Parti sistemi

JohnPlane

Üye
Oyundaki tüm haritalarda partiler neden max 8 kişilik bariz bir sebebi varmı ? neden 10-14-16-32 kişilik partiler kurulamıyor. Mesela clanda 30 kişi aktif birlikte birşeyler yapıcaklar kişiler 8 er olarak bölünmek zorunda 16 kişide parti kurabilse ona göre exp veya bp azalsa insanlar daha çok birlikte olsa bütün dünya buna inansa birlik olsa uzansak sonsuza :D

machinee

Üye
Bence de bu sınırlar cok sacma. Parti sınırı 30 kişi olabilirdi mesela. Atıyorum 8. kişiden sonra ya da 12. kişiden sonra exp veya coin her neyse hızlı bölünebilir, kişiler zararlı çıkabilir ancak parti kabul ediyorsa 8 kişi sınır olmamalı bencede.
PvP de 8 sınırını doğru buluyorum ama.

İkinci sınır saçmalığıda 255 stat sınırı. Niye 255 bilen varsa beni aydınlatabilir mi?

mmtakiff06

Üye
Bence 30 kişilik olsun doğru hatta dw'de clanca partyler gezsin slotlari bassin 30dan asagi olmasin bütün clan ekipleri partye alınsın savaşın tadi tuzuda kalmasin öyle daha güzel haklisiniz.

birol2003

Üye
Parti sistemi 8 kişi ideal, sizin istediğiniz raid parti sistemi bu oyunda raid sistemi olacak bir dungeon yok, boss lar zaten rng ye atıyor.

birol2003

Üye
Sanırım mantıken 4 atak 2 range 2 support düşünülmüş ondandır 8, ama günümüzde turnuvalar hariç (orada da zorunlu), karakterler arası dengesizlik olduğu gibi birliktelikte planlanmamış veya gerekli görülmemiş.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt