Oyunun akıcılık problemi

unqual

Üye
Selamlar. Yeni etkinliğin zamanlamasının yanlış yapıldığını düşünüyorum. Sebebi ise pvp haritasında oyunun performans kaynaklı oynanışı kötü etkeleyen sorunlar cıkarması.

Warrior oynuyorum bir düşmana vururken diğer düşmana dönmek eziyet oluyor rakibe tıklıyamıyor 2-3 deneme de anca target alabiliyorum.

Fps düştüğünde ekranı sağa sola çevirirken bile yavaşlama oluyor.

Uzaktan gelen oyuncuların dost yada düşman olduğu seçilemiyor. Üstüne tıklayıp anlamak gerekiyor. Yukarda dediğim üstüne tıklamada problem yaşandığı için pvp keyfini düşüyor.

Pve daha oynanılabilir durumdayken pvp ye yönelik bir etkinlik keşke bu sorunlar çözülünce yapılsaydı.

Not : Burhan abi skill sistemini değiştirmek için yönetime baskılarını artırmanı rica ediyorum saygılar :)

Son düzenleme:

cetinuysal

Üye
benim sistemim orta seviye oyunda kasıyor hafiften, optimizazsyon iyi değil

IBoRiS

Üye
Selamlar. Yeni etkinliğin zamanlamasının yanlış yapıldığını düşünüyorum. Sebebi ise pvp haritasında oyunun performans kaynaklı oynanışı kötü etkeleyen sorunlar cıkarması.

Warrior oynuyorum bir düşmana vururken diğer düşmana dönmek eziyet oluyor rakibe tıklıyamıyor 2-3 deneme de anca target alabiliyorum.

Fps düştüğünde ekranı sağa sola çevirirken bile yavaşlama oluyor.

Uzaktan gelen oyuncuların dost yada düşman olduğu seçilemiyor. Üstüne tıklayıp anlamak gerekiyor. Yukarda dediğim üstüne tıklamada problem yaşandığı için pvp keyfini düşüyor.

Pve daha oynanılabilir durumdayken pvp ye yönelik bir etkinlik keşke bu sorunlar çözülünce yapılsaydı.

Not : Burhan abi skill sistemini değiştirmek için yönetime baskılarını artırmanı rica ediyorum saygılar :)
knka zaten bu ödülü koymalarındaki amaç kalabalık ortamda pk nasıl dönücek nasıl etkilenicek oyun sorunları ortaya çıkarıp düzeltmek (beta)

dün oyun açılmadan önce sıkıntı yoktu pk da hiç

bide skil sistemi kalmalı ya zaten ko nun en güzel yanı pvp si ve skil sistemleri bunun için sadece oynayanlar var ama bir kaç yeni skil veya değişiklikle dahada güzel olabilir tabi :)

DeadN0t

Üye
radeon rx 590 ile very low mod da oynuyorum her han gibi bir sorun yaiamadım ben

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt