draz81forza
Üye
Gerçek parayla bir şeyler alacağımız mağazada buff scrolları olmaması gerektiğini düşünüyorum. Ben m2 veya ko oynamadım fakat duyduğum kadarıyla ko da 1500 , 2000 gibi atk def str falan arttıran scrollar varmış bu oyunun oynanışına direkt olarak etki edeceği için bence aşırı saçma gearları ve leveli aynı olan adam hatta gearı yüksek olan taraf bile karşıdaki kişi sc kullanıyor diye ondan geride kalmamalı pvp/pve için bu tür scler çok saçma geliyor bana ben bdo eso wow oynadım mesela bdodan örnek vermek gerekirse yemekler , iksirler ve kimya taşlarından ekstra ap alaabiliyorduk mağazada ise ap/dp arttıran bir şey yoktu sadece 100hp ve 100mp satılıyordu oyundaki hp ortalaması ise 3000-4000 arası classa ve geara göre değişşiyor yeni patchlerle beraber bu artıcaktır ileride ama siz mağazada bu tür scler satıcaksanız 1000 , 1500 , 2000 değilde en fazla 100 , 200 , 300 lük scler olmalı bence ya da en fazla 500 ki oyuncu lar bunu alma gereği duysun bunlar ne kadar pvp veya pve de etki ediyor bilmiyorum her şeyin bir dengede olması lazım bunuda zamanla ayarlıyacaksınızdır zaten ama oyunu p2w e değilde emek oyunu yapmanız çok daha hoş olur yani parayla alınan bazı öğeleri sezondan etkinliklerden özel günlerden falan elde edebilelm mesela sevgililer günü diyelim çok özel bir gün olmasada bu güne özel bir kostüm yapılıp mağazada satılmayıp etkinlik olarak basit bir görev serisi yaptıktan sonra alabilriz maksat herkesin gönlü olsun. Ben oyuna fazla para vermeyi seven birisi değilim çünkü şuanki mmorpglerde bir kere oara verince oyun ver anam ver sürekli yenilikler harcamaya başlayınca onuda alıyım aaa buda mı gelmiş mağazaya onuda alayım buda lazım olur diye gidiyor bu evet sizinde bir yerden para kazanmanız lazım giderleriniz çok fazla ve oyunuda bedava yapacağız dediniz bu yüzden mağaza sizin için çok önemli mesela lol adlı oyunu örnek verelim adamlar sadece kostümden delli para kazanıyor eğer oyununuzu sadece bu çöp ko oyunundan örnekler alarak ilerletmek yerine tüm mmorpglerden örnek alarak geliştirmeniz oyuncu sayısını bir hayli arttıracaktır mesela New World adlı oyun Amazon geliştiriyor bu oyunu ve mmorpg oyunu olucak dendi fakat oyun ilk erken erişime çıktığından bu yana çok değişti yani bu oyunlardan örnekler alarak ilerlemeniz çok güzel olur mesela bdonun yenilenmiş grafikleri oyununuz zaten ue4 gibi güzel bir motor ile yapılmış grafik konusunda çok sıkıntı çekeceğinizi sanmıyorum ama şu ayarlar olmalı : Bdoda optimizasyon modu vardı grafikler önemli bir ölçüde düşüyordü ve her pc bunu açabiliyor diyebilirim diğer grafikler ise normal grafik ayarları gibi ve en sondada yenileme ve ultra mod bu modda grafikler çok değişiyordu mesela ultra mod oyun içerisinde fotoğraf almak içindi bununla normal olarak pvpde pve de oynamak çok üst düzey bir pc gerektiriyordu yenileme ise ultranın bir tık altı en yüksek grafiğin ise bir üstüydü bu modda ışıklandırmala ve efektler çok değişiyordu ve gtx 1070 ve i7 7700k ile ben sabit 60 fps alabiliyordum tabi grafiğin pek önemi yok şuanlık grafikler zaten tetmin edici durumda olur başlarda yani örnek alınacak çok oyun var bir sistem gördünüz diyelim beğendiniz oyununuza kendinize göre uyarlayarak eklemeniz çok faydalı olur çeşitlilik artar neyse konu çok dağıldı mağazaya geri dönelim bir diğer seçenek mağazada efekt paketleri satılabilir benim gibi bdodan buraya gelenler efekt görmek ister biraz bdoda çok fazla efekt vardı yani şahsen ben wizard severim wizde skillerin efekt paketi olabilir sadece nova patlaması ve diğer basit skill efektleri yerine böyle insanın hoşuna giden çok abartılmamış efektler olabilir. Sezondan etkinlikden tek seferlik özel görevlerden birkaç tane verebilirsiniz diğerleini mağazda satarsınız ayrıca mağazadan alınan eşyalar sadece kozmetik yeine ufak bufflar verebilir %1 hp +3 atk gibi çok ufak bufflar mesela binek kostümleride olabilir bunlar bineğe estra nefes ekstra can ekstra hareket hızı verebilir azda olsa. Sonuçta yeni bir oyun ve Türk yapımı bir oyun oyuncuların geri dönüşlerini çok detaylı olarak inceleyeceğinize eminim eğer bir konuda rahatsızlık duyarsa oyuncular sizin bunu ele alacağınızı düşünüyorum. Umuyorum bazı mmolar gibi sade basit patchsiz p2w bir oyun olmaz çok büyük başarılar diliyorum sayın ROW ekibi iyi çalışmalar seviliyorsunuz <3
Son düzenleme: