var :) gb 100 lere düştüğünde ilk sizler bırakıcaksınız benim dedikerlim uygulansa gb %50 daha fazla değerlencek sizin gibi 5m sitelere satan oyuncular tekrar farmlara başlıcak oyun canlanıcak ama siz 20m lik item almaya bile korkuyorsunuz 20m yi de siteye satmayın korkmayın açlıktan ölmessiniz.Sizler benim gözümde malum oyunun troll shell setli yamuk bowlu oyuncularsınız

ARTYOM

Üye
ende heartsekeer 7 gorev item yedek kullaniyom ama konu saçma geldi istiyen gorev itemiyle oynar hep herkesin işine burnunuzu sokmayın belki sürekli girmiyo adam gorev itemiyle devam
ilk gün neden çok kabalıktı gb 1500 olunca malum oyunun kitlesi rise onlnie a hücüm etti gb değeri düştükçe malum oyuna geri dönüşler başladı :) farmer tayfa görev itemi ile oynayıp kazandığını 5m yi bile siteye satan oyuncudur!

Tanerrr

Üye
Gb ne kadar degerli tutulursa oyun da o kadar degerli olur. Hala gelmis burada oynamayin diyenler var. Gb de satmiyorm gb de almiyorm gercekleri yaziyorum.

Tolgun

Üye
"user kalmayacak" her konuda bunu yazıyorsunuz yönetime gizli tehdit mi yapıyosunuz yoksa :D Çok kısır muhabbetler gb yüksek diye oynayan oynamasın, yav oyunu oyun olduğu için oynayın.
aynen kanka bide düsün adamlar ugrasiyo her gün saatlerce calisiyo bos zamanda yayin aciyo bilgi vermek icin
biri de resmen oyunun bi ise yaramiyo gb icin oyuniyorum yaziyo :S
bu bir "Oyun Sonunda" oyunu cikaran firma/ekip para kazanir sanada zevk veren bir ürün veriyolar
zevk alamiyorsan kapilar acik
para kasa biliyorsan ona da bise demiyourm yap ama yok para kasamiyorum diye yönetime gizli tehdit edipde sunu degistirin yada oyun batcak :D demek bos
Hem senin icin lag en büyük problem oyunun gücü suan PvP lagin yüzünden kimse oyniyamiyo item de almak mantiksiz geliyo onun yüzünden pazar dönmiyo.

Tolgun

Üye
Gb ne kadar degerli tutulursa oyun da o kadar degerli olur. Hala gelmis burada oynamayin diyenler var. Gb de satmiyorm gb de almiyorm gercekleri yaziyorum.
Tabiki gb fiyatlari oynun durumuna information vere bilir dediyim gibi oynun problemleri var (lag mesalah) onu da herkez biliyo, sen diyorsun ki oyuna coin degisiklik getirin oyunun gb fiyatlari manipulation gibi ciksin diye (bu nasil oyunun gercek kalitesini cikaracak?) ondan sonra gb satmiyorum ve almiyorum diyosun :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt