Parallels Desktop Problemi (Sorun, Sanal Bilgisayar Mı? M1 Işlemci Mi?)

Neyazikkikaderebak

Üye
MacBook M1 İşlemci 8 Gb Ram versiyonu kullanıyorum. Daha önce açılan konuları inceledim. Ancak oyun yönetiminin M1 MacBook’lara kurulan parallels sanal bilgisayar uygulaması ile oyuna giriş yapılamama sebebini tam olarak açıklamadığını fark ettim.
Sanal bilgisayar olması sebebiyle oyuna giriş yapılamadığı varsayımında Host veya IP tespiti yapılarak tarafıma izin verilmesini talep ediyorum.
Eğer oyunu M1 işlemcili MacBook’larda oynama imkanı yok ise buna ilişkin de net bilgi verilmesini talep ediyorum.

HACIWATT

Yeni Üye
Muhtemelen kullanılan anticheat yazılımının destekleme durumundan dolayı kaynaklıdır. Size tavsiyem Mac'inize ikinci işletim sistemi olarak Windows kurmanız. Detaylı bilgiye internet üzerinden ulaşmanız mümkün.

Neyazikkikaderebak

Üye
Muhtemelen kullanılan anticheat yazılımının destekleme durumundan dolayı kaynaklıdır. Size tavsiyem Mac'inize ikinci işletim sistemi olarak Windows kurmanız. Detaylı bilgiye internet üzerinden ulaşmanız mümkün.
Maalesef kurulamıyor. M1 çip işlemcilere bootcamp ile Windows kurulamıyor. Problem burada başlıyor aslında dostum.

ezydot

Yeni Üye
M1 işlemcili maclerde DirectX desteği yok. O yüzden oyunu açmaması çok normal. İntel işlemcili bir mac'te çalıştırabilirsin.

selcuklu

Yeni Üye
Hocam apple a windows kurulmuyor kurulsa bile bu oyun büyük ihtimal x86 olarak debug edilmiş. Mac'e ilerde gelirse belki woa yani windows on arm gelir. bu da oyunu ne kadar stabil çalıştırır bilmiyorum.

Şu anada deneyebileceğiniz en iyi seçenek asahi linux üzerinde wine çalıştırmak. Ama yüzde 1 ihtimal veriyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt