Oyunun Sıkıntıları

OkanMercan

Üye
Değerli Arkadaşlar oyunu biraz deneyimledikten sonra evlendiğim icin ara vermek zorunda kalmıştım . Tekrar başladığımda inanilmaz bir hayal kırıklığı oluştu. Network sorunu.. oyunu yaklasik aktif olarak 5 gündür oynuyor 65 lw okcu kasabildim . Vardiyali sistemde calistigim için sürekli row pt de birakmak durumunda kaldim ve sonuc inanilmaz 20 li repair hammeri bitiremedim :) neden sürekli kopmalar yaşıyoruz .

rowun mantığı afk exp,, pc basinda olmamamiz değilmi . Evde olduğum zaman dizi izler gibi pc izliyorum acaba oyundan ne zaman düşücek diye . Pc acik birakip char kasılıyor diyemiyorum .

Bu network sorunu bize pc basinda rise online izlemeyi öğretti.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Network çalışması henüz tamamlanmamıştır. Bu nedenle oyun sunucularında zaman zaman bağlantı sorunu yaşanabilir. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Bu süre içerisinde yaşattığımız olumsuz oyun deneyimi için tüm oyuncularımızdan özür dileriz. Anlayış ve sabrınız için teşekkür ederiz.

kimyasal

Üye
siber saldırı değil ise bu kadar sorun yaşanması bence normal değil, başka oyunları da oynadım bu kadar uzun süre kopma yaşayan bir oyun görmedim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt