Oyunun sıkıcılığı

daywalkrz

Üye
buyuk yazmak yasak dıye mesajımı sılen mod kım onun yerıne adam gıbı sorunları cozun craft sıstemı bozuk 6 sevıye craftım 2 sevıyeye dusmus bunlar bızı koparıyor

N3v3N

Üye
Crafting ile level atlayabilecektik sözde...
Günlük haftalık görevler olacaktı ve görevlerle maks lvl olabilecektik...

5ten fazla görev alamıyoruz daha :)

2022 yılında çıkan oyunu 2003 şartlarına uyarlamissiniz. 7/24 aynı mobu kes, etkinlik yok. Meslek sistemi var ama yok. Exp gorevleri olmasada olur tadında...

Alfa sürecinde de oynamış biri olarak o zmnlar daha çabuk hatalar gideriliyordu...

DRAGONMAN

Üye
Madem sürekli ex kasıyoruz ve farklı etkinliklerin gelmesine zaman var hiç yoktan lwl kasan oyuncular bi tık oyundan sogumasın diye belli saatlerde ex event açılsın keza oyuncular artık +60 olmaya başladı diğer geride kalanlar bıkmasın

daywalkrz

Üye
craft yapıyordum cookıng aksam 6 sevıye yaptım daha demın ısten gelınce 2 sevıyeye dusmus nasıl oluyor tıcket attım gm bakıcakmıs sorun varsa duzeltıcekmıs kımlerın daha nelerı gıder blellı degıl.d farketmesem duzeltme olmucak.d

SonJnoW

Üye
Bu yorumu yaptığına göre belli ki oyun geliştirme sürecinden, server yapılarından, maliyetten ve yönetimin uğraşından bir haberin yok. Bence bir araştır ona göre yorumunu yap. Yıl ne olursa olsun, ister başka bir oyuna benzer bile olsun, modellemeler çoğu kodlar baştan yazılıyor. Düşündüğün gibi bir Copy-Paste durumu yok ortada yani. Bak daha oyun çıkalı 1 ay olmadı. Event getirecekler, craft sistemi iyileşecek, orantısız olan şeyler daha orantılı hale getirilecek ancak bunların hepsi DATA'lar sonucunda yapılır. 1 2 günde yapılacak şeyler değil bunlar.
Oyundaki nickin ne knk

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt