Burhan bey. Mesele nerf atmanız değil. Nerf attığınız silaha mecbur bırakmanız. Eğer oyun nerf yiyen silahımı satabilmemi sağlasaydı satar üstüne üç beş koyar başka silah alırdım. Bunu düşünmenizi rica ediyoruz. Çünkü bu olmazsa oyunu oynayabilmemizin çok bir yolu yok. Sıfırdan para yatırıp item alacak gücümüz yok.
Merhaba, mecbur değilsiniz. Yakında buna uygun bir sistem eklenecek. Oyunda belirli alanlarda emek harcayarak kendi sınıfınıza ait iyi bir silaha erişebileceksiniz. Discord'da sabitlenen mesajlarda bilgi verdim. Buraya da ekleyeyim.
Örneğin; upgrade yaparak
upgrade coin kazanacaksınız, etkinlik tamamlayarak
event coin kazanacaksınız. Zindanlarda
dungeon coin kazanacaksınız. Eşya parçalayarak
dismantle coin kazanacaksınız, yaratık öldürerek
monster coin kazanacaksınız. Daha birçok alanda birimler olabilir. Bu coin'leri de birer birim gibi harcayabileceksiniz. Böylece upgrade yapan başarılı upgrade yapamasa dahi tesellisi olacak, diğer işlemler de oyunun çeşitli alanlarına hareket getirecek. Yine oyunda hiçbir şey elde edemiyorum diyen oyuncu olmayacak çünkü düzenli aktiviteler yaparak bir şeyler elde edebilecek. Bu şu an konsept çalışmadır. Geliştirici ekibe tüm detayları sunulmadı daha. Onaylanırsa bu şekilde bir sistem olacak.