Oyunun Kendi adıma eksi yönleri

Lorddd

Üye
Merhaba herkese madde halinde kendi düşüncelerimi söylemek istiyorum
Bu oyun KO rakibi olarak çıkacak kıyaslamalarım Ko ya göre olacak

1- Görüntü kalabalığı çok fazla.Kanat pet armorlar göz yorucu daha sadeleştirilmiş bi görsel olmalı bence
2-Optimizasyon çok kötü.Gta 5 i orda ayarlda akıcı oynadığım pcde düşük ayarlarda bile Rize online inanılmaz kasıyor

platoon0x

Üye
1. maddeye katılıyorum fakat bu olay geçici, şuan kanat pet ve diğer kozmetik ürünler bedava olduğu için herkes temin edebiliyor, official oyunda bunları herkes elde etmeyecek sonuçta.

2. maddeye ise kesinlikle katılmıyorum, oyunda kötü denecek bir optimizasyon sorunu yok. Gta 5 i orta ayarlarda akıcı olarak oynatabilmek birşey ifade etmiyor zira normal ayarlar gta 5 in en düşük ayarları ve gta 5 2013 te çıkmış, sistem gereksinimleri artık fazlasıyla düşük kalan bir oyun. Gta 5 oynatabilmek bir pc için birşey ifade etmiyor yani :D

tivelve1903

Üye
dostum şuan güncel çıkan nerdeyse hiç bir oyunda fps sorunu çekmiyorum rise onlinede çekiyorum yanlış anlama oyunu kötülemek için değil fakat kalıcı bir oyun isteniyorsa optimizasyon ayarlarının giderilmesi ve her kesime hitap etmesi gerekiyor ko nun en büyük avantajı bu . Ayrıca saçmalamayada gerek yok über bi grafik yok oyunda tera yada black desert oynamıyoruz kardeşim.

Etzhel

Üye
kasma bende olmuyor fakat oyun akıcı değil. yani bir hantal gibi her şey, akıcı gelmiyor bana. oyun motorundan kaynaklı sanırım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt