Oyunun inanılmaz bir hal alması

nashvillen

Üye
-Dungeon girmek için 1,5 saattir bekliyorum
-Okçu ile slottaki mobların yarısına attack yapamıyorum farm falan rüya gibi şu an.
-Dungeon girene kadar xp kasayım desem 2 saatte ancak %2-3 alabiliyorum.
-Pk için Death Valleye çıksan lagdan hiçbir şey yapılmıyor.(Ne Pot basabiliyorsun, Ne vurduğun skill işliyor)
-Craft sistemi hala aktif değil ne craft yapabiliyosun ne başka bir şey.
-Parti dungeona girip 1 saat bekledikten sonra partiden birisi çıkıyor ve sıra en baştan saymaya başlıyor.
-Auction house çalışmadığı için pazardaki itemların fiyatı şu anda saçma sapan bir meblağda.
-Ne item alabiliyosun ne item basabiliyorsun, ne farm yapabiliyorsun, ne craft yapabiliyorsun, ne xp kasabiliyorsun, ne dungeon girebiliyosun, ne pk atabiliyorsun.

Kısaca, dans emojisi önemliydi. Bi de Bp'nin silahına nerf gelmesi de iyi oldu oyun kendine geldi şu anda.

nashvillen

Üye
He Bir de unutmadan söyleyelim oyunun bakım saati oyuncunun en yoğun olduğu saat, iş çıkışımda gelip oturup biraz oyun oynayayım dediğim saat 8 de serverları bakıma alıyorsun. Bp'nin silahının nerflenmesinin çok büyük bir aciliyeti vardı :)

Pitou

Üye
Oyundaki en önemli sorunlara nokta atışı yapmışsın.

MajorMikey

Üye
Abi niye sürekli aynı konular açılıyor birisi bunları organize mi ediyor :ROFLMAO: Adminler cevap veriyor 5 dakika sonra yeni konu açılıyor

nashvillen

Üye
Adminlerin verdiği cevap: Durumun farkındayız. Sürekli bir şeylerin farkındalar zaten. Sadece farkındalar ama :) Oyun 2 ayda bir arpa boyu kadar ilerlemedi. Doğru düzgün hiçbir şey fixlenmedi.
Abi niye sürekli aynı konular açılıyor birisi bunları organize mi ediyor :ROFLMAO: Adminler cevap veriyor 5 dakika sonra yeni konu açılıyor

MajorMikey

Üye
Adminlerin verdiği cevap: Durumun farkındayız. Sürekli bir şeylerin farkındalar zaten. Sadece farkındalar ama :) Oyun 2 ayda bir arpa boyu kadar ilerlemedi. Doğru düzgün hiçbir şey fixlenmedi.
Evet güncellemeler geç geliyor gelsede birşeyler bozuluyor bunu diğer konularda zaten tartışılıyor. Sürekli yeni konu açmanızda ki mantığı anlayamadım sadece

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt