Panel'deki ENG/TR buton eksikliği

Ouss

Üye
Bir çok yabancı oyuncu siteye giriş yaptığında türkçe terimlerle karşılaşıyor ki buna kayıt olma da dahil, facebook sayfa yorumlarınıza bakarsanız da yabancılar ing. yokmu, ing. aktif değil mi. tarzı yorumlar da bulunmuşlar yani ingilizce kısmı var ama ulaşılabilirliği basit değil, bir çok site de farklı dillere hitap eden siteler de direkt sağ üstte dil seçimi olur, siz de ana sitenin sağ üst köşesine dil butonu ekliyebilirsiniz, insanlar oradan dilleri kendileri tecih etsinler, site de direkt o dile dönsün.

,Not: İngilizce versiyonu zaten var biliyorum olay kolay erişim, çünki bilmeyip tavır alan yabancı insanlar baya fazla, yabancı forumlarda da bundan şikayetciler.

Tekitekurin

Üye
Bunun ile alakalı başka ülke vatandaşları çokca konu açtılar, tahminim gözden kaçan bir eksikliktir ve düzeltilecektir.
Karşılaştığın forum sitelerine,
www.riseonlineworld.com/en

şu şekilde paylaşımda bulunabilirsin.

Son düzenleme:

Vision

Üye
Merhabalar, fark ettiğiniz üzere ingilizce versiyonu mevcut fakat tam olarak çevrilmiş durumda değil. Konu üzerinde çalışılıyor, yakın zamanda dil seçenekleri eklenecektir.

guney

Üye
Ben de konu acmayi dusunmustum hikaye ve siniflar kismi hala turkce gorunuyor o yuzden bir sey demedim umarim bir an once halledilir yabanci oyuncular sandigimizdan daha fazla bence :)

Mergen

Üye
Sitemiz şu an çeviri aşamasındadır. Çeviri tamamlandığında dil değişim butonu aktif edilip, çoklu dil seçeneği kullanılabilir halde olacaktır. İyi forumlar dilerim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt