Oyunun sürekli geriye gitmesi.

niyesuH

Üye
10 gündür oynamıyorum ne değişti acaba ben yokken diye girdim şöyle etrafı koklayım diye aynı terane. Bu adamlar zırnık ticaretten anlamıyor ben bunu anladım. Başka oyundan gelen hazır oyuncu kitlesi ile hak ettiğinden yüksek bir oyuncu pazarına kondu. Fakat bilmedikleri konu hizmet sektöründe giden müşteriyi geri kazanmak çok zordur. oyun başı 10 emek verip az kafayı çalıştırıp 100 olan oyuncuyu 120 130 150 ye çekebilecekken düşük kalite vizyonsuz yönetim bakkal yönetir gibi işi yönetmeye kalktıgından 100 olan oyuncusunu 50 ye düşürdü. daha da değil 10 emek vermek 50 takla atılsa geri 100 oyuncuya ulaşmak bu oyun için çok çok çok minimal bir ihtimal.
oyunun çoğu ko2 den gelme o okuldan kaçıp oyun oynayan bebeler 30 kusur yaşlarında evli barklı bunlar o kitleyi kaybediyor çoluk çocukla uğraşıyor küfürler hakaretler neler neler makrosu bi yana slotlara çökme bir yana bıktık valla

Embriyo

Üye
Bende 2 gündür ana hesabımla foruma giremiyorum. Ban mı yedim ne oldu ne gitti neden giremiyorum kimse bişey demiyor.

Oyunu bırakmam için bir işaret herhalde :)

Bstrafe

Üye
Oyun 1 hafta 10 gündür falan geriye gidiyor. Yarım yamalak çalışan auction house komple gitti. Droplar azaldı. Craft güncelleme gelecek diye kapandı ki gördüğüm en mantıksız olaydı bu, güncellemeyi bi şey kapatmadan da getirebilirsin. Dün de iyileştirme yapılacak diye zindan kapatıldı. Şu an oyunda oyunu farklı kılacak hiç bir şey kalmadı diyebiliriz. He bir de çalışan parti bara güncellemeyle sorun eklendi, dünki güncellemeden sonra da parti bar sorunu devam etmekte. Zindan kapatma güncellemesiydi kısaca.
Güncelleme ile sorun eklendi :D

Tengrikut

Üye
Laf olsun torba dolsun işte ne dediğini kendide bilmiyor. Konuşmak için konuşuyor.Sonrada gelip görüşümü belirtmekdemi yasak diye zırlıyor. Önce bir fikir sahibi ol sonra görüşünü bildirirsin.

15 senedir dümdüz süper mario'ya oyun olarak oynayan birilerine 500 kere alıntı yapsan tek tek izah etsen fayda etmez, oyunla ilgili önerimi var eleştirimi kullandıkları terimlerin %90'ını kendilerinden başka bilen yok, kesim belli hitap ortada.

Lolgamelol2

Üye
her yamada farklı bir bug cıkıyor ortaya bu böyle devam edersen oyunu çok bırakan olur .

WoxHades

Üye
65 lvl bir oyuncu için oyunda oynanacak içerik kalmadı.

1. Gerçek para ile gb ve item satışı kapanmalı, oyun ticaret haneye döndü. Parası olan zahmetsizce istediğini alıyor, çok saçma bir düzen. Sağlam bir unique silah düştüğünde satıp kendi sınıfına uygun silah/armour/takı almaya çalışırsın fakat benim gördüğüm millet satıp para kazanma derdinde. Söylediğim gibi oyun tam bir ticarethane oldu.
2. AH kapalı, bu tüccarlar kar edecek diye fiyatlar da geri gitmiyor. AH açıkken fiyatlar bariz geri gidiyordu, elbet bir dengeye oturacaktı. Itemler pahalı olduğu için sirkülasyon yok, yani alım satım düşük yeni bir item olmayınca insan oynamak da istemiyor. Yine geliyor olay tüccar/para kazanma zihniyetinde olanlara, AH açılmalı!
3. Drop sistemi berbat, drop uğruna saatlerimi çöp edemem değmiyor çünkü.
4. O kadar zidana giriliyor, drop alan elbet alıyor fakat zindan parasını bile çıkarmıyor.
5. Şu an zindan da kapalı oynayacak içerik de kalmadı.
6. En azından Warrior için potlar pahalı kasarak pot parası çıkmıyor, illaki siteden almak gerekiyor.

Beta dan beri oynuyorum fakat gerçekler bu.

Velhasıl oyunu oynamak resmen zarar, oynayacak içerik de yok, oyuncu kaybedilmesi kaçınılmaz.

1- Olursa oynayan oyuncu kalmaz 3-5 kişi mutlu olucak diye de o kadar oyuncunun gidişine yönetim olumlu bakmaz.
2- AH için neden bu kadar isteklisiniz bilmiyorum ama bugün pazarda 130a vitality neck varken 140dan satışı yaptık pazara bakmazsanız pahallıdan almak zorunda kalırsınız ki fiyat sıralama gelirse herkes birbirine ks atıcağı için ticaret falan kalmaz.
3- Drop ne kadar yüksek atarsa item o kadar değersiz olur.Yine 1. madde ile aynı değersiz itemin olduğu oyunda kimse oynamaz.
4- 3. madde ile aynı her zindandan item atarsa yine değeri kalmaz belli kişilerin drop alması lazım ki item şişmesin.
5- Zindan geri açıldı bugün sorunsuz girdik.
6- Warrior diğer oyunda pahallıdır ama burda da pahallı olcak diye bir kaide yok bu noktada sana hak veriyorum.Potlar pahallı değil fakat diğer joblara göre warrior çok daha masraflı olduğu kesin.

Alphadan beri oynuyorum benim gerçeklerim de bunlar.Alpha zamanı da söylüyordum yok p2w karşıtı yok şöyle yok böyle diyenlere bu lafların hikaye olduğunu her zaman söyledim ki benim düşündüğümün 100 kat daha az bir şekilde p2w açıldı.Bunu da forumdaki 65 olanlar neden premium alsın konusundan anlayabilirsin.Premiumu bile almana gerek yokken diğer kozmetik ürünlerini hiç almana gerek yok.Senin p2w dediğin eğer GB satışı ise zaten olmamasını düşünenlerin hatası bence.GB-item satışını da şöyle düşün senin charına elbet birisi bir fiyat verir sen de satarsın bu olaya karşı olmana rağmen.Belki biran satmam ben neden satayım diye düşünürsün ama aklının alamayacağı paralar verilirse emin ol sen de satarsın ve bunun önüne hiçbir zaman geçilmez.Item kitlenir charı satarsın en basit örneği.

Alkoer

Üye
1- Olursa oynayan oyuncu kalmaz 3-5 kişi mutlu olucak diye de o kadar oyuncunun gidişine yönetim olumlu bakmaz.
2- AH için neden bu kadar isteklisiniz bilmiyorum ama bugün pazarda 130a vitality neck varken 140dan satışı yaptık pazara bakmazsanız pahallıdan almak zorunda kalırsınız ki fiyat sıralama gelirse herkes birbirine ks atıcağı için ticaret falan kalmaz.
3- Drop ne kadar yüksek atarsa item o kadar değersiz olur.Yine 1. madde ile aynı değersiz itemin olduğu oyunda kimse oynamaz.
4- 3. madde ile aynı her zindandan item atarsa yine değeri kalmaz belli kişilerin drop alması lazım ki item şişmesin.
5- Zindan geri açıldı bugün sorunsuz girdik.
6- Warrior diğer oyunda pahallıdır ama burda da pahallı olcak diye bir kaide yok bu noktada sana hak veriyorum.Potlar pahallı değil fakat diğer joblara göre warrior çok daha masraflı olduğu kesin.

Alphadan beri oynuyorum benim gerçeklerim de bunlar.Alpha zamanı da söylüyordum yok p2w karşıtı yok şöyle yok böyle diyenlere bu lafların hikaye olduğunu her zaman söyledim ki benim düşündüğümün 100 kat daha az bir şekilde p2w açıldı.Bunu da forumdaki 65 olanlar neden premium alsın konusundan anlayabilirsin.Premiumu bile almana gerek yokken diğer kozmetik ürünlerini hiç almana gerek yok.Senin p2w dediğin eğer GB satışı ise zaten olmamasını düşünenlerin hatası bence.GB-item satışını da şöyle düşün senin charına elbet birisi bir fiyat verir sen de satarsın bu olaya karşı olmana rağmen.Belki biran satmam ben neden satayım diye düşünürsün ama aklının alamayacağı paralar verilirse emin ol sen de satarsın ve bunun önüne hiçbir zaman geçilmez.Item kitlenir charı satarsın en basit örneği.
Sıra numarası verdiğin başlıklarda hep p2w insanları destekler şekilde konuşup sonra p2w karşıtlığı yapıyorsun.

İtem değersizse kimse oynamazmış?

Neden oynamasın? Acaba oyun zevk almak için oynanmıyormu?

130mlik itemi 140m ye satmışsın saçma pazar sistemi sayesinde. Hakkı neyse ona sat arkadaşım neden zoruna gidiyor AH?

İtem kolay olsun bak bakalım TL değeri düşünce dönerci tayfa oyunu oynarmı?

Bal gibi engellenir GB satışı hiç sıkıntı yok.

Premium un faydası yokmuş. Çoğu oyunda oyuna girmek için para verirsin premium diye bişey yok. İnsanlar bal gibi de veriyor parayı hiç sıkıntı yok.

Burda kaç bin kişi oynuyor premium parası ödüyor? 50-60 milyon hatta daha fazla oyun satan adam var nasıl veriyor millet parayı?

İtem kolay olsun gb satışı bitsin oyun premiumsuz girilmesin daha çok insan oynar şuanda. Üstüne 20-30pc pazar dır taxidir yapanlar olmaz server lar şuanki haliyle yeterli olur.

fstab

Üye
Ticareti kapatsınlar demiyorum, gb ve item satışını kapatsınlar bence.

Knight kitlesi bunu anlamaz pek...
bunlar ne kadar yasaklanmaya calısırlarsa yinede o itemler gbler bir şekilde satılır, buna engel olunamaz maalesef oyun mekanik bakımından kolay bir oyun zaten parayı basan itemi alır oyunculuğu olmasa bile seni keser, cünkü oyunda bi oynanış mekaniği yok sadece skill spamlaman yeterli

Alkoer

Üye
bunlar ne kadar yasaklanmaya calısırlarsa yinede o itemler gbler bir şekilde satılır, buna engel olunamaz maalesef oyun mekanik bakımından kolay bir oyun zaten parayı basan itemi alır oyunculuğu olmasa bile seni keser, cünkü oyunda bi oynanış mekaniği yok sadece skill spamlaman yeterli
İtem ve lv in kolay olması TL ile ticareti bitirir.

Zaten oyun içinde kolay elde edilen birşey için insanlar TL ödemek istemez.

Bence bu şekil olursa oyunun ana haritası olan DV çok çok daha yoğun olur.

Üstüne yeni ek paket şeklindeki güncelleme ile eski itemlerden +1 daha fazla atak-stat veren item koyarsın DV bosslara işte orda pk nın kralı olur.

Şuan xp için taxi mafyası item için ittifak mafyasıyla uğraşmaktan oyun oynanmıyor.

muaman

Üye
Hatalar Düzeltilmezse Yazın temmuz-agustos gibide usko yeni server getirirse.
İşte siz o zaman izleyin cümbüşü:D

WoxHades

Üye
Sıra numarası verdiğin başlıklarda hep p2w insanları destekler şekilde konuşup sonra p2w karşıtlığı yapıyorsun.

130mlik itemi 140m ye satmışsın saçma pazar sistemi sayesinde. Hakkı neyse ona sat arkadaşım neden zoruna gidiyor AH?

Premium un faydası yokmuş. Çoğu oyunda oyuna girmek için para verirsin premium diye bişey yok. İnsanlar bal gibi de veriyor parayı hiç sıkıntı yok.

Burda kaç bin kişi oynuyor premium parası ödüyor? 50-60 milyon hatta daha fazla oyun satan adam var nasıl veriyor millet parayı?

İtem kolay olsun gb satışı bitsin oyun premiumsuz girilmesin daha çok insan oynar şuanda. Üstüne 20-30pc pazar dır taxidir yapanlar olmaz server lar şuanki haliyle yeterli olur.

P2w karşıtı olduğumu belirten en ufak birşey söylemedim."Neden oynamasın? Acaba oyun zevk almak için oynanmıyormu?" sorusunun cevabı hayır.Kimisi hırs için en iyi olmak için günün 15 saati oynar.Kimisi egosunu tatmin etmek için basar parayı alır itemi.Kimisinin de ne parası vardır ne hırsı vardır zevk için oynar.Bu noktada herkes zevk için oynasın yoksa oynamasın demek pek doğru değil.Zevk kavramı kimisine göre en iyi olmaktır kimisine göre o yarışa girmektir kimisine göre ise günün kısa bir süresini oyunda geçirip kafa dağıtmaktır.

130mlik itemi 140m'e satmamın sebebi saçma pazar sistemi yerine enayi oyuncular yüzünden pazara bakmak yerine ilk gördüğünü çekerse pahallıya çeker.Ayrıca itemin değer kavramına karşı olan sen neden "Hakkı neyse ona sat" şeklinde birşey söylüyosun hakkının 130 ya da 140 olduğunu kim belirliyor?Senin kavramına göre AH gelsin o 130'a koyduğu için ben 128'e koyayım başkası 127ye koysun derken derken gün başlarken 130 olan item gün sonunda 120ye düşsün ooh mis ben ucuzdan alıyımsa yine ticarete karşı olduğunu gösterir.

Item kolay olursa TL değeri düşürse dönerci tayfa değil sen ve senin kafandaki oyunun %5-10luk kesimi kalır diye söylemiştim zaten.

GB satışının engellenmesinin zaten yönetimin de istemeyeceğini söylemiştim.Oyun sahibi sen olsan kendi kazandığın paraya bakarsın senin dönerci tayfa dediğin pre alıyor mu alıyor exp kasmak için exp sc alıyor mu alıyor farm yapmak için pot alıyor mu alıyor iş bitmiştir kim dönerci kim zengin kim "zevk" için oynuyor önemser misin önemsemezsin.

"İtem kolay olsun gb satışı bitsin oyun premiumsuz girilmesin daha çok insan oynar şuanda." Bunun cevabını oyuna ilk başlayanlarla GB satışı açıldıktan sonra başlayanları kıyaslayarak anlarsın zaten.Sadece GB satışı olduğu için başlayan insanlar var.Buna da diceksin ki e kardeşim onlar oynamasın o zaman işte o oynamazsa bu oynamazsa ciddi oyuncu düşüşü olur senin hoşuna gider çünkü yatırımın yok birşeyin yok yönetimin hoşuna gider mi o kadar para ve emek var gitmez.

LEPSON

Üye

Gb satışı bitsin bakın bakalım doğru düzgün o
P2w karşıtı olduğumu belirten en ufak birşey söylemedim."Neden oynamasın? Acaba oyun zevk almak için oynanmıyormu?" sorusunun cevabı hayır.Kimisi hırs için en iyi olmak için günün 15 saati oynar.Kimisi egosunu tatmin etmek için basar parayı alır itemi.Kimisinin de ne parası vardır ne hırsı vardır zevk için oynar.Bu noktada herkes zevk için oynasın yoksa oynamasın demek pek doğru değil.Zevk kavramı kimisine göre en iyi olmaktır kimisine göre o yarışa girmektir kimisine göre ise günün kısa bir süresini oyunda geçirip kafa dağıtmaktır.

130mlik itemi 140m'e satmamın sebebi saçma pazar sistemi yerine enayi oyuncular yüzünden pazara bakmak yerine ilk gördüğünü çekerse pahallıya çeker.Ayrıca itemin değer kavramına karşı olan sen neden "Hakkı neyse ona sat" şeklinde birşey söylüyosun hakkının 130 ya da 140 olduğunu kim belirliyor?Senin kavramına göre AH gelsin o 130'a koyduğu için ben 128'e koyayım başkası 127ye koysun derken derken gün başlarken 130 olan item gün sonunda 120ye düşsün ooh mis ben ucuzdan alıyımsa yine ticarete karşı olduğunu gösterir.

Item kolay olursa TL değeri düşürse dönerci tayfa değil sen ve senin kafandaki oyunun %5-10luk kesimi kalır diye söylemiştim zaten.

GB satışının engellenmesinin zaten yönetimin de istemeyeceğini söylemiştim.Oyun sahibi sen olsan kendi kazandığın paraya bakarsın senin dönerci tayfa dediğin pre alıyor mu alıyor exp kasmak için exp sc alıyor mu alıyor farm yapmak için pot alıyor mu alıyor iş bitmiştir kim dönerci kim zengin kim "zevk" için oynuyor önemser misin önemsemezsin.

"İtem kolay olsun gb satışı bitsin oyun premiumsuz girilmesin daha çok insan oynar şuanda." Bunun cevabını oyuna ilk başlayanlarla GB satışı açıldıktan sonra başlayanları kıyaslayarak anlarsın zaten.Sadece GB satışı olduğu için başlayan insanlar var.Buna da diceksin ki e kardeşim onlar oynamasın o zaman işte o oynamazsa bu oynamazsa ciddi oyuncu düşüşü olur senin hoşuna gider çünkü yatırımın yok birşeyin yok yönetimin hoşuna gider mi o kadar para ve emek var gitmez.
+1

huysuz

Üye
Hatalar Düzeltilmezse Yazın temmuz-agustos gibide usko yeni server getirirse.
İşte siz o zaman izleyin cümbüşü:D
Rekabet iyidir usko da çok fazla online kaybetti. Bir çoğu kişi hesaplarını satıp buraya geldi para yatırmadı ceplerinde kaldı paraları. Ama oraya da dönmüyorlar usko yönetimi olayın farkında belki yakın zaman da bir server çıkacağı bir ihtimal ama rekabetten dolayı da pus fiyatlarının düşeceğini düşünüyorum.

Alkoer

Üye

Premium harici asla yatırım yapmam. Oyunu zevk için oynarım. Dönerci tayfada gb ci tayfada hiç umrumda değil.

Sen yine kendi işine gelen maddi kazanç sağlama olayından yana konuşuyorsun. AH gelsin o item 128m den 120m den satılsın. Oyunu zevk için oynayan adam oyunda kalsın.

Yapımcının gb satışı yapan adamı sevmesi olayı tam anlamıyla suç teşkil eder. Hiçbir oyuncu sattığı gb yi vergi levhası sahibi olup vergisini ödemez. Söylediğin olay suçtur yapımcıyı bu suça ortak göstermek te senin için suçtur.

Sen madem oyundan bu kadar para kazanmaya heveslisin senin için oyun şuan güzel. Oyna günde 18 saat burda gelip insanlara yalan yanlış konuşma.

WoxHades

Üye
Premium harici asla yatırım yapmam. Oyunu zevk için oynarım. Dönerci tayfada gb ci tayfada hiç umrumda değil.

Sen yine kendi işine gelen maddi kazanç sağlama olayından yana konuşuyorsun. AH gelsin o item 128m den 120m den satılsın. Oyunu zevk için oynayan adam oyunda kalsın.

Yapımcının gb satışı yapan adamı sevmesi olayı tam anlamıyla suç teşkil eder. Hiçbir oyuncu sattığı gb yi vergi levhası sahibi olup vergisini ödemez. Söylediğin olay suçtur yapımcıyı bu suça ortak göstermek te senin için suçtur.

Sen madem oyundan bu kadar para kazanmaya heveslisin senin için oyun şuan güzel. Oyna günde 18 saat burda gelip insanlara yalan yanlış konuşma.

Şuanlık 12 saat yetiyor.

Querrero

Üye
Bi pazar kurup yatayım dedim. 3 Kamptır kuramıyorum bütün itemleri dizmeden önce keşke bi uyarı verse de uğraşmasak...

Bruce_Lee

Üye
Oyundaki bug/lag/crash v.s geçtim, güncel olarak üstünde çalışılan sistemin (dungeon) iki hafta geçmesine rağmen bir sıra sistemi dahi eklenememiş olması sıkıcı.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt