Öneri Oyunun Düşmanı Auction House

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HokiBaz

Üye
selam şu oyundaki itemlerin fiyatlarının düşmesinin itemin değersiz olmasının tek sebebi şu auction house abi herkes erişebiliyor pazar scde koymayın okey isteyen arasın bulsun tek tuşla bulmasın veya aa bu 15m koymuş ben 14.500 koyim demesin droplar zor zaten çıkmıyor çıkıncada item değerinin altına satılıyor yani.

şahsi fikrimdir katılıp katılmayanlar olabilir birbirinizi kırmayın..

Benbu

Üye
Tabi efendim pazarcılar olarak milleti nasıl gondikleyeceğinizi şaşırdınız ekmeğinize taş koyulunca mı ağlıyonuz iyiki var action houe ben cok memnunum her istediğimi anında bulabiliyorum yıl olmus 2022 tek tek pazar gezerek ıtemmı arıcaz 9 tane dorionda

KAYBERENN

Üye
Tabi efendim pazarcılar olarak milleti nasıl gondikleyeceğinizi şaşırdınız ekmeğinize taş koyulunca mı ağlıyonuz iyiki var action houe ben cok memnunum her istediğimi anında bulabiliyorum yıl olmus 2022 tek tek pazar gezerek ıtemmı arıcaz 9 tane dorionda
Action house öncesi fiyatlari şişirdiklerinden şimdi düşüyor diye söyleniyorlar piyasa bunlar yüzünden bi oturmuyor

HokiBaz

Üye
hayatımda hiç pazar yapmadım desem inanır mısın? sen bence zordan kaçıyorsun herşey elimin altında olsun diyosun 14.500 e koyanda sensin eminim devam et oynayacagın oyun yakında LOL olur.

HokiBaz

Üye
Action house öncesi fiyatlari şişirdiklerinden şimdi düşüyor diye söyleniyorlar piyasa bunlar yüzünden bi oturmuyor
anlamadığın ben oyunun geleceği ve insanların emeklerinin boşa gitmemesi için söylüyorum banane pazarla işim yok farm yaparım pk atarım keyfime bakarım :)

KAYBERENN

Üye
anlamadığın ben oyunun geleceği ve insanların emeklerinin boşa gitmemesi için söylüyorum banane pazarla işim yok farm yaparım pk atarım keyfime bakarım :)
kanka emekleri boşa giden yok neden yok biliyor musun item arz talep yok fiyatlar düşüyor cok fazla item var ks oluyor fiyat düşüyor droplar kötü evet bende farkındayım ama bir itemi 7 basmanın yolu denemenin yolu en az 6 7 gb olmamalı upgrade zaten zor item fiyatlarınında uçuk olması daha da saçma oyunun yüzde 90 ı hala görev itemi adam arada az fark var niye o kadar para verim diyor oyundan para silinmediği sürece bu böyle olur arz talep ilişkisi yok oyunda giren item var ama item alan yok sorun bu piyasadaki itemde normalde gb düşer item cıkar burda niye yok cünkü itemi alan yok bu kadar basit

mrares

Üye
AH'nin olmaması gereksiz fiyat yükselmesine neden oluyor. Ayrıca kendini uyanık sanan minik beyinli arkadaşlar da böylelikle 10m'lik itemi 50m'e satamamış oluyor. Çok güzel bir şey ister premium olsun ister olmasın ister aylık 500 TL olsun alırım yine de. Gerçi pazar mı kaldı biz bu yeni çıkan oyunda bile geriden geliyoruz. Açık artırma sistemi olsun ve instantly buy sistemi olsun millet oraya itemlerini koysun satsın. Daha güzel olurdu. Hem pazar kurmamamıza, hem pazar için gece açık bırakmamıza gerek kalmazdı, server yoğunluğu azalır, kasmalar azalır, crash'ler azalırdı. Belki bir gün o da gelir, yeni nesil pazar sistemine de geçebilmiş oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt