oyunun sadece oyuncudan para götürmesi

flötfethi

Üye
Bunu şu anda dahi yapanlar var. Gold atmazsa ne olacak? Günde iki saat row exp Kasan adam pot parasını nasıl cıkacaracak? Protean tarafının cfw de daha kutu kazandığına rastlamadım. Yani bilmiyorum. Elle oynamak için işsiz olmak lazım. Bu bencesi. Herkesin bir görüşü var.
O 2 saati elle kasacak ozaman, elle kasan ne yapacak peki? Diğeri 2 saat afk kasıyor öbürü 2 saat elle kasıyor drop oranları her şey aynı bu adaletlimi? row farm için çıkmadı oyuncular 1 mobun peşinden 1000 kez dolanmayalım para drop atmasın sadece exp kasılsın diye yönetime istekte bulundu ondan sonra getirdiler,ama şimdi işin cılkı çıktı exp kasan yok sadece farm için kullanılıyor buda diğer oyuncuları olumsuz etkiliyor, acilen düzenleme gelmesi lazım.

Bogateg

Üye
Biz 5 arkadaş akşamları 3 saat farm atıyoruz en kotu günümüz 20m alıyoruz kelle başı giden sadece mana oluyor, böyle row la afk farm felan yok dostum burda, onlara vereceğin paraya siteden git GB çek daha mantıklı

flötfethi

Üye
Biz 5 arkadaş akşamları 3 saat farm atıyoruz en kotu günümüz 20m alıyoruz kelle başı giden sadece mana oluyor, böyle row la afk farm felan yok dostum burda, onlara vereceğin paraya siteden git GB çek daha mantıklı
Nasıl yok geçen gördüm adam warior 18 saat afk farm yapmış trollde pt başı 36m gold+2 warior rogue imperial + elite epic silahlar 2 3 m olanlardan 4 5 tane ve eartseeker aldı pt ye bölsen net 50 m kâr var hiç bir şey yapmadan her gün böyle olsa 1 hafta da 3.5 GB yapıyor böyle saçmalık olur mu?

DuncanBlake

Üye
Asıl sorun maalesef burada. Kesinlikle yapılması gereken şey bu.

Benim yaptığım haftaiçi her gün 3 saat Undead ,Archdemon farmı ve elde 0

Row ile Hagarda bırakıyorsun drop akıyor. Bu çok saçma buna el atmaları gerekiyor

protean isen geçmiş olsun bro. karşı ırk günde üç kere bedava kutu alıyor

Promises

Üye
Şuanda yapılan yangından mal kaçırma ne toplasak kar mantığı. Oyun parasını yapay olarak dengede tutmaya çalışıyolar. Runic,grimm,troll beast, arch demen slotları dışında ki tüm slotlar row da zarar yazıyor. Pot 5mden hesaplayalım .. power up 7 m, puppet 13m , 3k mana gitse 15m toplamda 1 günlük row maaliyeti 35m parti pay olsa sana en fazla 30-35m düşer. Şuanda row maalliyetleri ortada kar ortada. toplayıcılık yapıp satmak şuan da en mantıklısı vakti olan toplayıcılık yapsın bence sıfır maaliyetle coins kasıyorsunuz...

DeadLegion

Üye
Death Valley haritasında, birşeyler yapmayı deneyin. Onun dışında ROW asistan'la herhangi bir farm mümkün değil. Anca level kasarsınız.
Buna rağmen Row assistanla drop kaldırılsın gibi akla ve mantığa sığmayan öneri yapanlar birazdan konuya yazacaktır..
Row asistanla farmda haritalardaki moblarin droplarini kaldirsinlar item droplarini dungeonlara alsinlar. Ancak bunu yaparken de gunluk dungeon giris sayisini artirsinlar. Boyle olursa hem itemler degerlenir hem de dungeonlar yaptigimiza deger. Afk farm yaparak item dusurme hangi oyunda var? Afk farm oldugu surece drop oranlari da upgrade oranlari da dusuk kalmaya edecektir. Cunku piyasaya cok fazla item giriyor. Bu itemlerin tek cikisi da upgrade yaparken yanmasi oldugu icin upgrade oranlari da fazla giren itemin cikisini saglamak icin dusuk tutuluyor. Bu da oyunda yuksek artili itemlerin fahis fiyatlara satilmasina p2we yol aciyor. Epik ve unique itemler bu kadar zor dusmeseydi upgrade bu kadar zor olmasaydi kimse epin sitelerinde 10 bine 20 bine hatta cok daha ucyk fiyatlara item satamazdi.

lazola

Üye
Kimsenin değinmediği bir konu var 75 level 2050 atak 670 defli bi bp priyim elimde 6 archsword var misal flame golemi kesmek için 15 17 arası vuruş yapıyorum heal almasam pot basmasam mob beni 8 vuruşta devirecek 2 katından fazla vuruş yapmam gerekiyor artı heal vs de kaldırınca 2 pot basıyorum yani 14k mob 5k coin atıyor 9k zarar faemlar hep zarar ettiriyor mob 63 level ben 75 im normalde aynı zorlukta kestiğimiz mobun bizden 10 level yüksek olması yani bu zorlugu benim flamede değil archdemonda yaşamam lazım solo farm rüya gibi bişey 75 lvl adam hala en iyi slot dread clypos diyo atmassa kafa kafa atarsa kar ettiriyo onu harici zarar etmeyeceğin slot yok nerdeyse benzer oyunlarda insanlar kendinden 10 level altı moblara max r skil r skil yapıyo alıyo aşa ve bunu mp hp rec ile yapıyo ama sistem kesemesin kasamasın alsın pot row matta kanat pre vs vs bana versin ama karşılığında bişey vermeyeyim insanlara emeğinin karşılığı verilmeli artık 3 saat farm atıp çok şükür bugunde kar edemedik ama zararda etmedik bunalımından kurtarın milleti

HeaveN

Üye
Rise yapımı böyle oyuncular bu düzen çoğu alıştı ama item basmak yerine para biriktirip alabilirsin craft toplama yaparak herkes güzel para kasma imkan var
tabi uğraşmak lazım bunla beraber +8 gerçekten çok pahalı olması gerekiyo sistem + basma zorlukları belli knight benzemiyo burası burda +7 ler çok değerli itemdir.
+8 mükemmel sayılır basmak baya zor.

DuncanBlake

Üye
Kimsenin değinmediği bir konu var 75 level 2050 atak 670 defli bi bp priyim elimde 6 archsword var misal flame golemi kesmek için 15 17 arası vuruş yapıyorum heal almasam pot basmasam mob beni 8 vuruşta devirecek 2 katından fazla vuruş yapmam gerekiyor artı heal vs de kaldırınca 2 pot basıyorum yani 14k mob 5k coin atıyor 9k zarar faemlar hep zarar ettiriyor mob 63 level ben 75 im normalde aynı zorlukta kestiğimiz mobun bizden 10 level yüksek olması yani bu zorlugu benim flamede değil archdemonda yaşamam lazım solo farm rüya gibi bişey 75 lvl adam hala en iyi slot dread clypos diyo atmassa kafa kafa atarsa kar ettiriyo onu harici zarar etmeyeceğin slot yok nerdeyse benzer oyunlarda insanlar kendinden 10 level altı moblara max r skil r skil yapıyo alıyo aşa ve bunu mp hp rec ile yapıyo ama sistem kesemesin kasamasın alsın pot row matta kanat pre vs vs bana versin ama karşılığında bişey vermeyeyim insanlara emeğinin karşılığı verilmeli artık 3 saat farm atıp çok şükür bugunde kar edemedik ama zararda etmedik bunalımından kurtarın milleti

çok güzel yazmışssınız. Slotlar hep kafa kafaya

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt