Oyunundan forumuna çekilmez bir hal aldı

masterkol1

Üye
dünya üzerinde onu kaldıracak sunucu var mı dediğin firma amazon. onlarda yoksa bizde mi olacak. Adamlar oyundaki chate item linkleyip onu editleyip +18 fotoğraf atıyorlardı chate. Pazarında bug/dupe görev sistemlerinde bug craft sistemlerinde bug kalede her yerde bug vardı. Haftalarca oyun pazarı kapalı kaldı. 4 gün kapalı kaldığı oldu. Devamlı gelen rollbackler. Silinen coinsler telafi ödülü diye millete gönderilen 300K gold (piyasa değeri 30bin lira civarıydı o zaman). Yani bence yabancıların elindeki milyon dolarlık imkanlarla rezil rüsva ettikleri oyunu takdir ettiğiniz gibi yerli girişimci ve yazılımcıların bu çabalarını takdir edip birazcık da elinizi insafınıza koyun eğlenmeye çalışın.
Bu kafayla nefes almayı unutmuyorsan ne mutlu sana.

sadist

Üye
aahahaha :D kardeşim bişey söylicem çekilmez bir hal aldıysa oyun çekmek zorunda değilsin? niye her yere ağlıyorsunuz anlamadım. At ticketini bildirimde bulun çözüm bekle. Bekleyemiyor musun çekilmez bir hal mı aldı? Sabrının sınırlarını mı zorluyor. O zaman ağlama duvarına gitmene gerek yok alt+f4 çekiyorsun hayatına bakıyorsun. Forumdan tiksiniyorum herşeye zırlayan herşeye bahane bulan ağlak zırlak toxic bir milletiz ne yazık ki. Bir de senin gibileri işine gelmeyince yalaka vs diyor. Ben yalaka değilim ama siz zırlak ve toxicsiniz :D
Seningibi yalakalık peşinde olanlar yuzune zaten ko yu bırakıp burada oynayalım dedik gene türediniz. bi bitmediniz ..... ya

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt