Para Veriyoruz Bide Kahır Çekiyoruz Oyunun "Kurgu" Mekanikleri Yüzünden , Detay İçerir

Witch_King

Üye
Ben çözümü buldum. Artık para vermiyorum. İlk ay sadece premium aldım. Bir daha almak için bir sebep göremedim. En azından para vermeden kahır çekiyorum :)

PLuTOOOOO

Üye
kesinlikle çok doğru bir başlık. stres atmamız gerekirken stres olup oyundan çıkıyoruz. farmı çok zor balıkçılık çok zor exp çok zor drop 0 ellerimizi açıp yüce Mevla ya duayla mı level item yapmamızı bekliyorlar anlamıyorum.

UndefeatebLe

Üye
Ben aktif çalıştığım ve sadece akşamları girdiğim halde farm yapabiliyorum , exp kasabiliyorum. Sizin istediğiniz oyun şeklini ben istemiyorum umarım herşey kolay ulaşılabilir olmaz .

Tengrikut

Üye
@UndefeatebLe şeylerin oyunculukla ilgisi/altyapısı olmadığı yorumlarından görülmekte, zamanla kendilerini geliştirecekler, çok zaman almasa bari. :ROFLMAO:

CuneytARKIN

Üye
Oyuncu eğleniyor mu? İşte asıl mesele bu. Çok doğru bir noktaya parmak basmışsın. Çünkü max levele ulaşmak için yeterli görev zinciri yok. Bir slota git aynı mobdan 20.000 tane kes şeklinde bir exp kasma kurgusu var. Çok sıkıcı.

Max levele ulaştıktan sonra da yapılabilecek aktivite yine benzer. Git bir slota 50.000 tane kes drop almaya çalış. Veya DeathValley git önüne gelene saldır. Başka herhangi bir aktivite yok. Savaş, Event, Etkinlik vs. Çok yavan bir oynanış var ve bir müddet sonra sıkıyor.

Lady

Üye
Oyuncu eğleniyor mu? İşte asıl mesele bu. Çok doğru bir noktaya parmak basmışsın. Çünkü max levele ulaşmak için yeterli görev zinciri yok. Bir slota git aynı mobdan 20.000 tane kes şeklinde bir exp kasma kurgusu var. Çok sıkıcı.

Max levele ulaştıktan sonra da yapılabilecek aktivite yine benzer. Git bir slota 50.000 tane kes drop almaya çalış. Veya DeathValley git önüne gelene saldır. Başka herhangi bir aktivite yok. Savaş, Event, Etkinlik vs. Çok yavan bir oynanış var ve bir müddet sonra sıkıyor.
Eveeeett arkadaşlar,
Görev eşyaları ile girdiğiniz slotta kayda değer hiçbir drop alamadan aynı mobu binlerce kez kestikten sonra 65lvl e sonunda ulaştınız. Bunun için sizi tebrik ederiz.
Şimdi sizi yine görev eşyalarınızla, oyunun ilk zamanlarında yüksek eşya droplarıyla ya da tl vererek aldıkları eşyalar ile bekleyen büyüklerinizin olduğu Death valley'e alalım.
Biraz da onları eğlendirin bakalım. Oyunda daha neler dönüyor da neyse. Uğraşmaya değmez şuan.

Hepinize iyi oyunlar, iyi günler dileriz. (y)

Fischer

Üye
Merhaba,

Oyun içeriğinin zayıf veya yetersiz olduğunu düşünebilirsiniz fakat bu durum, oyunun geliştirilmediği anlamına gelmez. Elbette şu an geliştirilen veya geliştirilmiş yeni sistemler mevcut fakat bunların testini sağlayıp, stabilize edilmesi oldukça zaman alan bir işlem olduğunu sizlere aktarmam gerekiyor. Kusurlu bir sistemi sizlere sunmamız, oyun deneyiminizi negatif yönde etkileyecektir. Bu yüzden sizlere iyi bir oyun deneyimi sunabilmek için tüm ekip yoğun bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir.

Bu süreçte sabırlı ve anlayışlı olmanız bize en büyük desteğiniz olacaktır.

milyonpapel

Üye
Mevcut Sistem Şuan İçin İyi Zindanların ilk zamanlarında zindan drop atmıyordu ekibi olan yada online süresi çok olan kişiler bütün dropları z skill yaparak alıyordu ama şuan slotların drop oranları düşürülüp o droplar zindanlara aktarıldı daha dün zindandan arch sword alan biri olarak bunu yazıyorum bu çok iyi oldu daha ne istiyorsunuz zindan gireceksin 3-5 saat yaratık keseceksin ve geri kalan vakit pk atacaksın ne yani ne bekliyorsunuz daha.

hahaha serverlar dolu olsun pre mi satsın abicim ne zaman presiz giriş yapamadın oyuna :) ulan 90 liraya pre alıyorsunuz dua edin adamlar yükseltmesin ülkede enflasyon belli her gün bir şeylerin fiyatı yaşam maliyeti artıyor adamlar daha buna zam yapmadı oynamayacak oynamasın da boşu boşuna yorum yapmak için yorum yapmayın.
90 Tl uygun bir fiyat değil bir kere. Hayatınızda başka oyun oynamadınız sanırım? size burada oyun isimleri ile örnekler veririm de forum kuralları adına sıkıntı olabilir. Siz gidin malum oyun ve bu oyundan başka oyunlar da oynayın onun üzerine konuşuruz. bir daha yazayım 90 TL uygun bir fiyat değil.

Bright Lord

Üye
Merhaba,

Oyun içeriğinin zayıf veya yetersiz olduğunu düşünebilirsiniz fakat bu durum, oyunun geliştirilmediği anlamına gelmez. Elbette şu an geliştirilen veya geliştirilmiş yeni sistemler mevcut fakat bunların testini sağlayıp, stabilize edilmesi oldukça zaman alan bir işlem olduğunu sizlere aktarmam gerekiyor. Kusurlu bir sistemi sizlere sunmamız, oyun deneyiminizi negatif yönde etkileyecektir. Bu yüzden sizlere iyi bir oyun deneyimi sunabilmek için tüm ekip yoğun bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir.

:S

Molarite

Üye
Merhaba,

Oyuncu kitlenizin yaş ortlaması 30 civarı. Ve bu oyuncular oyuna günde 3-4 saat vakit ayırabiliyor. Ben 5 yıldır aktif wow oynayan biri olarak konuşacağım. Wow'da ki sistem şudur Endgame'e ilk önce günde 10 saat oynayanlar ulaşır bu yaklaşık 2-3 ay sürer. Daha sonra günde 3-4 saat oynayanlar ulaşır bu 6 ay sürer. Ama bu süreçte oyun seni hiç bir şekilde günde 4 saat farm yapmaya zorlamaz. Dungeona yönlendirir raide yönlendirir hatta Pvp'den de itemini dizebilirsin. Demek istedigim şey su siz oyunda ki her şeyi bu kadar kıt verirseniz biz GB çekmek zorunda kalırız. Parası olmanyanlar eşitsizlikten dolayı oyunu bırakır gider. Ben direkt endgame'e geçelim demiyorum ama karakterimiz hiç bir şekilde gelişmiyor. Benim anlamadım şey su tamam sizin para kazanmanız gerekiyo Pot-Premium felan hepsini biz alıyoruz ama siz sitelerin sattıgı GB'den de mi para kazanıyorsunuz bizi Gb almaya yönlendiriyorsunuz ?

Bright Lord

Üye
Durumlar nasıl , aynı saçmalığa vs... devammı yoksa değişiklik var mı ? :)

MaRaKeSH

Üye
Cesitli premiumlar olmasi lazim. Tek tip degil. 1 haftalik pet binek verse ne olur yan karakterinde kullanamiyorsun. Skill stat sifirlama var evet cok iyi brsey ama ben kullanmiyorm. Rpr ve isinlanma parasini azaltiyor demissin onemsiz bir para. Yuzde 5 gold arttirma da cok onemli brsey degl

sana ne lazımsa öneri olarak sunabilirsin herşeyi çöp etmene gerek olduunu sanmıyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt