Black Vortex
Üye

hiç konuyu uzatmıcam zindan geldiğinden beri o direklerden geçemiyorum. bunu düşünüp ve tasarlayanın ellerine sağlık 
İlk günler stresten kendi kalp atışımı duyuyordum, elim terliyor mouse elimin altından kayıyordu, çok kez relog yapıp bir sonraki boss alanında doğuyordum, zamanla alışıyorsun @Crushbane gibi bende ilk alanda swift olmadan ikinci alanda ise swift ile sakin sakin geçiyorum.
Yukarıda birisi yazmış, adamlara dersin: beni beklemeyin, onlar gider. Biraz bekleyip relog atarsın. Belki aynı yerde doğarsın boss kesilmemişse bir relog daha atarsın sonraki mekana geçersin bir kere böyle dene içinde kalmasın. İyi exp veriyor expe ihtiyacın yoksa çok da birşey kaçırmıyorsun bence.Ben kaç kere dile getirdim haddi hesabı yok zıplamak istemeyen için ücretli gate koysunlar diye 1 kere girdim bir daha girmedim işten gelip boş vaktimde günün stresini atayım diyordum ama ilk girişimde sinir hastası etti beni o gündür girmiyorum Gate koymak Çok zor değil zıplayan zıplasın sinir olmak istemeyen gate kullansın özellikle belirteyim tekrar tekrar 40 yaşında biri olarak işten geldiğimde 2-3 saat güzel vakit geçirmek istiyorum sinir olmak değil daha nasıl izah edeyim
Aynı şekil bende ilk girişimde klavyeyi kırıyordum. Mouse ellemedim çünkü razer pahalıBen kaç kere dile getirdim haddi hesabı yok zıplamak istemeyen için ücretli gate koysunlar diye 1 kere girdim bir daha girmedim işten gelip boş vaktimde günün stresini atayım diyordum ama ilk girişimde sinir hastası etti beni o gündür girmiyorum Gate koymak Çok zor değil zıplayan zıplasın sinir olmak istemeyen gate kullansın özellikle belirteyim tekrar tekrar 40 yaşında biri olarak işten geldiğimde 2-3 saat güzel vakit geçirmek istiyorum sinir olmak değil daha nasıl izah edeyim
Orası değil de yüzme yeri beni deli ediyor boşa vakit harcayan bir yer
kesınlıkle katılıyorum. fps drop problemi varken bu zıplama yerleri kaldırılmalı.İki farklı bilgisayarda oyun oynuyorum. Masaüstü PC de sorunsuz atlama yerlerini geçiyorum.
Gaming Notebook olarak adlandırılan, ortalama düzeyde bir PC ile inanılmaz sorun yaşıyorum zindanlarda. ( Basitçe ayar ya da donanım kaynağı yetersizliği değil durum)
Son kullanıcı olarak bizim kesinlikle çözemeyeceğimiz bazı sorunlar var oyun yazılımında. Bazı PC ler bunu tolere edebiliyor bazıları edemiyor.
En azından bu sorunlar ayıklanana kadar zindandaki zıplama alanına bir alternatif getirilmeli.