İstek Parti Mobları

gentleman

Üye
Çoğu kişi item,exp ve gold bölünüyor diye partiye almıyor bunun için oyuna PARTİ MOBLARI eklenebilir ( en az 4 kişi veya üstünde parti üyesi var ise kesilen moblar parti mob'u olarak çıkabilir , isimlerinin yanında ki semboller ile parti mob'u oldukları belirtilebilir ve normal moblara göre daha çok exp ve gold verirler ) bu şekilde oyunda takım çalışması teşvik edilebilir. ( Parti Full olur ise + %30 fazla exp gelmesi gibi ) Parti mobları daha fazla vurmalı ve canlarıda daha fazla olmalı 1 parti mob normal 1 mob'un 5 katı HP'ye sahip olması gibi ..Bu şekilde solo oyuncularda sıkıntı yaşamaz ona göre hızlı bir slot dönme olucak. (Th3Warlock tan alıntı)

Nisshe

Üye
Bir parti tamamlandığında %30 daha fazla EXP gelmesi ya da Drop oranı artması gibi bir özellik geldiğinde solo oyuncularına büyük bir zorluk çektirir. 8 Kişi olan bir grup Clan , Arkadaş gibi topluluklar'dan kimse exp kasmaya ya da item düşürmeye fırsat bulamaz.

Yaklaşık 7, 8 kere ( En az 3 - 4 Saat ) Oracle Slotunda parti döndürdüm dediğin doğru exp bölünmesi mevcut fakat bir partiye düşen exp oranını arttırmak için aranızda level farkı olan ( Düşük level ) bir oyuncuyu partiye alırsanız kişi başına düşen exp çoğalıyor.

Örneğin bugün 6 Kişi Oracle slotunda exp dönüyorduk 52 Levelde bana 12 K gibi bir exp düşüyordu partiye 29 Level birini dahil ettiğimde exp bir anda 25 K gibi bir miktarlara çıktı. Şayet parti full olduğunda bana %30 yada daha azı farketmez bir exp artışı olsaydı ne o 29 Level birisi partide olurdu ne başkası çünkü slotu kimse bırakmazdı ve sürekli KS ortamı dönerdi ve böylece exp oranı daha da düşerdi.

Mesela bugün bayabi kastım fakat exp oranı düşünce artık sıkılmaya başladım çünkü zorluyordu ve çıktım ama belirli bi exp artışı olsaydı daha hızlı kasılacağımdan dolayı o slotu asla bırakmazdım.

Bu gibi sorunlar da göz önüne alınmalı iyi oyunlar :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt