Oyunun çok büyük sıkıntıları var!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

N1pple

Üye
Evet başlıktan da anlaşılacağı gibi oyunun çok büyük sıkıntıları mevcut. Türü mmo olmasa da nice dev oyunlar sırf hatalar oynanamama durumlarından çöp ilan edildi en düşük notlarla tarihin tozlu raflarında yerlerini aldı. Oyunumuz da bu yolda ilerlememeli, turnuvalar etkinlikler vb ben saygı duyuyorum reklam tabiki çok değerli hiç şüphe yok ama bu oyunun daha oynanabilirlik konusunda bile birçok eksiği var erken erişimdeki 13-14.ayımızda üstelik. Tekne turları sanatçılar turnuva vb bütün etkinliklerin bütçeleri sıfıra çekilip eldeki tüm kaynakların kaliteli yazılımcılara ekiplere dökülüp oyunun şu oynanamama problemleri bitmeli, her yamadan sonra bir problem ve ardı arkası kesilmemesi büyük oyuncu kayıplarına sebep oluyor. Erken erişim vb olur bunlar diye lütfen gelmeyin arkadaşlar erken erişimdeysek turnuva yapmayıp o parayı oyunun gelişimine harcayabiliriz bu da bir reklam neticede zira kimse zırt pırt çöken her yamada sorun yaşanan oyunu oynamaz. Genç nesil bakın iddia ediyorum hayatta şu oyunu bu halde oynayıp devam etmez mümkün değil arkadaşlar yazıktır ne gerek var turnuvalara vb etkinliklere para dökmeye. Turnuvayı zaten bizim dışımızda kaç kişi izliyordur ki aa böyle bir oyun var dur maçları izliyim deyip başlayan kişi kaçtır? O başlayanların kaçı devam ediyordur bu kadar aksaklık varken? En ama en acilinden tüm kaynakların sadece ama sadece oyunun stabil halde oynanabilirliği için aktarılması gerektiğini düşünüyorum umarım bu yolda adımlar atılır.

GhettoCospeL

Üye
oyunda sıkıntı olabilir anlayısla karsılarım. ne bir acıklama ne mahcubiyet ne bilgilendirme anca chat kapatsınlar. bir şey yazamayalım hepten sinirlenelim. yeter aga artık satar itemleri kurtuluruz. zaten exp kasmaktan oynadıgımız yok charlar aylardır exp de birde haftada 10 kere yatak 2-3 gün geriye atsın kas babam kas ölme eşşegim ölme.

Hypnotica

Üye
arkadaş bu nedir yaw ya kapatın oyunu yada düzelsin gir çık gir çık nereye kadar

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
  • Değerli oyuncularımız, Network sorunu yaşamaktayız. Ekibimiz konuyla ilgili çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. En kısa sürede hata çözülecektir.
  • Sizlere bu saate olumsuz oyun deneyimi yaşattığımız için üzgünüz.
  • Unutmayın ki bizler her zaman oyuncumuzun yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz.
  • Yakın zamanda yeni etkinlik takvimi duyurulacaktır. XP etkinliği ve belirli saatler arasında XP Scroll dağıtılacaktır. Yoğun bir etkinlik haftası çok yakın zamanda başlayacağının duyurusunu da bu şekilde yapmış olduk.

Anlayış ve sabrınız için teşekkür ederiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt