Oyunun sürekli geriye gitmesi.

Turin

Üye
Oyun 1 hafta 10 gündür falan geriye gidiyor. Yarım yamalak çalışan auction house komple gitti. Droplar azaldı. Craft güncelleme gelecek diye kapandı ki gördüğüm en mantıksız olaydı bu, güncellemeyi bi şey kapatmadan da getirebilirsin. Dün de iyileştirme yapılacak diye zindan kapatıldı. Şu an oyunda oyunu farklı kılacak hiç bir şey kalmadı diyebiliriz. He bir de çalışan parti bara güncellemeyle sorun eklendi, dünki güncellemeden sonra da parti bar sorunu devam etmekte. Zindan kapatma güncellemesiydi kısaca.

masterkol1

Üye
Yarın ki güncellemede bakalım elimizden neyi alıcaklar oturdum düşündümde. KAybedecek neyimiz kaldıki :D

BaranRM_

Üye
Bence oyun geriye gitmiyor çünkü eskiden daha fazla oyuncuya sahiplerdi , yaşanan onca şeyden sonra açıklamalar yetersiz kaldı oyunculara yapılan yetersiz bilgilendirme oyuncuları dikkatte almama ve market sisteminin gereksiz pahalı türkiye şartları düşünüldüğünde fiyatlar abartılı türk oyunu olmasına ragmen , yurt dışındaki bir almancının site üzerinden 1000 euro karşılı gb alıp oyunun tabiri caizze ilahı olması durumu engellenmedi , Ve tanıdıgım bildigim konuştugum bir şok kişi oyunu bıraktı demem o ki eskiden daha fazla oyuncuya sahiplerdi oyun geri değil karanlık bir yöne doğru gidiyor rise online yönetimine karşı olan güvenim fazlasıyla sarsılmakta , ben ve arkadaşlarım oyunu tamamen bırakmayı düşünüyoruz ramak kaldı diyebiliriz

Yener

Üye
Oyun düzelmez ise kimseyi tutamazlarki ben ve arkadaşlarım premium ve market ürünlerini almıyoruz düzelirse istenilen seviyeye gelirse alırız. Milli diye de cebimizdekini ortada düzgün çalışmayan bir sisteme vermek akıl işi değil ha böyle giderse iyice soğuduk başka oyunlara yöneliriz umarım kısa zamanda toparlarlar.

Pitou

Üye
Party bugu hala devam ediyor. Umarım en kısa sürede düzeltilir . Partyde yer değiştirme yaptığımızda daha fazla bug oluyor.

Ankylosauria

Üye
Şahsen bıraktım 3 haftadır oynamıyorum.

(Gelmesini istemeyenlere saygı duymakla birlikte - linç yemeyeceksem ->) Oyun official/tam sürüm olarak çıktığında/erken erişim süreci bittiğinde yeni server gelirse tekrar döner, bir daha denerim. (oyunun erken erişimde olduğunu tekrar hatırlatırım)

Sebepler;

• Item'lerin değerleriyle fazla oynanması ve birilerinin buradan aşırı kar/aşırı zarar etmesi
  • Crafting sisteminin belirsizliği yüzünden birilerinin aşırı kar elde etmesi ve (bence) rekabet koşulları aşırı dengesiz olduğu için [9-10 kişi tek bir hesabı boostlayıp craft kastıracak kadar hayatsız değilim malesef(!)] rekabet etmenin imkansız olması, AFK balıkçılık gibi saçma bir sistemin olması (düzeleceğini düşünüyorum)
  • Item droplarıyla oynanması nedeniyle (her seferinde drop oranları aynı denmesine rağmen hepimiz biliyoruz düşürüldüğünü) birilerinin buradan aşırı kar/aşırı zarar etmesi
  • Death Valley'deki boss/ittifak skandalı yüzünden birilerinin aşırı kar elde etmesi (rekabeti imkansız kılan diğer faktör)
  • Oyunun tam bir solo düşmanı olması yüzünden ekibi olacak kadar şanslı olanların zamanı daha efektif yönetebilmesi
  • Yıllarca discord canlı yayınlarında "p2w olmayacak" denmesine rağmen real parayı rahatça harcayabilenin, istediği her eşyaya zahmetsiz ulaşabilme imkanının olması (kimse "gerçek para harcamadan oyunun en iyi/en sağlam çarını dizebilirim" demez sanırım)

Muhtemelen bir çoğunuz "ne işin var o zaman burada" veya "sen zaten oynama" tarzı yorumlar yazacaktır, saygı duyarım. Lakin 30 yaş üstü, çoluk çocuk iş sahibi bir insanın bu şartlarda zamanını böyle bir oyuna harcaması gerçekten gereksiz geliyor.

Umarım oyun ekibi sözlerinin eri olup vaatlerini gerçekleştirirler.

Jacques

Üye
Burda ki kitlenin ko kitlesi gibi sadık kalacağını sanmıyorlardır umarım ko bizim çocukluğumuzun oyunu okuldan kaçmalarımız gençliğimize dair bir çok noktaya dokunan hatıralar silsilesi ama burda öyle birşey yok kitlenin öyle sadık olacağını düşünmesinler. Burdan giden geri gelmez bu kadar basit hatalar olmamalıydı.

Son düzenleme:

samess

Üye
Aksiyon lazım, etkinlik lazım, zindan işi iyiydi gelir muhtemelen yakında, ayrıca böyle günlük savaş, kutu mutu alıp kırmalı şeyler bir de yamyam tayfadan kurtulmak için erişilebilirlik, eşyaya ne kadar erişilebilirse bu yamyamlar o kadar uzaklaşır sapık gibi 10bin TL'ye İtem satan alan tipler var, günde 50m kasıp döner parası çıkaran tipler dolu ortalık. Görev itemini alayım ekstra 1m bile oyuna harcamadan GB kasayım da akşama martı döner alayım derdinde oynayanları uzaklaştırmak gerekli. Bu bir oyun ve zevk için buradayız akşam döner yemek isteyen herkes bana yazsın gebzedeyiz işe alım var buyrun gelin fabrikada sendikalı rahat rahat çalışın akşamları da birlikte oynayalım eğlenelim.

Ironflesh

Üye
65 lvl bir oyuncu için oyunda oynanacak içerik kalmadı.

1. Gerçek para ile gb ve item satışı kapanmalı, oyun ticaret haneye döndü. Parası olan zahmetsizce istediğini alıyor, çok saçma bir düzen. Sağlam bir unique silah düştüğünde satıp kendi sınıfına uygun silah/armour/takı almaya çalışırsın fakat benim gördüğüm millet satıp para kazanma derdinde. Söylediğim gibi oyun tam bir ticarethane oldu.
2. AH kapalı, bu tüccarlar kar edecek diye fiyatlar da geri gitmiyor. AH açıkken fiyatlar bariz geri gidiyordu, elbet bir dengeye oturacaktı. Itemler pahalı olduğu için sirkülasyon yok, yani alım satım düşük yeni bir item olmayınca insan oynamak da istemiyor. Yine geliyor olay tüccar/para kazanma zihniyetinde olanlara, AH açılmalı!
3. Drop sistemi berbat, drop uğruna saatlerimi çöp edemem değmiyor çünkü.
4. O kadar zidana giriliyor, drop alan elbet alıyor fakat zindan parasını bile çıkarmıyor.
5. Şu an zindan da kapalı oynayacak içerik de kalmadı.
6. En azından Warrior için potlar pahalı kasarak pot parası çıkmıyor, illaki siteden almak gerekiyor.

Beta dan beri oynuyorum fakat gerçekler bu.

Velhasıl oyunu oynamak resmen zarar, oynayacak içerik de yok, oyuncu kaybedilmesi kaçınılmaz.

Doggyz

Üye
Aksiyon lazım, etkinlik lazım, zindan işi iyiydi gelir muhtemelen yakında, ayrıca böyle günlük savaş, kutu mutu alıp kırmalı şeyler bir de yamyam tayfadan kurtulmak için erişilebilirlik, eşyaya ne kadar erişilebilirse bu yamyamlar o kadar uzaklaşır sapık gibi 10bin TL'ye İtem satan alan tipler var, günde 50m kasıp döner parası çıkaran tipler dolu ortalık. Görev itemini alayım ekstra 1m bile oyuna harcamadan GB kasayım da akşama martı döner alayım derdinde oynayanları uzaklaştırmak gerekli. Bu bir oyun ve zevk için buradayız akşam döner yemek isteyen herkes bana yazsın gebzedeyiz işe alım var buyrun gelin fabrikada sendikalı rahat rahat çalışın akşamları da birlikte oynayalım eğlenelim.
kanka iyi çok güzel demişsin de kendinle çelişmişsin oyuna 10bin tl yatırıp item alanları eleştirip sonra oyuna 1 tl bile yatırmayan döner ekmeçi tayfayı eleştirmişsin ne olsun istiyorsun :D

samess

Üye
kanka iyi çok güzel demişsin de kendinle çelişmişsin oyuna 10bin tl yatırıp item alanları eleştirip sonra oyuna 1 tl bile yatırmayan döner ekmeçi tayfayı eleştirmişsin ne olsun istiyorsun :D
Kankam sence bahsettiğim 10k yatıran mi :) 1m bile harcamayan, pre çekmeyen, ne bileyim 1 ibex almaktan erinen, ciddi ciddi ekmek parasına oyun oynayan tiplerden nefret ediyorum. Biz ekipce başladık 5 kişi bundan önce de öyle LoL csgo valo atan tiplerdik skin mkin kutu incik boncuk alırdık ve bundan para kazanamiyorsun satacak birşey yok elinde keşke bu oyun da öyle olsa, ayda zevk aldığın oyuna 200-300 atip destek de olacaksın az buz birşeylere erişimin olacak oyun sana onu verecek bir şekilde sen de kanat incik boncuk alacaksın oldu bitti bu kadar. Misal arkadaşlarımdan hariç ben hearthstone de oynuyorum 3 ayda bir expension geldim 500tl atıp geçiyorum inan son expte yarı yarıya girmedim oyuna iş güç yüzünden ama gelecek expensionda gene atacağım alacağım 7 senedir devam eden bir oyun bu adamlar basit kart oyunu. Yani ko tayfaya hizmet edecekse bu oyun bir bok olmaz 2 ay sonra bırakır gider benim gibiler aldığımız cash skin falan da helali hoş olsun 2 ay eğlendik der geçeriz, kalan yamyam ekip birbirini parmaklar durur.

Fireinthehole

Üye
Laf olsun torba dolsun işte ne dediğini kendide bilmiyor. Konuşmak için konuşuyor.Sonrada gelip görüşümü belirtmekdemi yasak diye zırlıyor. Önce bir fikir sahibi ol sonra görüşünü bildirirsin.

LEPSON

Üye
Ticaret vs
65 lvl bir oyuncu için oyunda oynanacak içerik kalmadı.

1. Gerçek para ile gb ve item satışı kapanmalı, oyun ticaret haneye döndü. Parası olan zahmetsizce istediğini alıyor, çok saçma bir düzen. Sağlam bir unique silah düştüğünde satıp kendi sınıfına uygun silah/armour/takı almaya çalışırsın fakat benim gördüğüm millet satıp para kazanma derdinde. Söylediğim gibi oyun tam bir ticarethane oldu.
2. AH kapalı, bu tüccarlar kar edecek diye fiyatlar da geri gitmiyor. AH açıkken fiyatlar bariz geri gidiyordu, elbet bir dengeye oturacaktı. Itemler pahalı olduğu için sirkülasyon yok, yani alım satım düşük yeni bir item olmayınca insan oynamak da istemiyor. Yine geliyor olay tüccar/para kazanma zihniyetinde olanlara, AH açılmalı!
3. Drop sistemi berbat, drop uğruna saatlerimi çöp edemem değmiyor çünkü.
4. O kadar zidana giriliyor, drop alan elbet alıyor fakat zindan parasını bile çıkarmıyor.
5. Şu an zindan da kapalı oynayacak içerik de kalmadı.
6. En azından Warrior için potlar pahalı kasarak pot parası çıkmıyor, illaki siteden almak gerekiyor.

Beta dan beri oynuyorum fakat gerçekler bu.

Velhasıl oyunu oynamak resmen zarar, oynayacak içerik de yok, oyuncu kaybedilmesi kaçınılmaz.
Ticaret kapansın %90 ı bırakır boş yapmışsın

larismus

Üye
ben şahsen oyunu birkaç gündür bıraktım. arada discord kanalına bakıyorum bir güncelleme değişme var mı diye ama maalesef yok. bu gidişle yalan olacak oyun

niyesuH

Üye
silahlar ticaretle satıldıkça bu oyun ekmek olur. adam silahı eline takınca direk kilitlenmeli bu kdr basıt

poxime

Üye
10 gündür oynamıyorum ne değişti acaba ben yokken diye girdim şöyle etrafı koklayım diye aynı terane. Bu adamlar zırnık ticaretten anlamıyor ben bunu anladım. Başka oyundan gelen hazır oyuncu kitlesi ile hak ettiğinden yüksek bir oyuncu pazarına kondu. Fakat bilmedikleri konu hizmet sektöründe giden müşteriyi geri kazanmak çok zordur. oyun başı 10 emek verip az kafayı çalıştırıp 100 olan oyuncuyu 120 130 150 ye çekebilecekken düşük kalite vizyonsuz yönetim bakkal yönetir gibi işi yönetmeye kalktıgından 100 olan oyuncusunu 50 ye düşürdü. daha da değil 10 emek vermek 50 takla atılsa geri 100 oyuncuya ulaşmak bu oyun için çok çok çok minimal bir ihtimal.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt