Öneri Oyunun sadece Malum kitleye yapılması ve Oyunu bırakmam

rigormortis94

Üye
Bizim görüş bildirmekten başka yapabilecegimiz birşey yok.Çoğumuz büyük hevesle başladık.Oyunun gelişip daha güzel olmasını istiyoruz.
Tek istediğim şey bu hocam oyun inşallah ilerde çok çok güzel olur. Ama kesinlikle yönetimin kafa yapısı değişmesi lazım bunun için diye düşünüyorum

Noxrem

Üye
bende bıraktım aynı şekilde... tek nedeni verdikleri sözü tutmamış olmaları... gb satışı, ve item satışı yapılıyor... ne anladım ben bu işten ? diğer oyunun 2. versiyonu gibi oldu

lMorteux

Üye
Item gb satisi olmali mesela ben gunde 3 saat oyundayim bazilari 8 10 saat oynuyor ben o arkadaslara yetisemem cok geride kalirim zevk alamam

MadKaa

Üye
en azın ruh bağı var buda iyi dusunulmus bir olay gb satisi farkli bi olay ama usko daki gibi ev gecindirmez okadarda degil oyunun belli avantajlari var. uskodaki gibi 25 pc kuramaz adam mesela pazara cok detay var illaki oyun kendini yenileyecek. ve daha iyi yerlere gelecek biraz sabir

PEZEBERK

Üye
Elbette herkes olaylara farklı açıdan bakabilir. Ben her ne kadar da bahsettiğiniz Knight Online oyuncusu olmasam da - bana göre oyun bile değil - arada onlarca fark var. Mesela ben o oyunda hiç bir zaman crafting diye bir şey görmedim. Dungeon görmedim. Raid seçeneğini hiç mi hiç görmedim. Ben mesela o oyunda bir event açıldığı zaman parası olmayan, oyunu sadece oyun için oynamak isteyen insanların evente katıldığını görmedim. Eğer bir fark istiyorsanız, ben o oyunda hiç rune sistemi görmedim. Ayrıca upgradede uniqe shardların istediğini görmedim. O oyunda, sadece güçlü olan kişilerin ya da grupların pk alanı dışında farm yaptığını, farm yapılmasına izin verdiğini duymadım. Görevlere otomatik olarak gidilen bir sekmenin olduğunu görmedim. Herhangi bir şekilde bir mitolojik bir tanrıya, bir esere, bir sanata güzel bir selamlama, gönderme yapıldığını da görmedim. İstersen daha sayabilirim. Bu durumda sadece skill + r'den başka neyimiz kalıyor?
Npc Shojinin yaptıkları crafting değilse nedir hocam? Draki tower dungeon değilse nedir hocam. Etkinliklere oyun oynamak için katılan bir dünya insan var diğer oyunda da. Mitolojik tanrıya, esere dediğin noktada bir gez bakalım haritaları ince ince bir sürü şey var. Farm konusunda oyun şu anda çok yeni. Belirli başlı şeyler çözüldükten sonra burada da aynısı olmayacağını mı düşünüyorsun? Adam rise oynarken yan pcden knightta farm atmaya devam ediyor zaten. Bu adam bu imkanı yakaladığı anda sisteme oturtup yapmayacak mı sanıyorsun? Bir makro mouse ile adamlar neler yapıyor ve bu oyunda da yapacaklar. Rpr, item satma, slota yürüme. Bir tarafın güzel yönlerini saymaya çalışırken başka bir tarafı gömmenin mantığı yok bence. Rise online güzel oyun mu? Evet benim hoşuma gitti. Ama bu demek değil ki herkese güzel gelecek. Bi başkası beğenmeyebilir.

Otchiwa

Üye
oyun her gün üzerine koyarak ilerliyor, oyundan çıkıyorum bırakıyorum diyenler o kadar komik duruma düşüyor ki. bunu söyleme gereği duymaları bile acizlik.

• Beğen
Tepkiler: Exe

TheKRZM

Üye
Erken erişim diyerek açtılar ama hayatı boyunca doğru düzgün KO dışında herhangi bir oyun oynamayan ne kadar ağlak adam varsa doluştu ve birer birere ben bırakıyorum ben gidiyorum böyle olmaz diyerek ağlayıp forumu saçma sapan konular ile dolduruyorlar. Arkadaşlar oyunun geliştirilmesi uzun sürdü ve buda nakit/vakit demekti. Adamlar erken erişim olarak oyunu açtı hem nakit getirisi sağladılar hem de koydukları her özelliği test edecek binlerce oyuncuya sahip oldular. Şuan yazdıklarınız ve söylediklerinizde belki %100 haklı çıkacaksınız belki %100 yanılacaksınız. Fakat oyunun ilk teste sunulduğu dönem ile bugün arasında dağlar kadar fark var. Eğer siz 3-5 gün oynayıp isyan edecekseniz tamamen sömürüldüğünüz KO ortamına geçebilirsiniz. Ancak bu gidişinizi ilan ederek forumda konu KİRLİLİĞİ yaparak duyurmanıza hiçbir şekilde gerek yok. Ha varsa bir şikayetin yapıcı olarak bir konu açarsın böyle daha iyi olabilirdi dersin olur biter. LÜTFEN ARTIK AĞLAMAYIN... NE OYNADIĞINIZI NE YÖNDE GELİŞTİĞİNİ İZLEYİN.

MadKaa

Üye
macro isi de cozulur yoksa bu sekilde makro devam ettigi surece sıkıntılar dahada cok olacak

rigormortis94

Üye
Erken erişim diyerek açtılar ama hayatı boyunca doğru düzgün KO dışında herhangi bir oyun oynamayan ne kadar ağlak adam varsa doluştu ve birer birere ben bırakıyorum ben gidiyorum böyle olmaz diyerek ağlayıp forumu saçma sapan konular ile dolduruyorlar. Arkadaşlar oyunun geliştirilmesi uzun sürdü ve buda nakit/vakit demekti. Adamlar erken erişim olarak oyunu açtı hem nakit getirisi sağladılar hem de koydukları her özelliği test edecek binlerce oyuncuya sahip oldular. Şuan yazdıklarınız ve söylediklerinizde belki %100 haklı çıkacaksınız belki %100 yanılacaksınız. Fakat oyunun ilk teste sunulduğu dönem ile bugün arasında dağlar kadar fark var. Eğer siz 3-5 gün oynayıp isyan edecekseniz tamamen sömürüldüğünüz KO ortamına geçebilirsiniz. Ancak bu gidişinizi ilan ederek forumda konu KİRLİLİĞİ yaparak duyurmanıza hiçbir şekilde gerek yok. Ha varsa bir şikayetin yapıcı olarak bir konu açarsın böyle daha iyi olabilirdi dersin olur biter. LÜTFEN ARTIK AĞLAMAYIN... NE OYNADIĞINIZI NE YÖNDE GELİŞTİĞİNİ İZLEYİN.
10 yıldır falan KO oynamıyorum sadece takip ediyorum bu eleştirilerini haklı bulmuyorum adamlar kesinlikle gb satışına ve item satışına izin vermeyeceğiz dediler. KO çöp bir oyundur hatta bir ticarethanedir 100 kişi pk atar 1000 kişi farm atıp 100 kişiyi doyurur KO budur ama görünüşe göre risede oraya gidiyor ben hiçbir önlem göremiyorum

rigormortis94

Üye
macro isi de cozulur yoksa bu sekilde makro devam ettigi surece sıkıntılar dahada cok olacak
En büyük problemlerden biri o ben bir macro sikayeti yapmıstım adamlar 3 gün sonra target yasağı yedi yani 3 gün demek o kadar yavaş bir geri etkileşim demek ki yani anlamsız bir gecikme bana sorarsan

MadKaa

Üye
10 yıldır falan KO oynamıyorum sadece takip ediyorum bu eleştirilerini haklı bulmuyorum adamlar kesinlikle gb satışına ve item satışına izin vermeyeceğiz dediler. KO çöp bir oyundur hatta bir ticarethanedir 100 kişi pk atar 1000 kişi farm atıp 100 kişiyi doyurur KO budur ama görünüşe göre risede oraya gidiyor ben hiçbir önlem göremiyorum
gb icin birsey diyemiyecegim ama item ile ilgili ruhbagi sistemi var buda gayet iyi bir ozellik bol bol gb olsa ne olur aldigin item 1 sene kitlenir piyasa hizli donmez ak ile kara cikar ortaya diye dusunuyorum

rigormortis94

Üye
Item gb satisi olmali mesela ben gunde 3 saat oyundayim bazilari 8 10 saat oynuyor ben o arkadaslara yetisemem cok geride kalirim zevk alamam
Eleştirdiğim konulardan biride bu hocam bir oyunun 10 saat oynanması çok mantıklı birşey değil zaten bana sorarsan hee oynayan oynasın fakat bu kadar öne geçirmemesi lazım insanı insan haftada ortalama günlük 1-2 saat oynayarak genel işlerini halledebilmeli herkesin bir hayatı var eski 10 yaşındaki sadece okula giden çocuklar değiliz

rigormortis94

Üye
gb icin birsey diyemiyecegim ama item ile ilgili ruhbagi sistemi var buda gayet iyi bir ozellik bol bol gb olsa ne olur aldigin item 1 sene kitlenir piyasa hizli donmez ak ile kara cikar ortaya diye dusunuyorum
bu oyunda p2w yapmayacak sekilde ruh bağı sistemi getirilebilirdi epic herhangi bir iteme işlem yaptığın anda üzerine bağlanması gerekiyordu hatayı ticaretci kitleleri dinleyerek yaptılar

TheKRZM

Üye

KO'yu bu hale getiren kitle bu oyunu da ilk gününden ticarethaneye çeviren kitle ile aynı maalesef. Türk milleti olarak ticaret seviyoruz ve köle gibi çalıştığımızdan ötürüde bu ticaret yapanların ekmeğine her zaman yağ sürüyoruz. ( vaktim yok GB alayım. Vaktim yok İTEM alayım. İşim yok Oyundan köşeyi döneyim veya param çok parama para katayım.) Bu mantık ve düşüncelerin zamanla değişeceğine inanıyorum. örnek olarak craft edilen itemlerin satılmaması taraftarıyım çünkü insanlar bu itemleri pazardan alabildikleri için gereksiz ve düşük görüyorlar neden çünkü emek vermedi kolaylıkla erişti ve ona göre craft sistemi gereksiz. Eğer craftı kendi elleriyle 2S mantığı ile yapsaydı o zaman gelir burda craftı güzellerdi. İşin özü olarak GB satışı konusunda %100 haklısın kesinlikte olmaması gerekliydi. AH sistemini bu kadar gecikmesi sadece bu bahsettiğim oyun katili ş.... insanların ekmeğine yağ sürdü. Umarım ileride farklı bir tablo görürüz.

TheKRZM

Üye
Ayrıca oyunun seni takım olmaya itmesi lazım. ama bunu slotlarda macro kurarak yada mob kesip farm atıp item droplayarak değil solo/part/klan dungeon veya klan boss - event boss gibi etkinlikler ile yapması daha doğru olabilirdi. UE4 gibi bir oyun motorunu birçok arkadaşın dediği gibi KO2 yapmak için kullanılması yazık olmuş. Geliştirilmeye açık bir sürecin başındayız arkadaşlar hep birlikte izleyip göreceğiz.

rigormortis94

Üye
KO'yu bu hale getiren kitle bu oyunu da ilk gününden ticarethaneye çeviren kitle ile aynı maalesef. Türk milleti olarak ticaret seviyoruz ve köle gibi çalıştığımızdan ötürüde bu ticaret yapanların ekmeğine her zaman yağ sürüyoruz. ( vaktim yok GB alayım. Vaktim yok İTEM alayım. İşim yok Oyundan köşeyi döneyim veya param çok parama para katayım.) Bu mantık ve düşüncelerin zamanla değişeceğine inanıyorum. örnek olarak craft edilen itemlerin satılmaması taraftarıyım çünkü insanlar bu itemleri pazardan alabildikleri için gereksiz ve düşük görüyorlar neden çünkü emek vermedi kolaylıkla erişti ve ona göre craft sistemi gereksiz. Eğer craftı kendi elleriyle 2S mantığı ile yapsaydı o zaman gelir burda craftı güzellerdi. İşin özü olarak GB satışı konusunda %100 haklısın kesinlikte olmaması gerekliydi. AH sistemini bu kadar gecikmesi sadece bu bahsettiğim oyun katili ş.... insanların ekmeğine yağ sürdü. Umarım ileride farklı bir tablo görürüz.
Evet ve şu anda görünen şeyi hepiniz görüyorsunuzdur umarım oyundan çok oyunda 1m 10 tl ymiş yok 6 tlymiş falan bunlar konusuluyor oyunu konusan cok ufak bir kitle var ama bunlara kapı aralayanda önlem almayan yönetimdir ben bunu bilir bunu söylerim önlem almaya gücleri yetmedi sebebinide söyliyim çünkü diğer oyuna ciddi oranda benzetmeye calıstılar ve o oyunu o hale getiren kitleyi cok fazla dinlediler

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt