P2W hakkında bilgi

TheArk

Üye
Merhaba arkadaşlar. Öncelerinde Knight online çok az oynadım.1-2 ay kadar oynadım. Öylesine girip çıkmıştım pek bir bilgim yok. Bu oyun ona çok benziyor dediler. Betada oynamıştım beğendim oyunu. Sormak istediğim konu ise oyunda p2w olayı var mı? Yani bir eşya ya da item alıp başkalarının önüne geçebiliyor muyum? Ya da hiç para yatırmadan emeğimle para yatıran oyuncuların önüne geçebilir miyim? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

BrhnGndz

Üye
Mağaza sadece kozmetik üzerine. Bazı ürünlerde ufak ekstralar mevcut.
Kayıt olduktan mağaza kısmından göz atabilirsiniz hocam. Hiç para yatırmadan da oynanacak düzeyde şu anda mağazaya bakılırsa. Ama aylık 250-450 TL arasında bir harcama ile zevk alarak oynanır.
Pre 900
Binek 500
Eldivenler 400
Pelerin 400
Scler 1000
Toplamda 3200X4ay=12800 cash
12500 cash 1000 TL, aylık en az 250 TL giderin olur. Biraz daha mağazaya yüklenirsen 450 TL'ye kadar çıkar. Sclerden biraz feragat ederek maliyet aşağıya çekilebilir. Kısaca makul seviyelerde.

Resquection

Üye
P2W oranı oldukça düşük. PUS itemleri de genellikle kostüm üzerine. Elbette para kazanmak için bir şeyler satmalılar fakat oyunu ciddi derecede etkileyecek ürünler yok. Şuan oynanacak en temiz mmorpg benim için Rise Online'dir. Şimdiden iyi oyunlar.

TheArk

Üye
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar. Mağazayı incelemedim fakat bir sorum daha olacak. Aylık 250-500 tl verecek bütçem yok. Maksimum 100 TL verebilirim. Premium alırsam sadece oyunda çok para yatıranların gücüne ulaşabilir miyim? Mağazayı inceledim de savunma, can, atak vs itemler veren bufflar mevcut. Bunlar olmasaydı iyi olurmuş. Kozmetikle pek işim yok açıkçası benim.

Son düzenleme:

karashean

Üye
Kostumler ek özellik sağlamiyor.
Matta ve Pelerinin kazandırdıgı özellikler ise çok minimal %1-%2 kadar.Kanatın güç ile bir alakası yok zaten farklı bir olay.
Pet ve binekleri oyun içi de elde edilebileceğini söylediler.Premium ikisinden de 7 günlük veriyor.
Scrollarin verdigi hp,defans,hız tarzı buffları oyun içinde classlardan alabiliyorsun zaten.Kendine bir ekip bulursan.
Arcana scroll ve tome of wishes hakkında net bilgim yok ama şuan sorunun cevabı evet gibi görünüyor.Sadece premium ile de oynanabilir.

TheArk

Üye
Oyuna başlarım.1-2 ay oynarım. Baktım oyunda p2w olayı yok. O zaman alırım premiumu devam ederim. Solo oyuncular için bir şeyler yapmaları lazım. İlla ekip ile oynayacağız diye bir şart olmamalı. Ekip ile oynayan tabi daha iyi olur ama solo oyuncular için de sağlam bir şey yapmaları lazımdı. Mesela uzun zaman önce adını hatırlamıyorum bir mmorpg oynamıştım. Bir slot bölgesine giriyorduk. Parti ile kasılanların ve solo kasılanların XP leri eşit dağıtılıyordu. Parti ile aynı slotu öldürmek, solo öldürmekten daha zordu mesela. Böyle şeyler olursa pek iyi olmaz :D Fakat buna benzer bir sistem gelse güzel olur gibi duruyor.

karashean

Üye
Ekip oyuncusu degilim diyorsan rogue veya str priest oynarsın sen de.Oyun zaten geliştirilmeye müsait ileriki dönemlerde yenilikler düzenlemeler illaki yapılır.

X A

Üye
Oyuna başlarım.1-2 ay oynarım. Baktım oyunda p2w olayı yok. O zaman alırım premiumu devam ederim. Solo oyuncular için bir şeyler yapmaları lazım. İlla ekip ile oynayacağız diye bir şart olmamalı. Ekip ile oynayan tabi daha iyi olur ama solo oyuncular için de sağlam bir şey yapmaları lazımdı. Mesela uzun zaman önce adını hatırlamıyorum bir mmorpg oynamıştım. Bir slot bölgesine giriyorduk. Parti ile kasılanların ve solo kasılanların XP leri eşit dağıtılıyordu. Parti ile aynı slotu öldürmek, solo öldürmekten daha zordu mesela. Böyle şeyler olursa pek iyi olmaz :D Fakat buna benzer bir sistem gelse güzel olur gibi duruyor.
Dostum dediğin oyun ne kadar saçmaymış öyle. Bir mmorpg oyununda solo oynarsan tabikide ekiple oynayanların gerisinde kalırsın bu böyledir. Olması gerekende budur.

BrhnGndz

Üye
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar. Mağazayı incelemedim fakat bir sorum daha olacak. Aylık 250-500 tl verecek bütçem yok. Maksimum 100 TL verebilirim. Premium alırsam sadece oyunda çok para yatıranların gücüne ulaşabilir miyim? Mağazayı inceledim de savunma, can, atak vs itemler veren bufflar mevcut. Bunlar olmasaydı iyi olurmuş. Kozmetikle pek işim yok açıkçası benim.
Premium bile alınmadan oynanır. Oyunun Pk kısmına etkisi yok. Exp kasarken pre+sc almak yeterli şimdilik. Sc oyun içi alınıyor.

DeadN0t

Üye
Oyunda P2W yok solo oynayacaksanda tabi sana mağazada scrollar sunuyolar fakat bu sınıfların verdiği Bufflardan biraz az örnek Rogue %20 Saldırını artıra biliyor adrenalin ile Scroll ise %15 farklar böyle para vererek öne geçemiyorsun yine geride kalıyorsun global oyun sektöründe dahi böyle şeyler görmedim bunu çok güzel işlemiş Rise Online

QUADROO-TOSUN

Üye
Oyunda bende p2w olacagını sanmıyorum ama inşallah oyun yönetimi bi şekilde item satışının önüne gecebilirse 0 sıkıntı oynanır.

TheArk

Üye
Yorumlar için çok teşekkürler arkadaşlar. Bir de ben başta belirtmiştim ya konu dışına çıkıyor biraz. Priest sınıfında sanırım savaşçı gibi kasılma durumu varmış. Onun bir rehberi vs bir şeyi var mı? Bulamadım ben. 3 tane priest sınıfı var hangisi daha uygun olur mesela savaşçı priest için? Skiller, itemler yetenekleri neler olmalıdır acaba?

QUADROO-TOSUN

Üye
ama oyuna yeni başlıyosan ve daha önce BP oynamadıysan zor ve kırılgan class dır bilgin olsun

TheArk

Üye
ama oyuna yeni başlıyosan ve daha önce BP oynamadıysan zor ve kırılgan class dır bilgin olsun
Oyun ilk çıktığında oynamıştım. Yanlış hatırlamıyorsam okçu oynamıştım. Ben biraz tank sınıfı oynamasını seven insanlardanım. Sence ne ile oynamalıyım? Solo olarak oynayacağım ve rahat edeceğim sınıf var mı aklında?

Legadema

Üye
Warrior oynayabilirsin, defans skilleri vererek tank olabilirsin borsalarında altına girebilirsin pwp de partiye tank olabilirsin ama çevren yoksa kısılana kadar attac oyna sonra defansa cevirirsin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt