Oyunun sizce en iddialı olduğu yönü hangisi ?

Yabgu

Üye
Aşırı bireysellikten kaçınılması diye düşünüyorum. Tabi solo bir şekilde de birçok şey başarabilir ilerleme kaydedebiliriz ama ekip ruhu ile yapılacak birçok etkinlik mevcut.

BRAND

Üye
Discord'da konuşulduğu gibi 7/24 Canlı Destek falan gelirse bu çok iyi olur. WoW'da sanırım böyle mesela. Ticket açıyorsun, en geç 10 dakika sonra sen oyundaysan GM oyundan PM atıyor.

Bu olmazsa, Battle Pass benzeri sistem çok iyi olabilir diye düşünüyorum.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderator
Canli destek 7 24 Türkçe destek ve turk yapimi olması

guney

Üye
oyuncuların beklentilerine hızlı cevap verilmesi bu oyunu farklı kılıyor

GhostDady

Üye
En iddiali olduğumuz konu oyuncu taleplerine en kısa sürede geri dönüş yaparak gerekli iyileştirmeleri sağlamak. Bunlar yapıldıkça zaten yerli oyunumuz sizlerin de desteği ile global anlamda da çok iyi yerlere gelecektir. Tabii ki bunun yanı sıra hilesiz, bugsız ve akıcı oynanış temel hedefimizdir.

SilverHaze

Üye
Bence en iddialı yönü kesinlikle yönetimin oyuncusunu dinlemesi ve hızlı geri dönüş yapması,
oyun duyurulduğundan beri sürekli, mantıklı istek ve önerileri dikkate aldıklarına şahit olduk.
Bu çizgilerini bozmazlarsa oyuncu kitlesi oyunu ve yönetimi asla yalnız bırakmaz.

Kara

Üye
En iddialı yönü herkesin de dediği gibi yönetiminin oyuncular tarafından yapılan öneri vs. her türlü konuya kulak vermesi. Bunu da yapıyorlar. Discord üzerinden yapılan öneri, eleştiri vs feedback'lere sürekli kulak verdiler, görmezden gelmediler.

TheLast

Üye
7/24 destek 10 numara bence, ve otp gibi boş beleş işlerle ugrasılmıcak. telefona kod gelicek o kod ile sanırım oyuna giriş saglanacak

TroyMeg

Üye
Oyunculardan gelen geribildirimleri en kısa sürede çözebileceklerini iddia etmeleri. Tabii ki henüz iddia aşamasında oyun offical olarak açılınca umarım ters köşe olmayız:)

JeHaDeKBeR

Üye
Oyunculara 7/24 destek sağlanması, türk yapımı olması bir çok oyunun dolar bazlı pus sistemi kullandığını düşünürsek pus sisteminin tl bazlı olması grafik açısından olağanüstü seçenekler sunması bir çok iyi yönü var :)

Siyah34

Üye
Pvp gördük ama pve görmedik ondan onuda görüp yorum yapmak lazım.

Assassin

Üye
Aşırı bireysellikten kaçınılması diye düşünüyorum. Tabi solo bir şekilde de birçok şey başarabilir ilerleme kaydedebiliriz ama ekip ruhu ile yapılacak birçok etkinlik mevcut.
Bence solo playerlarla klan oyuncuları eşit şartlarda yarışabilmeli. Klanlar sürekli takip edilmeli ittifak yapması engellenmeli

Uçan Zürafa

Üye
Ben normalde oynanış ve grafiğe önem veririm ama bu oyunda 7/24 olmasa bile support benim için önemli.

LunasCar

Üye
Yönetimin eski bir mmorpg oyuncusu olması, oyuncuların isteklerine tam anlamıyla hakim olması

TearFall

Üye
Geliştiren ve Yayımlayan Tek Firma olması,
Firma bir bahane üretemez yada hayallerini ürüne aktarma noktasında sıkıntı çekmez.

Bana göre en önemli olan nokta burası, Umarım sunucu olarakta sağlıklı bir alt yapı kullanırlar ve sorunsuz bir deneyim olur bizler için ...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt