Öneri Para Birimi Coins Altın vs.

hzljoepr

Üye
Arkadaşlar merhaba herşey iyi güzel ama aklıma birşey takıldı para birimi böyle bir devasa bir oyunda sadece altın olarak geçmesi biraz basit olmazmı sizce de?
Mesela benim aklıma şey geldi, 3 tane para birimi olsun 1.si kolay kazanılan 2.si orta kazanılan 3. ise zor kazanılan bir sistem yapabilirsek süper olmazmı sizce ?
Bence böyle oyun daha iyi olucaktır hem farmcılar açısından hemde ticaretle uğraşan oyuncular açısından 3 tane para birimi olması daha iyi olur peki bunu nasıl sınıflandırabiliriz.

Bir kaç oyunda örneği vardı ama, sikke olabilir. en kaliteli para sikke. sonra altın en son coins. 3 para birimi olcak. ticaret daha kolay olcak ve sikke kasması çok zor olacak.
öyle 1 günde 1 sikke elde edemeyeceksiniz. yada onu oyun kurucuları oyunun zamanına göre ayarlarlar. bence paranın zor olması yani ne kadar zor olursa oyun o kadar uzun gider. ben şahsen oyunun uzun gitmesini tercih ederdim peki siz olsanız ne düşünürsünüz bu konuda.

Lütfen yorumlarda belirtiniz.. Fikirlerinizi 3 para birimi olması sizce dahamı kolay olur oyun açısından dahamı iyi olur sizce ?

Yabgu

Üye
Açtığın her öneriyi tek bir konu altında toplarsan daha az kirli ve daha okunur olacaktır diye düsünüyorum

Jackass

Üye
Dostum devamlı bir öneride bulunuyorsun ilginç bir adamsın. Videoyu tekrar tekrar izleyip kafanda hayal kuruyorsun valla garip gelmeye başladı bana :) Dungeondan bahsediyorsun 8vs8 diye zaten bunu burhan bey söyledi. İşte afk pazar olsun diyosun zaten var. İlginç adamsın

hzljoepr

Üye
Dostum devamlı bir öneride bulunuyorsun ilginç bir adamsın. Videoyu tekrar tekrar izleyip kafanda hayal kuruyorsun valla garip gelmeye başladı bana :) Dungeondan bahsediyorsun 8vs8 diye zaten bunu burhan bey söyledi. İşte afk pazar olsun diyosun zaten var. İlginç adamsın
Dostum ben zaten bunları 8 ay önce paylaştım internetten burda paylaşmadığım için paylaşıyorum seni niye bu kadar rahatsız etti ki.

Jackass

Üye
Dostum ben zaten bunları 8 ay önce paylaştım internetten burda paylaşmadığım için paylaşıyorum seni niye bu kadar rahatsız etti ki.

Beni rahatsız eden birşey yok bu söylediklerini zaten adamlar söylediler ve oyunda olacak dediler. Araştırmadan kafa bulandırıyorsun burada 50 tane konu açıyorsun. Bir araştır sonra konu aç. Oyunda zaten rune sistemi mevcut, rare uniq itemler mevcut. Dungeon vsleri mevcut. Offline pazar mevcut. Bu yazdıklarının çoğu var. Bilgi sahibi değilsin fakat burda olmalı diye konu açıyorsun.

hzljoepr

Üye
Beni rahatsız eden birşey yok bu söylediklerini zaten adamlar söylediler ve oyunda olacak dediler. Araştırmadan kafa bulandırıyorsun burada 50 tane konu açıyorsun. Bir araştır sonra konu aç. Oyunda zaten rune sistemi mevcut, rare uniq itemler mevcut. Dungeon vsleri mevcut. Offline pazar mevcut. Bu yazdıklarının çoğu var. Bilgi sahibi değilsin fakat burda olmalı diye konu açıyorsun.
kardeşim bunları zaten ben bildirdim bu saydıklarını bilgi bir şekilde sızmış dc den yada herhangi bi yerden bende burdan paylaşıyorum fikirlerimi zaten bu forum yokken başka bi sitede paylaştım anlamıyormusun burdanda paylaşmak istiyorum. seni niye bu kadar rahatsız ettiki

kaldığım yerden devam ediyorum sanamı kaldı eleştirmek

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt