P2W Tartışmaları ve Oyuncu Talep Anketi

3. Maddenin düzenlenmesini talep ediyormusunuz?

• Evet

Oy: 48 68.6%
  • Hayır

Oy: 22 31.4%

• Kullanılan toplam oy
    70

Lolgamelol2

Üye
Neden bound sisteminde değişikliğe gittiler bilmiyoruz. Rocofinance tarafı söyle istemiş. Dün yayında bir beyin fırtınası yaptık, tahmini olarak oyun içi eşyaların da NFT pazarında listeleneceği ve roco ile satılabileceği, bu sayede rocofinancenin de kar elde edebileceği bir sistem öngördük.

Daha doğrusu başka bir açıklama getiremedik. Bu böyle mi olacak bilmiyoruz ancak şunu iyi biliyoruz ki bound sisteminin önceki hali ile şimdiki hali arasındaki değişimden Rise Onine World'un maddi bir çıkarı yok.
Sen yanlış düşünüyorsun bence Ruh bağını isteyen bir kitle varsa istemeyen bir kitlede var oyun ortasını bulmaya çalışmış, diper türlü + basar basmaz üstüne bağlanması daha büyük sıkıntılara yol acardı yeni başlayan oyuncu pazarda eşya bulamazdı bu direk yeni oyuncu girişini engeller.

Grady

Üye
Sen yanlış düşünüyorsun bence Ruh bağını isteyen bir kitle varsa istemeyen bir kitlede var oyun ortasını bulmaya çalışmış, diper türlü + basar basmaz üstüne bağlanması daha büyük sıkıntılara yol acardı yeni başlayan oyuncu pazarda eşya bulamazdı bu direk yeni oyuncu girişini engeller.
Bunları düsünmek oyuncunun sorunu olmamalı kaldı ki gerçekten yeni oyuncumu düşünülüyor bunları söyleyenlere baktığımızda emin olamıyorum

Oyun sunmak istese çok rahat sunar belli bir zaman gectiğinde geride bırakmaz yeni başlayanları.

Son düzenleme:

wHDexteR

Üye
Forumda oyunu oynayacak kitlenin ne istediğini bilemezsin oyuncuların çoğu forum ile ilgilenmiyor direk girip oyunu oynayacaktır

Nart

Üye
Şimdi 1 yıl oldu. Daha önceki sistemde basar basmaz oluyordu ama 6 ay oluyordu. Hangisi daha iyi sen karar ver

Forumda oyunu oynayacak kitlenin ne istediğini bilemezsin oyuncuların çoğu forum ile ilgilenmiyor direk girip oyunu oynayacaktır
Discordda anket yapamadığımıza göre elimizdeki tek seçenek bu. Olacak bir şey söyleyin de yapalım.

IMJOLNNİR-FURKAN

Üye
Mesela örnek olarak Ben warrıorum Nartin +8 Reaper'i var Tl bastık ondan bunu aldık. Imperial set en ust seviye bununda +7'si baska oyuncuda aldım bu dogrultuda diger oyuncuların önune bu sistemle rahatça gecebiliriz. Yada yapılan acıklamada itemleri ustumuze gıymedıkce ruh bagı olusmuyor Nart'ın(semir) acil paraya ihtiyaci var Reaperi satacak geldim acil olarak ondan aldım gittim digerinden baska eşyasini alarak iyi itemleri tek gene toplayabilirim +8 reaperi 2000bin tl aldıysam 3000bine koyarım kısaca bu sistemde oyun p2w dönecek kimse dönmeyecek car cur'da etmesın Ha sistem degişir örnek +6 uzerı item alındıgında ruh bagı olsun babayigit varsa +5 +6 toplayıp +7 +8 kendı bassın.

Nart

Üye
Mesela örnek olarak Ben warrıorum Nartin +8 Reaper'i var Tl bastık ondan bunu aldık. Imperial set en ust seviye bununda +7'si baska oyuncuda aldım bu dogrultuda diger oyuncuların önune bu sistemle rahatça gecebiliriz. Yada yapılan acıklamada itemleri ustumuze gıymedıkce ruh bagı olusmuyor Nart'ın(semir) acil paraya ihtiyaci var Reaperi satacak geldim acil olarak ondan aldım gittim digerinden baska eşyasini alarak iyi itemleri tek gene toplayabilirim +8 reaperi 2000bin tl aldıysam 3000bine koyarım kısaca bu sistemde oyun p2w dönecek kimse dönmeyecek car cur'da etmesın Ha sistem degişir örnek +6 uzerı item alındıgında ruh bagı olsun babayigit varsa +5 +6 toplayıp +7 +8 kendı bassın.
Aynı şeyi söylüyoruz ama dediğimizi anlayamayan, maalesef official yaklaşınca malum oyununun döner ekmekçi ve pazarcı tayfası DC ve foruma geldi ve geneli bahsedilen oyundan başka bir oyun oynamadığı için burayı da oraya benzetmeye çalışıyor..

İlk etapda Rise Onlineye gelen kitle malum oyunun saçmalıklarından ve TL ile item toplanmasından rahatsız olan P2W karşıtı kitleydi. Şimdi ise oyun oynamaktan çok para kazanmayı hedefleyen farmerlerle doldu kitle.

Mevcut bound sisteminde, malum oyundaki item fiyatlarını yakalamamız çok sürmeyecek. Hatta daha çok bile olabilir. En azından önceki sistemde bu en az 6 ay erteleniyor ve 6 ay boyunca herkes kendi emeğiyle birşeyler yapıyor, en azından karakterini belli bir seviyeye getirmiş oluyordu. Şimdi TL basan herkesi dövecek.

IMJOLNNİR-FURKAN

Üye
Aynı şeyi söylüyoruz ama dediğimizi anlayamayan, maalesef official yaklaşınca malum oyununun döner ekmekçi ve pazarcı tayfası DC ve foruma geldi ve geneli bahsedilen oyundan başka bir oyun oynamadığı için burayı da oraya benzetmeye çalışıyor..

İlk etapda Rise Onlineye gelen kitle malum oyunun saçmalıklarından ve TL ile item toplanmasından rahatsız olan P2W karşıtı kitleydi. Şimdi ise oyun oynamaktan çok para kazanmayı hedefleyen farmerlerle doldu kitle.

Mevcut bound sisteminde, malum oyundaki item fiyatlarını yakalamamız çok sürmeyecek. Hatta daha çok bile olabilir.
kendileri bilir el kadar oyuncu sayısıyla yönetim devam eder pvp alanında 200 100 kişi ile devam ederler senın benım durumum iyi biz hallederiz ama ögrenci olup para verip item alamayacak kişiler oyundan ayrıldıgında yönetimi görelim o gun.

Nart

Üye
kendileri bilir el kadar oyuncu sayısıyla yönetim devam eder pvp alanında 200 100 kişi ile devam ederler senın benım durumum iyi biz hallederiz ama ögrenci olup para verip item alamayacak kişiler oyundan ayrıldıgında yönetimi görelim o gun.
Evet. O gün çok uzak değil.

wHDexteR

Üye
Discordda anket yapamadığımıza göre elimizdeki tek seçenek bu. Olacak bir şey söyleyin de yapalım.
Ben muhalefet yapmak için söylemedim oyuncu sayısı forum ve discord ile kıyaslayınca çok fazla oyun çıktığında daha belli olur anlamında söyledim ordaki tepkiye göre yapımcının bir şeyleri değiştireceğini düşünüyorum

Nart

Üye
Ben muhalefet yapmak için söylemedim oyuncu sayısı forum ve discord ile kıyaslayınca çok fazla oyun çıktığında daha belli olur anlamında söyledim ordaki tepkiye göre yapımcının bir şeyleri değiştireceğini düşünüyorum
Farkındayım. Bi kaç kez dcye bu konunun linkini attım oy verilmesi için. İstersen sen de at. Başka elimizden bir şey gelmiyor.

LASTANG

Üye
frmtrdende oy toplamaya çalışıyon ama kimse desteklemiyor seni niye zorluyosun sistem gayet güzel.

LASTANG

Üye
görüşümüzü belirtebiliriz sistem güzel hayir verin arkadaşlar.Bu arkadaş 24saat farm atip en sağlam olma derdinde

Grady

Üye
Öneri:Oyun içi GB alış satış roco üzerinden dönsün TL VEYA cash ile almak roco ile almaktan %50 zararlı olsun,token daha ön planda olur oyun ekosistemine dahil edersiniz. KEKW

Nart

Üye
anlasıldı ruh bagına neden karsı cıkıyorsun :D bu arada oyundakı ısmın ne olacak
Söyleyemez

Öneri:Oyun içi GB alış satış roco üzerinden dönsün TL VEYA cash ile almak roco ile almaktan %50 zararlı olsun,token daha ön planda olur oyun ekosistemine dahil edersiniz. KEKW
Zaten muhtemelen ileride öyle bir sisteme evrilecek. Benim açımdan başka bir mantıklı açıklaması yok.

Makarov

Üye
Nart'a katılıyorum. Oyun oyun olarak kalsın firmanın emelleri oyuncunun emelleri de göz önüne alınarak değerlendirilsin. Biz oyun oynayalım onlar da kazansın. Bunu da küçük bir kısmı değil büyük bir kısmı memnun ederek yapabilirler.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt