Oyunun PVE Kısmının Aşırı Sıkıcı Olması

:NaturoN:

Üye
Ortalamanın üzerinde bir warrior karakterim var. Solo zindanımı bile zor bela bitirebiliyorum ki aylardırda girmiyorum.
Buna katılmıyorum. Üstümde sadece görev itemleri ve sadece elimdeki silah +7 Hand Axe Of Minotaur var. Çok çok rahat solo dungeoun bitiyor. Onun dışında çoğu şeye katılıyorum hocam. Oyun MMOPRPG bunun farkındayız insanlar beraber oynamalı ancak insan olsa beraber oynarsın :D İnsanı bulana kadarda biz solo bir şeyler yapmalıyız

Üye
Bu konuda bir moderatörün veya bir oyun yöneticisinin yorumunu görmek iyi olurdu. Herkesin katıldığı bir konu

Alkoer

Üye
Bu konuda bir moderatörün veya bir oyun yöneticisinin yorumunu görmek iyi olurdu. Herkesin katıldığı bir konu
Bende yorum alamadığım için çok üzülüyorum.

Oyunu şuanda oynamayan irtibatta olduğum arkadaşlar yaklaşan fırtına öncesi rise yönetiminin hiç birşey yapmayacağını beklemede kalacağını söylemişlerdi. Nitekim dedikleri doğru çıkıyor.

Perşembe gününden sonra bakıcaz nasıl bir durumla karşılaşıcaz. Şuan için oyun bomboş kalacak gibi görünüyor.

Üye
Bende yorum alamadığım için çok üzülüyorum.

Oyunu şuanda oynamayan irtibatta olduğum arkadaşlar yaklaşan fırtına öncesi rise yönetiminin hiç birşey yapmayacağını beklemede kalacağını söylemişlerdi. Nitekim dedikleri doğru çıkıyor.

Perşembe gününden sonra bakıcaz nasıl bir durumla karşılaşıcaz. Şuan için oyun bomboş kalacak gibi görünüyor.
Allahtan oyun boş kalmadı da umudumuz halen var. Bu süreçte 75 oldum bende nerdeyse.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt