P2W mi?

Skepta

Üye
Bu oyunun p2w olmucağı söylenmişti. Youtube videolara bakıyorum 10bin lik item bastık 50 binlik item bastık şeklinde. Gb alan satan gırla bunların tespitini yapmak eminim çok kolaydır kime yüklü para girişi çıkışı olmuş anında tespit edilebilir ama bu durumla ilgili hiç ilgilenilmiyor gördüğüm kadarıyla. Şimdiye kadar benim bilmediğim bir önlem alındı mı veya yaptırım uygulandı mı? Malum oyun 2 mi burası?

Zbam

Üye
premium store uygun olduğu sürece sıkıntı yok bence

Jacques

Üye
wow ve ark da da insanlar oyun parası satıyor wow ve ark knight online 2 dir çıkra telefonu

Bruce_Lee

Üye
Sanırım serbest bu tür şeyler. Rise Online tarafından sponsorlu yayıncılar bile GB satan sitelerin reklamını yapıyor.

Nodar

Üye
Oyunun mağazası P2W olmasa bile genel içeriği evet P2W.

gokhanez

Üye
p2w ne demek önce onun iyice anlaşılır olması lazım.

p2w para vererek diğer oyuncuların önüne geçilebilecek ve para vermeyenlerin ne kadar isteseler de iyi olamayacakları bir sistem.

günümüz şartlarında para yatırmadan da hiçbir şekilde hiçbir oyunda bir şey yapamazsınız. Rise Online'da ise biriktirdiğiniz goldlarınızı satarsınız. O parayla premium, pet, binek vs. alabilirsiniz. Kaldı ki bence bu sistem oyunun en büyük gelir kapısı. Ne kadar insanlar yok biz para için oynamıyoruz deseler bile oyuncuların çok çok büyük çoğunluğu bu şekilde oyuna para yatırıyor. Yani oyundan kazandığı goldlarla oyuna dolaylı olarak maddi destekte bulunuyor.

Diğer açıdan bakıldığında şu kadar para yatırıp bu kadar item aldık diyenler için yapılacak hiçbir şey yok. Çünkü bu kişiler paraları direk oyuna değil. Oyunda item düşüren kişilere veya gold barlara yatırıyor paralarını.

Eğer mağazada bir oyuncuyu çok çok ileri götürebilecek bir eşya satılırsa işte o zaman p2w oyun denilebilir. Açıkçası bana göre mağazadaki bazı şeylerin ek özellikli olanları da çıkmalı. Örn. 2000 cash fiyatlı +%50 gold premium gibi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt