Öneri Oyunun konsolda konsola özel olması

BelaOkuyan

Üye
Merhaba
Hemen olumsuz bakmayın, konsolda klavye fare desteği var.

edit: şuraya edit açmak zorunda kaldığım için kendimden utanıyorum, daha ilk mesaja klavye mouse desteği var yazdığım halde nova nasıl atacaz, mekaniği nasıl olur diyen var. konsol pc kasası olup hiçbir oynanış farkı olmadan klavye mouse ile oynanabilir. hali hazırda oyunu yapan firmanın aynı pc de ki gibi klavye mouse ile oynanmasına izin verilen oyunlar var konsolda. ek bir donanımla oynanandan bahsetmiyorum, bu direk yapımcının izni ile oluyor.

buyrun örnek

Neden konsol, her ne kadar güvenliğe dikkat ederseniz edin windows altında bir şekilde hile ve bug yapılacaktır. konsolda klavye mouse desteği ile ps ve xbox çapraz platform desteği ile bu oyunu tamamen hileden uzak, pc oyuncularından ayrı oynamak isteyen çok kişi olacaktır. hayatını sadece bu oyun ile geçiren insanlar var.

hatta mümkünse bir önceki nesil olan ps4 ve xbox one da dahil olursa insanlar pc sinin yanında uygun olan xbox one s yada yeni nesil olan series s alır ve bu oyunu oynar. kendi adıma konuşuyorum böyle birşey olursa pc de her ne itemim olursa olsun bırakır 2. el one s alır pc min yanına koyar onu oynarım.

bu oyun kendi başına konsol sattırır, hatta ülkemizde xbox ın değerini bile arttırır.

Son düzenleme:

SbY

Üye
kanka şimdi ben market işletiyorum ve sabah 7 den gece 12 ye kadar dükkandayım laptop önümde laptopu satıp xbox veya ps mi alıcam.mantıklı düşünüyorsun ama herkes için geçerli değil bence.

TearFall

Üye
Oyun oynamaktan başka hiç birşey yapamadığın bir ürüne para vermek mantıksız geliyor bana, kaldı ki alım gücünün zor olduğu ülkemizde tercih her zaman bilgisayarlardan yana olacaktır. Güzel öneri lakin hayata geçmesi zor...

Sis

Üye
MMORPG'nin konsolda nasıl olacağını pek canlandıramadım kafamda. Mekaniklerin konsolla birlikte çalışabiliyor olması gerektiğini düşünüyorum ben açıkçası. Klavye Mouse desteği ile çözülecek iş değil bence.

BelaOkuyan

Üye
kanka şimdi ben market işletiyorum ve sabah 7 den gece 12 ye kadar dükkandayım laptop önümde laptopu satıp xbox veya ps mi alıcam.mantıklı düşünüyorsun ama herkes için geçerli değil bence.
eğer böyle bir durum olursa zaten pc deki oyun kapatılmayacak ki, pc de oynayan pc de kalacak.

Oyun oynamaktan başka hiç birşey yapamadığın bir ürüne para vermek mantıksız geliyor bana, kaldı ki alım gücünün zor olduğu ülkemizde tercih her zaman bilgisayarlardan yana olacaktır. Güzel öneri lakin hayata geçmesi zor...
pardon ama pc fiyatlarına bakmadınız heralde, şuan kolsol çok daha uyguna gelmekte. siz bu oyunu açacak en düşük donanımlı kasayı 4k dan toplarken bir önceki nesil konsolu 2k dan bulabiliyorsunuz.
MMORPG'nin konsolda nasıl olacağını pek canlandıramadım kafamda. Mekaniklerin konsolla birlikte çalışabiliyor olması gerektiğini düşünüyorum ben açıkçası. Klavye Mouse desteği ile çözülecek iş değil bence.
neden bu kadar ayrıntılı düşündünüz ki, pc de nasıl oynuyorsan konsoldada aynı oynayacaksın. ps3 den sonra işlemci türleri pc ile konsol artık aynı. konsollara yazılan oyunlar bile direk pc ye portlanıyor. her ikiside x64 ve diretx kullanıyor.

BelaOkuyan

Üye
konsolu monitörün yanına pc gibi koyacaksın, klavye mouse uda bağlayacaksın, ne hile derdin olacak nede macro. yeni nesilde arka planda çalışıp başka oyunada geçebiliyorsun, tarayıcı medya özellikleride var.

anil

Üye
Bu oyunu konsolda oynayacak 1000 kişi olduğunu sanmıyorum, konsol maliyetine girmeleri mantıklı olur mu sence :)

Ki hic kimse de Mmorpg oynamak için konsol almaz. Öyle olsa blizzard şimdiye kadar Wow'u 50 kere konsollara cikartirdi. Ayrıca Xbox oyuncusu olarak kendi görüşüm, konsolda Mmorpg oynamak gram keyif vermiyor.

BelaOkuyan

Üye
Bu oyunu konsolda oynayacak 1000 kişi olduğunu sanmıyorum, konsol maliyetine girmeleri mantıklı olur mu sence :)

Ki hic kimse de Mmorpg oynamak için konsol almaz. Öyle olsa blizzard şimdiye kadar Wow'u 50 kere konsollara cikartirdi. Ayrıca Xbox oyuncusu olarak kendi görüşüm, konsolda Mmorpg oynamak gram keyif vermiyor.
benim anlamadığım neden konsolda zevk vermesin? sen konsolda oynadığını farketmeyeceksin bile! gamepad ile mi oynamakla karıştırıyorsunuz anlamadım.

ayrıca KO oynamıyorsun galiba, adam evinde 3 pc ile oynuyor. 1 tane pazara 1 tane townda kendini bufflaması için priest 1 tanede normal oynadığı char için pc alıyorlar. sırf bu oyunu hilesiz oynamak için konsol alacak çok insan olur.

anil

Üye
benim anlamadığım neden konsolda zevk vermesin? sen konsolda oynadığını farketmeyeceksin bile! gamepad ile mi oynamakla karıştırıyorsunuz anlamadım.

ayrıca KO oynamıyorsun galiba, adam evinde 3 pc ile oynuyor. 1 tane pazara 1 tane townda kendini bufflaması için priest 1 tanede normal oynadığı char için pc alıyorlar. sırf bu oyunu hilesiz oynamak için konsol alacak çok insan olur.
Konsol neredeyse on bin lira, KO için aldıkları hurda pcler ile mi kıyasliyorsun :) Ayrıca dediğim gibi yapımcı maliyetini cikartamaz. Bu oyunu ağırlıklı Türkler oynayacak. Bizim milletin konsol kültürü pes fifa oynamaktan ibaret. Onu geç, yabancılar dahi konsolda Mmorpg oynamayı istemiyor.

BelaOkuyan

Üye
Konsol neredeyse on bin lira, KO için aldıkları hurda pcler ile mi kıyasliyorsun :) Ayrıca dediğim gibi yapımcı maliyetini cikartamaz. Bu oyunu ağırlıklı Türkler oynayacak. Bizim milletin konsol kültürü pes fifa oynamaktan ibaret. Onu geç, yabancılar dahi konsolda Mmorpg oynamayı istemiyor.
konsolda hile yok diye endişeniz mi var nedir.
yeni nesil konsol 5300 TL ps4 pro 3800 TL eski nesiller 2500 3000 civarı. 2. elde ise çok daha uyguna var. konsol her zaman pc den uygundur.

May Payne

Üye
Ne kadar da kolay geliyor size tüm platformlara taşımak oyunları. :) Sony, Microsoft, Nintendo gibi firmalarla kâr payını oturup konuşacaksın. Güncelleme çıkaracağın zaman pc ve konsollar platformlarında güncelleme hazırlayacaksın. Sonra onları test edeceksin. Sorun varsa düzelteceksin. Çapraz platform olsun yada olmasın sunucuları her daim denetleyeceksin. Amiyane tabir ile; "Faturayı kesen değil, ödeyen bilirmiş." :)

anil

Üye
konsolda hile yok diye endişeniz mi var nedir.
yeni nesil konsol 5300 TL ps4 pro 3800 TL eski nesiller 2500 3000 civarı. 2. elde ise çok daha uyguna var. konsol her zaman pc den uygundur.
Şu yorumdan hileci olduğumu anladıysanız diyecek söz kalmamıştır. Yapımcıya sorun, neden oyunun konsola çıkamayacağını anlatırlar size. İyi günler.

X A

Üye
Bende ps4 var ama kesinlikle konsolda oynanılabilecek bir oyun degil. Mage partide nova nasıl atacaz? Ayrica konsol çok masraf şu anda kimse alamaz. Ben zamanında 1700e almıştım ikiye katlanmış günümüzde. Ekran kartını zar zor alacaz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt