4GB RAM'in varsa neden 32-bit işletim sistemi kullanıyorsun? 32-bit işletim sistemlerinde 4GB RAM'in tamamını kullanamazsın. Dolayısıyla oyundan da verim alamazsın zaten.Her düşük işlemcisi olanı illegal veya pazarcı sanmayın. Şu an elimdeki bilgisayar 2008 yılında aldığım masaüstü bilgisayar ve şu aralar yeni bilgisayar almak gibi bir niyetim yok. O sebeple talep ettim.
Donanımdan pek anlamam ama internetten araştırdığım kadarıyla 64 bite geçiş yapmak için sistem türünde 64 bite uyumlu şeklinde açıklama yazması gerekiyormuş. Bende de öyle bir şey yazmadığından geçiş mümkün değil gibi görünüyor. Şu aşamada kimsenin kesin oynayıp oynamayacağını da düşününce yeni bir bilgisayar almak veya işlemci almak da lükse kaçar.4GB RAM'in varsa neden 32-bit işletim sistemi kullanıyorsun? 32-bit işletim sistemlerinde 4GB RAM'in tamamını kullanamazsın. Dolayısıyla oyundan da verim alamazsın zaten.
Not: Attığın resimde göreceğin gibi zaten 3,25 RAM kullanılır yazıyor. Oyun 32-bit desteklese bile 3GB RAM ile yine sorun yaşarsın.
Hayır dostum, işlemcin 64-bit uyumlu zaten. Bu sistemde 32-bit kullanarak 1GB RAM'ini kullanmamış oluyorsun aslında. Dolayısıyla 64-bite geçerek hem Rise Online'a girebilirsin, hem de 1GB RAM satın almış gibi olursunDonanımdan pek anlamam ama internetten araştırdığım kadarıyla 64 bite geçiş yapmak için sistem türünde 64 bite uyumlu şeklinde açıklama yazması gerekiyormuş. Bende de öyle bir şey yazmadığından geçiş mümkün değil gibi görünüyor. Şu aşamada kimsenin kesin oynayıp oynamayacağını da düşününce yeni bir bilgisayar almak veya işlemci almak da lükse kaçar.
Yazdıklarım senin için değildi. Azarlamak olarak algılamadım zaten öyle bir şey kimsenin haddine değil. Alıntı yapmayınca sana da yazmış gibi oldu kusura bakma.illegal neden olsun, azarlamak gibi bir niyetim yok benim de 1 tane fazla bilgisayarım var ben de onda pazar kuracağım.
Bu kişi için yazmıştım.Neden böyle bir talebin var merak ettim doğrusu
Hayır dostum, işlemcin 64-bit uyumlu zaten. Bu sistemde 32-bit kullanarak 1GB RAM'ini kullanmamış oluyorsun aslında. Dolayısıyla 64-bite geçerek hem Rise Online'a girebilirsin, hem de 1GB RAM satın almış gibi olursun
Düzgün kurulum için tüm diskleri biçimlendirin önce yedeğinizi alınÇok teşekkür ederim. İnternette düzgün bilgi veren yeri bulmak pek mümkün değil. Sayende öğrenmiş oldum. Anlayan kişiyi bulmuşken soru sorayım 64 bite geçişte bilgisayardaki bilgiler,fotolar v.s. kaybolması söz konusu olabilir mi?
Evet, temiz sistem kurman gerek sıfırdan. Verilerini yedekle, tüm diskleri sıfırlayıp formatla yeter.Çok teşekkür ederim. İnternette düzgün bilgi veren yeri bulmak pek mümkün değil. Sayende öğrenmiş oldum. Anlayan kişiyi bulmuşken soru sorayım 64 bite geçişte bilgisayardaki bilgiler,fotolar v.s. kaybolması söz konusu olabilir mi?