Özlüyoruz

oluncesevemezsemseni

Üye
Arkadaşlar merhabalar, oyun çıktı 6 ay oynadık sonra bıraktık, özledik yazın tekrar başladık ama gidiş yönü olumlu yönde olmadığını gördük ve tekrar bıraktık. Şimdi tekrardan devam edelim diyoruz ama oyun ne alemde?

Oyuna para yatırmıyoruz, alırsak premium. Oyundan para kazanma gibi bir derdimiz veya ihtiyacımız da yok. Biraz PVE belki olursa ki o kadar item yapamayız ama PVP :)

Peki oyun ne durumda?

Burtto

Üye
fena değil oynanır oyun. güzel günlük görevler, yeni dungeonlar filan geldi ve sıradaki güncellemede yeni pve+pvp etkinlik gelicekmiş, yeni harita filan gelicekmiş. optimizasyondada ciddi çalışmalar varmış. oynanır yani

kimyasal

Üye
Oyun daha yeni, üstüne koya koya ilerleyecektir. Sözlerinin bazılarını yerine getiremeseler de pozitif yönde ilerleme var.

gaddarkerim

Üye
pve yi krallıklara yayıp elit asas abileri dinlemeyi bırakırlarsa eski useri toplarlar ...mmmo yapıpta drobu sadece zındana koyarsan dw de droplar yıkılıyo hesabı mılleti dw ye zorlayıp bırılerıne yem edersen seneye çıkmaz bu oyun ..birilerini bitiricez diye uğraşıp durdular o bırılerını dahada popüler yaptılar..

PrioVendetta

Üye
pve yi krallıklara yayıp elit asas abileri dinlemeyi bırakırlarsa eski useri toplarlar ...mmmo yapıpta drobu sadece zındana koyarsan dw de droplar yıkılıyo hesabı mılleti dw ye zorlayıp bırılerıne yem edersen seneye çıkmaz bu oyun ..birilerini bitiricez diye uğraşıp durdular o bırılerını dahada popüler yaptılar..
Krallıklara yaymak derken ustam ne demek istediğini tam anlayamadım

Figma

Üye
Bu oyunun ilerleyeceğine olan inancım ve güvenim kalmadı. Oyunu bıraktım ve aylardır oynamıyorum. Bu oyuna devam edeeğine başka bir pvp sunucusundan hevesini al çık derim. Oyun pay to pay bir hale evrildi. Solo oyuncular kimsenin umrunda değil. Oyunu takip ediyorum ama en ufak bir ilerleme emaresi görmedim. Aylık boşa para harcayacaksan başlayabilirsin aga.

gumuskaya

Üye
Şu andabaşlanmaz illa başlıcam solo olucam dersen okcu yada asas ol ama bana kalırsa beklemek lazım emek ile item yapamazsın imkansız yada dv de asaslara meze olursun

PistoleroTR

Üye
İç açıcı bir durum olması mümkün değil ki dostum. Bende bırakalı 3 ay oldu diğer arkadaşlar gibi bende takip ediyorum ama 1 arpa boyu ilerleme yok. Zindan için premium şartı geldi ona eyvallahım üstüne oda yetmedi kill görevi eklendi her gün ileri atan bir grev başlama süresi.... bla bla bla.... Kill yapıyorsun zindan için adam bulamıyorsun. DV dışında drop olan yer yok. O yüzden farm atayımda item yapayım pk atayım diye düşünme. Basıcan parayı alıcan itemi şuan durum ona döndü malesef dostum. Bu dv aşkları bu asas destekleme aşkları ne zaman bitecek bilmiyorum. Bitecek gibide görünmüyor dostum. Dertsiz başına dert alma derim. Ama yine de karar senin :)

IBoRiS

Üye
İç açıcı bir durum olması mümkün değil ki dostum. Bende bırakalı 3 ay oldu diğer arkadaşlar gibi bende takip ediyorum ama 1 arpa boyu ilerleme yok. Zindan için premium şartı geldi ona eyvallahım üstüne oda yetmedi kill görevi eklendi her gün ileri atan bir grev başlama süresi.... bla bla bla.... Kill yapıyorsun zindan için adam bulamıyorsun. DV dışında drop olan yer yok. O yüzden farm atayımda item yapayım pk atayım diye düşünme. Basıcan parayı alıcan itemi şuan durum ona döndü malesef dostum. Bu dv aşkları bu asas destekleme aşkları ne zaman bitecek bilmiyorum. Bitecek gibide görünmüyor dostum. Dertsiz başına dert alma derim. Ama yine de karar senin :)
Zindan için premium şartı ve kaleb için kill şartı çok iyi oldu ,Mükemmel bir pvp ortamı var fps biraz daha iyi olursa çok çok daha güzel olacak :) ve para yatırmadanda eşya diziliyor ben oyunu açıldığı günden beri oynuyorum şuan bi 30 k lık karakterim var bi 10 15 k da cebime girmiştir, yatırdığım parada 5 k civarıdır. Yani oyunu oynamak isteyipte oynarsan mutlaka birşeyler elde ediyorsun.

JohnPlane

Üye
Kill görevinden sonra oyuna ara verdim düzelince gireceğim tepki tepkidir sen bir kişisin ne olacak diyebilirsiniz ama yapacak birşey yok bende elimden geldiği kadar protesto ederim o kadar anket yaptık herkes dedi ama yok e peki o zaman bizde dedik bu kadar. Oyunu çok seviyorum beklemeye devam edeceğim elbet güzel değişimler güzel şeyler olacaktır çok emek veriyorlar ekip olarak.

Kill görevi harici saçmalığı harici Dungeon girişleri premium a döndü çok güzel oldu
Günlük Questler geldi exp kasabilmek için yani eğer oyuna başlamak istiyorsan bu dönem başlanabilir.

edit: Oyun artık tamamen Pay to Play e geçti diyebilirim Oyunun temel mekaniği Dungeonlar premium olduğu için dungeon bile Free giremeyen birisi oyuna para yatırmadan hiç birşey yapma imkanı yok. Ayrıca ne yaparsan yap Sürekli Mağaza dan pot satın almak durumunda kalıyorsun bu olayın hala mantığı bana uygun gelmiyor.
Bu arada Pay to play olmasına karşı değilim ama çok fazla günde 2 paket sigara parasına pot alıyoruz :D

PistoleroTR

Üye
Zindan için premium şartı ve kaleb için kill şartı çok iyi oldu ,Mükemmel bir pvp ortamı var fps biraz daha iyi olursa çok çok daha güzel olacak :) ve para yatırmadanda eşya diziliyor ben oyunu açıldığı günden beri oynuyorum şuan bi 30 k lık karakterim var bi 10 15 k da cebime girmiştir, yatırdığım parada 5 k civarıdır. Yani oyunu oynamak isteyipte oynarsan mutlaka birşeyler elde ediyorsun.
Bak ne güzel belirtmişsin. Oyunun başından beri oynuyorum diye. Şimdi bu oyuna yeni başlayan birini düşün senin seviyene ulaşması mümkün mü değil. Yeni oyuncu gelmiyor kardeş sıkıntı burada. Herkes zindan vs. yapmak için pre vb. ürünler satın alıyor bu oyunda. Ama oyuna yeni oyuncu gelmediği için ticaret dönmüyor. Sen şimdi dv de dünya kadar item düşürsen satamadıktan sonra sana ne faydası olacak??

IBoRiS

Üye
Bak ne güzel belirtmişsin. Oyunun başından beri oynuyorum diye. Şimdi bu oyuna yeni başlayan birini düşün senin seviyene ulaşması mümkün mü değil. Yeni oyuncu gelmiyor kardeş sıkıntı burada. Herkes zindan vs. yapmak için pre vb. ürünler satın alıyor bu oyunda. Ama oyuna yeni oyuncu gelmediği için ticaret dönmüyor. Sen şimdi dv de dünya kadar item düşürsen satamadıktan sonra sana ne faydası olacak??
yeni başlayan biride ulaşabilir benim seviyeme zamanla, kasar charını girer dungeonlara yapar günlük görevlerini girer etkinliklerine, farm yapar craft yapar uğraşır birşeylerle emek verir geliştirir kendini abartmışsın sen. ve item alıpta hiç satamadığım olmadı herzaman ticaret dönüyor oyunda.

ziebennbk

Üye
Sürekli "iç acı değil, iç acı deeeel, asas ağğğbbiiii çoook güçlü aağğbbiiiil" diye söylenenlere aldırmayın. bu arkadaşlar bu oyunu oynamıyorlar. Akşamları sadece 1 saat death valley'de 1 ve 2'de bowl'a girin bakalım kaç tane asas göreceksiniz. Tek tek isim isim sayabilirsiniz, sayısı o kadar az. Dün akşam 2 saat boyunca 1 tane asas bulamadık partiye almaya. Proteanda da lunaskarda da 3-4 asas ekip var sayılabilecek onun dışında asas masas yok. Slot basan asasları görüp "asas çook güçlü aaağğbiii" diyorsunuz. O asaslarda 2-3 kişi geliyorlar, solo da gelmiyorlar. çünkü solo asaslar farmcı bile kesemiyor kolay kolay. onun dışında tam parti olmanını dışında bi asas oynayıp da bowla çıkın bakalım ne kadar tutunabiliyorsunuz. O adamlar slot basmaya biraz da mecbur kalıyorlar (bazı yeteneksizler hariç, full item, full parti olup slot basanlar da var)

Onun dışında zindan premium şartı ve kill görevi şartı bu oyuna getirilmiş gelmiş geçmiş en mükemmel güncelleme. 15-20 çarlı adamlar üstü boş charla zindan girip atak yapmadan mana harcamadan zindan yapıyordu. günde 15-20 kere bunu tekrarlıyorlar ve adamın zerre umrunda değil. Şimdi bunların hepsi piyasadan temizlendi, zindanlar daha yapılabilir oldu. Kaldı ki premium parası 130 lira ya. şaka gibi bir fiyat :D asgari ücretin neredeyse %1'i. bu parayı bile veremeyecek adamın zaten bu tarz bir oyunda yeri yok malesef.
tek sıkıntı zindan saati. onu da düzelteceklerini söylediler zaten.

"yeni oyuncu gelmiyor ağğğbiii"cilere de aldırmayın. ben her gün death valley'de yeni yeni isimler görüyorum. Gidin exp slotlarına bakın hepsi dolu.

Piyasa durgun gibi gözüküyor ama bir şekilde de itemler hep satılıyor, bazı itemler bulunamıyor. buna illaki bir şeyler yapacaklardır daha da canlandırmak için.

Yeni oyuncunun eski oyuncu karşısında ezileceği düşüncesinde olanlar var. Farmla on numara char dizilebilir. itemlerin fiyatları çok düşük zaten. zamanı olan adam farm atabilir, zamanı olmayan adam cepten harcamaya mahkûm ona yapacak bişi yok ki bu her mmorpg için böyledir. zamanı olmayan adam mmorpg kolay kolay oynayamaz, oynayabilmesi için para basıp parayla zamanı bir nevi satın alması gerekir.
Burada adven mükemmel bir örnek. adam deli gibi farm atarak çok iyi itemler aldı, alıyor. açın izleyin biraz feyz alırsınız.

Ayrıca şu da var: bu oyundaki item farkının etkisi muadili oyunlara göre çok çok düşük. bir ekiple oynarsanız, parti içinde oynarsanız ortalama itemlerle gayet keyif alarak oynayabilirsiniz. 1 milyonluk charlı marlen bile kolay kolay kimseye tek atamıyor.

Uçan Zürafa

Üye
Eeeee nerede o zaman free2play mantığı, anlatır mısın? Hayır sadece merak ettiğimden soruyorum. Mesela ben yeni oyuncuyum para vermek istemiyorum. Zindana girmek için para, pot için para, ona para buna para... Free2pay size göre "hesabı açtım, karakteri oluşturdum, biraz level kastım" mantığıyla işliyor sanırım. Para vermeden neyi nasıl yapıyorsunuz gerçekten merak ettim. Sanki oyunda drop yağmuru var, millet aldığı dropları satıp el bebek gül bebek oynuyormuş gibi anlatıyorsunuz. Valla bravo...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt